utorok 10. mája 2011

Jarne licenie!








Kedze mi vela z Vas casto chvali moje licenie, rozhodla som sa robievat aspon raz za mesiac take foto-licenie, v ktorom sa jednoducho naucite vycarovat krasne licenie na danu sezonuJ Musim sa priznat, ze jar a maj su jedny z mojich oblubenych mesiacov, lebo vsetko hyri farbami. Zohnat kozmetiku, ktora by ladila a dala sa lahko pouzit naozaj nie je problem. Jarne licenie totiz nie je o tazkych, dymovych ockach ale skor o sviezosti a jednoduchosti . A to naozaj zvladnete kazda! Su vsak predsa len nejake veci, ktore by som Vam urcite odporucala mat doma, ktore su uzasne na jar, a vyuzijete ich aj v lete!

1, Na jar by ste mali zmenit Vase odlicovace. V zime sa totiz viac hodia mastnejsie odlicovace, ktore ochrania pokozku pred zimou a mrazom. Ale na jar skor plet potrebuje dodat vitaminy, urcite hladajte vyrobky z antioxidantmi, ktore plet nakopnu. Pozerajte sa po jemnom, prirodnejsom zlozeni.

2, Urcite by som zmenila aj pletovy krem a ak Vam prave dochadza skuste sa pozriet tiez po niecom zo zosilnenymi vitaminmi alebo antioxidantmi. Ak by som si mala vybrat obdobie, kedy do niecoho zainvestujem bolo by to prave teraz, lebo plet by si zasluzila nieco ako kuru po zime. Kamaratka mi spominala, ze si za tymto ucelom kupila Biotherm Skin Ergetic serum s antioxidantmi, cena je sice vyssia, ale poznate to, plet mate len jednu J

3, A teraz k samotnemu liceniu. Pomaly mozete zacat vyberat zo svojich zasuviek vsetko, co ste tam minuly rok v lete odlozili. Bronzre, rozjasnovace, tyrkysovu, orandzovu, cyklamenovu.. Prichadza ich come – back! J Tak ako si uz vsetci vsimli tak velkym hitom je nahe licenie s velmi vyraznym ruzom. Idealne farby su cyklamenova, orandzova, fialova a nestarnuca cervena. .

Idealne jarne licenie vycarite naozaj velmi jednoducho. Na tvar nanesiete make-up, ktory bude v tone Vase pleti – naozaj ani o odtien nizsie ani o odtien vyssie!! Ide nam predsa o prirodzenost! Potom nanesiete troska rozjasnovaca. Minimalne mnozstvo by som zmiesala s make-upom a rozotrela ho po celej tvari a troska viac by som jemne vklepala pod ocka. Tvar samozrejme prepudrujeme. Na jar a leto su idealnejsie praskove pudre, pretoze menej zanasaju plet. Posobia naozaj lepsie ochranne, a ked sa spotite nemusite sa bat akejsi masky! Zaobstarat si urcite musite nejake pekne licka s miernym leskom. Minimalne aby ste mali mat jedny do ruzova jedny do zlata. Nadherne odtiene s leskom najdete u znacky Bourjois! Tie maju navyse uzasne kompaktnu velkost, cize sa hravo zmestia do kabelky! Dokonala riasenka je uz myslim samozrejmost, vyber je naozaj velky. Vzdy, ked si neviem poradit siahnem po 2000 Calories od Maxfactoru, ta nikdy nesklame. K dokonalemu liceniu nam chybaju uz len dva kroky! Jednym je urcite ocna linka. Pre konzervativne J staci urcite cierna ci hneda, ktora zvyrazni tvar ociek a vycari zvodny pohlad. Pre tie, ktore radi experimentuju by som urcite poradila farebne linky – vsetky odtiene. Hitom tohto leta je tmava ruzova az do fialova, bronzova a tyrkysova! A poslednym krokom je uz spominany ruz a jeho vsetky vyrazne farby!

A co Vy? Mate nejake specialne typi na jarne licenie?

13 komentárov:

  1. krasne jemne liceni, produkty od Bourjois jsou super a dlouho vydrzi. Ja ted pouzivam nejakou Bio tvarenku z Franci Frais Monde a je uzasna. K tomu jen jemne liceni oci a sem tam si ulitnu na oranzove rtence :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja sa na jar líčim možno trošku výraznejšie než zvyčajne:P...ten rúž má neskutočne krásnu farbu:))...inak na pery si dávam len balzam,kedže ich mám prirodzene dosť červené,takže ja skôr to jemné líčenie nosím rada:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělý článek, určitě se bude hodit! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Great Post!!!
    visit my blog
    xx

    www.ilovenystyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super post! Jinak na řasenku Max factor 2000 calories nedám dopustit!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Serum Skin Ergetic mam vyskusane, nie je to ziaden zazrak, osobne si myslim, ze ked uz investovat, tak do niecoho lepsieho.
    2000 Calories je zlaty standard, stavka na istotu. Fakt jedna z naj maskar, ake poznam a pri tom aj cenovo dostupna.
    Licka Bourjois - super na nich je ta siroka skala odtienov, vyberie si fakt kazda. Mam asi tri farby. Jedine, co mi prekaza, je ten maly stetec, licenka, ak ma byt nanesena dobre, si fakt vyzaduje najlepsie velky kabuki stetec. Ale ako pohotovostne riesenie do kabelky moze byt.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, prepáč že tu dávam reklamu, ale veľmi by som sa potešila keby niekto navštívil alebo komentoval môj začínajúci blog :)

    http://little-big-girl.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. dobrý článok! nemám moc dobrú pleť takže makeup+púder a potom sa hrám s farbami na oči, poprípade hnedú linku použijem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne