utorok 5. apríla 2011

Loreal Triple Active




Pred nedavnom som chcela vyskusat nieco nove namiesto klasickych odlicovacov, ktore najcastejsie (ruzovy Garnier). V DM bolo vtedy prave v akcii Loreal Triple Active a popisom sedel prave na to co som hladala - mal by byt jemny a urceny najma na citlivu plet. Pozerala som sa, ci sa s mlieckom maju dat odlicit aj oci a mali sa dat. Tak a teraz trochu dokladnejsi popis:

Mliecko - prve co ma prekvapilo bolo to, ze bolo relativne huste, ale aspon nemalo nijaku silnu parfumaciu. Odlicovanie bolo v poriadku az na oci.. Mali by urcite v zadu pisat VYHYBAT SA OKOLIU OCI, mlieko neskutocne stipe oci, drazdi ich. Naozaj toto nie je pripravok na odlicenie ociek

Voda - je to skor gel ako voda, mne to osobne nevadilo ale viem, ze niekomu to vadit moze takze Vam to radsej pisem. Nijaky specialny zazrak sa nekonal - nepocitovala som nejaku hladsiu plet alebo nieco..

Zaver: Urcite by som si uz nic zo sady Triple Active uz nekupovala, ak sa chcete pohybovat v cenach +- 6eur/kus naozaj radsej odporucam ten Garnier.

A co Vy? Ake odlicovace pouzivate?

23 komentárov:

  1. Na oci pouzivam Bioderma micelarnu vodu alebo maly zeleny Garnier, ktory milujem :D a na tvar Neutrogenu!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já používám odličovat FM micerální vodu.. je nejlepsi a levna, krásně voni jako bonus a nedráždí !

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě na oči vyhovuje dvoufázovej z DMka nebo obyčejnej maled modrej dětskej olejíček - je jemnej, voní a s voděodolkou si hravě poradí. A stejně jak Bea, na obličej se super Neutrogena, opravdu jdou vidět výsledky. A kdybych měla víc penízek, investovala bych do produktů Mary Kay, jsou senzační! Díky za recenzi, ten Loreal vypada pekne a kor kdyz je ve sleve, tak si ho clovek koupi, takze diky za upozorneni!

    www.beawesomekitty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dakujem Vam vsetkym za nielenze krasne ale pre mna aj super pouzitelne informacie! Vidim ze budem skusat dalej, ked mi davate take super rady!
    Dakujem moc!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zrovna jsem koupila Baled odličovač očí z Dm asi za 60 kč..na voděodolnou řasenku..nechtělo se mi dávat dvakrát tolik za Garnier..a je geniální..za ty peníze fakt můžu doporučit!!jinak skvělý článek

    OdpovedaťOdstrániť
  6. najlepsia je bioderma micelarna, ale pouzivam aj napr garnier,alebo mlieko Balea, s tym nemam ziadny problem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som vcera kupila Biodermu Micelarnu vodu 500ml/18.73 eur-
    citala som na nu v Elle recenzie ze ju proste vizazisti a modelky zboznuju, ze je skvela- a vlastne ak nie je problemova plet- uplne staci toto a uz ziadne ine odlicovacie mlieka emulzie a neviem co este nie je potrebne- vyskusali sme ju hned doma so sestrou- uzasna

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tenhle mam!! a sem fakt ale spokojena :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. maly teleny garnier...ale mlieka vobec... mam mastnu plet a toto mi nepoamaha :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja mám mlieko Dermacol na citlivú pokožku ale extra efekt to nemá...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já mám spíše mastnější pleť než citlivou, takže preferuji kosmetiku s jinou specializací ale z druhé ruky vím, že na citlivou pleť má skvělou řadu Avene :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já sem si nedávno koupila nějakej byč odličovač za 40Kč a jsem s ním spokojená víc než se "značkovýma" odličovačema. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja pouzivam presne toto mlieko na odlicovanie oci, lebo ma nestipe :) na kazdeho to asi posobi inak....

    OdpovedaťOdstrániť
  14. zvlastni, Loreal a Garnier dela stejna znacka a pritom mi taky vic na plet vyhovuje Garnier.., nejradsi mam stejne Niveu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Na odlicenie pouzivam roky len micelarne vody, Biodermu alebo Avene. Odlicujem s nimi komplet vsetko.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja som mala toto odličovacie mlieko viackrát a vždy maximálna spokojnosť, nemala som s ním problém ani v spojitosti s odličovaním očí, mňa neštípalo... ale pravdou je, že som už mala aj lacnejšie mlieka a tiež nebol problém, je to individuálne, každému vyhovuje niečo iné

    vanilka

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Mne vyhovuje hlavne Avene,co sa tyka starostlivosti o plet. Vyskusala som uz tolko vyrobkov, vzdy som bola sklamana... tak som si povedala, ze uz nieco poriadne, lebo aj to neustale hladanie a nedouziuvanie danych vyrobkov islo do penazi. Napokon som si kupila niekolko vyrobkov z radu Cleanance (na radu kamaratiek). Konecne som objavila nieco, co mi vycistilo plet a zaroven nevysusilo a nepodrazdilo. Preto si myslim, ze sa oplati investovat :)
    Btw. Bianca, mala si tu pred par dnami prispevok o tej mascare GOSH. Pls., mozes napisat recenziu? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Vsetkym moc dakujem ta Vase komentare a special pre Moniku:) do 48 hodin ju mas mat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Dakujem, Bianka :) Som velmi rada, ze som objavila Tvoj blog, je plny uzitocnych informacii a Tvojich postrehov zo sveta kozmetiky!
    Inak pre drzitelky isic karty, na stranke isic zliav som dnes objavila, ze vo Fann plati tak akcia GOSH mascary za 2,90 euri do 30. aprila, takze tie, ktore si ju nestihli zakupit alebo o tom nevedeli, maju moznost :) Ja sa na nu chystam, sice s GOSH kozmetikou nemam osobnu skusenost, ale musim vymenit mascaru, tak preco nie. Samozrejme, presvedcila ma aj cena. Preferujem objemove spiraly, ktore oddelia a nezlepia... preto Ti budem vdacna, ak sa s nami podelis o svoju skusenost s nou ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Copak máš za velikost ty? že jsi psala, že je škoda, že mikina je M :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. jee nahodou tu to udelalo skvely rasy:O ale na to ze je "jakoby" vyschla by se me asi nechtelo zvykat:D
    ale pekny očko,)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Odličovací mléko - Mixa pro citlivou pleť; pleťová voda - Nivea na citlivou pleť. Odličovací mléko je dokonalé, ale pleťou vodou asi zahodím. Je na nic.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne