utorok 19. apríla 2011

Kto chce pekne vlasky mat kefu si musi zaobstarat:)



Myslim si, ze zaklad akehokolvek stylingu je rozcesanie vlaskov a prave tu zacina problem, ktore si mnoho z Vas ani neuvedomuje a to nespravna kefa. Uz sa davno vie, ze v podstate skoro vsetky ukony spojene s vlaskami ich zatazuju a oni su potom slabsie a maju tendenciu vypadavat. Inak to nie je ani s cesanim, ktore je mimoriadne namahave najma ak mate uzliky alebo dlhsie vlasky.
Preto sa opat coraz viac dostava do povedomia kefa s prirodnymi stetinami. Tie, ktore ju maju si ju nevedia vynachvalit a nikdy by nevymenili. Ja tak isto, s mojimi dlhymi vlaskami si neviem predstavit uz viac klasicku kefu. Takto kefa nesticuje, vlasky neelektrizuje a takmer vobec ich nenamaha.
Pri kupovani si vsak treba dat pozor na to, aby ste si kupili naozaj praviu prirodnu kafu najlepsie zo stetin z diviaka. Su to specialne chovany diviaci, ktorym sa zastrihava vrchna cast stetin, lebo tie su najtvrdsie. Problemom u kef, ktore sa tvaria ako prirodne je, ze vlasky este viac elektrizuju!!!

Cena kefy sa pohybuje od 10 - 14e. Ja som si svoju objednala u mojej kadernicky, ale videla som kvalitne aj na mimi/minibazari.

A co vy citatelky moji? Ake kefy pouzivate?

17 komentárov:

  1. sice mama podobnu kartac, ale na me vlasy plati jedine old-school plastovy se zoubkama:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem zvyklá na oldschool hřeben za patnáct korun :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám kucerave vlasy, ktoré cesem len každý tretí deň po umyti vlasov. Ešte za mokra a len dreveným hrebenom s riedkymi zubami.
    Verím, že na hladké alebo jemne zvlnene vlasy je prírodná kefa super, ale ja by som si s ňou neporadila :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som si jednu taku kupila v sephore, vlastne je to gulaty kartac, ale akosi som z nej mala rozstrapkane vlasy, takze momentalne fenujem uz len v predklone, vlasy si takmer necesem(vyznie to divne:) ), ale mne to vyhovuje, resp. sem tam precesem, nejak to nevyzaduju, mam ich jemne

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Teda, já mám takové dva. Ten jeden je tedy lepší, ale mám ho už tak dlouho, že ani nevím odkud. Už jsem ho potom nikde prodávat neviděla. Nemůžu bez nich žít, často se mi cuchají vlasy (mám je dlouhé) a takhle si je krásně rozčešu, aniž bych u toho brečela :D

    PS: děkuji za komentář, mamka to má po mně :DD

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dík za tip. Ještě se chci zeptat, jestli nevíš o něčem, co by pomáhalo na suché vlasy. Vyzkoušela jsem nějaké šampóny, balzámy a tak, ale vlasy mám pořád vysušené.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super tip, já si teda žádné drahé nekupuji...jsem zvyklá na ty levnější ale budu o něm uvažovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mě stačí i vidlička :DD (ne že bych to dělala)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Súhlasím.. mám z prírodných štetín, dopriala som si kvalitnú a nedám na nu dopustit!!Vtedy som za nu dala 50€..objednala som si ju zo zahranicia pretoze sa tu nikde nedala kupit..v obchode na mna pozerali ako na hlupu.."co len ta to chce??"
    Kúpu nelutujem a zbožňujem ju!! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tak ja osobne nemam s kefami dobre skusenosti, ani tie najkvalitnejsie z prirodnych stetin mi nerobili dobre. Mam dlhe, huste vlasy a jedine, co na ne funguje je kvalitny hreben s riedkymi zubami s teflonovou upravou. Vrelo doporucujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Lučiak- ja mam tiez dlhe huste vlasy a este k tomu aj mierne kucerave, takze asi sto ludi sto chuti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Katrina ja asi najviac odporucam olejcek z Avonu, dam ti odkaz ako som na neho pisala clanok, je vazne skvely!
    http://biancaprincipessa.blogspot.com/2011/02/vyrobok-roka.html

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Já mám kartáč z AVONU a jsem s ním hodně spokojená. Neelektrizuje, úžasně rozčesává a byl celkem levný.

    Tak..upřímně já bych se taky trošku bála, ale za to to stojí ;)
    http://luc-is-ek.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja mam kefu z diviaka (dostala som)
    je uzasna!:)
    mam po nej leskle vlasy, vyzeraju zdravsie.
    a ty uz sem prestan davat take dobre prispevky lebo ma bolia z obrazovky oci!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. WoW... štetinky z diviaka... o tom som ešte nepočula. Na svoje vlasy som dosť zaťažená a poviem pravdu neviem či by som dopustila aby som si ich česala s diviačou srsťou :)
    Je síce pravda že pri mojich vlasoch som zlomila už nejednu kefu... sú ako živá predpoveď počasia... keď prší sú brčkavé a tmavoblondavé a keď je pekne sú svetlunké a vlnité :)

    Ďakujem za kompliment :) Písať sa snažím... :) Máš pravdu hovoria to celkom často, no pri svojom postavení aj musím vedieť písať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. premyslim o kartaci z prasecich stetin, pry je to skvele, ale drahe

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne