piatok 13. mája 2011

Cerveny Taft




V prvom rade neviem ako Vy ale mna velmi hneva blogspot. lebo mi vymazal clanok, takze tento je nahradny a ak by ste chceli este raz make-upovy tutorial dajte mi prosim vediet:)

Musim sa priznat, ze laky na vlasky a tuzidla nepouzivam pravidelne a teda v tom nie som nijaky velky experimentator, ale ked sa mi nejaky zapaci rada sa o to podelim. Prednedavnom sme domov kupili prave Taft bordovej farby, ktory je urceny na ochranu farby a velky lesk. Paci sa mi, ze ma velmi prijemnu vonu a potom teda pekne vonaju aj Vase vlasky, vyborne drzi a ak dodrzujete danu vzdialenost pri striekani takmer vobec vlasky nezlepuje. Vycesava sa dobre a cena je +- 2,8 za kus:)
A co Vy? Pouzivate laky a tuzidla?



19 komentárov:

  1. Ja tuzidlo vobec. Strasne mi nici a masti vlasy. O to viac pouzivam lak :) Vsetci hovorili o Elnette, tak som si ho kupila, ale nevidela som ziadny extremny rozdiel ani zazrak. Akurat sa da lepsie rozcesat. Inak som dost velkym fandom Garnier, tie bambusove zelene laky, tie drzia fantasticky cely den :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jude- Garnier som si akurat vcera kupila:))) vidis o to viac sa teraz tesim, vyskusam popisem:) A dakujem za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja používam aj lak aj tužidlo, ale vždy len jedno. z lakov sa mi osvedčili všetky od Taftu a tužidlá v podstate rôzne :) a ozvi sa aký je ten od Garnieru, už dlhšie po ňom pokukujem :) a make-upový tutorial si určite prosím! ;-))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veruška - jeej dakujem za super komentar:) Tak vykonam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Praveze ani moc nie..iba ked cesem nejkay drdol alebo vymyslam.. ale podivuhodne zasobena som.. :P
    .. ja nedam dopustit na laky od Loreal Proffesional.. inak tieto z drogerii velmi nepoznam, takze asi im dam sancu a aspon hodne :-O usetrim!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. něco takového právě scháním :) díky za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já s taftem bohužel dobré zkušenosti nemám.:( Měla jsem doma zelený lak a ten mně i ségře spálil vlasy. Vyhovuje mi od Wella Pro Series (bohužel u nás se neprodává) a pak na objem od Wellaflexu.

    Jinak blogger mi taky smazal článek...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám tužidlo od SYOSSU a lak od Garnieru, ale chtěla bych nahradit tužidlo něčím "lehčím" na jemný vlasy.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já jsem po několika letech s taftem sáhla tentokrát po Lybaru "ženě sluší", no k nákupu mě motivoval přiznám se ten retro obal a nižší cena, než taft - mám ten červený - a musím říct, že jsou lepší jak taft, nelepí se, a moje jemné vlasy krásně drží tvar i objem. Kdysi jsem též používala takový ten bledě modrý Taft, ale už se nedělá. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Laky na vlasy síce používam, ale len nepravidelne, čiže keď si nejaký kúpim, vydrží mi dlho...teraz mám doma Taft zelený, ale predtým som mala zelený Garnier a ten sa mi pozdával viac ako Taft.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. nepouzivam tuzidla ani laky, mam rada, ked su vlasy "volne" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. tutorial bych určitě ráda:)
    a tužidla vůbec nepoužívám a laky jen v případě výčesů a mega drdolů:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Dakujem za vsetky Vase typi - o Garnieri urcite napisem a Lybar urcite vyskusam:))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tužidlo nepoužívám vůbec a lak na vlasy ve dvou případech, když si vyčešu drdol a okolo mi poletují kratší vlasy, a když mám mastné vlasy, přestříkám je pořádně lakem, stáhnu do culíku a mastnota není vidět.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Děkuju :) Jinak Taft lak jsem si ted taky kupovala, ale ten tmavě modrý, extra tužící, spokojenost :) Tužidlo používám jenom, když si dělám kulmou vlnky. Ale celkově bych si bez toho nedokázala život už představit :D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Lak používám jen zřídka - když potřebuju parádní objem, nebo jdu na nějakou párty a chci aby mi vlasy držely ve tvaru, který jsem jim určila.
    Takže zkušenosti vlastně taky nemám... =)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. v poslední době mi žádné dražší značkové laky nepomáhají. Vždy si chci vlasy po vyžehlení přestříkat, jenže náhle poté se mi vlasy zase zkroutí :D. je to pech

    OdpovedaťOdstrániť
  18. používam len lak na vlasy, aj to nie vždy :) ináč mám radšej vlasy bez lakov, tužidiel a gélov :) .. veľmi mi ničia vlasy :/


    www.little-big-girl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne