streda 25. mája 2011

Poslednykrat S-he ! (stare balenie:)














































Kedze som si vsimla, ze este nie vo vsetkych drogeriach vymenili stojani S-he za nove rozhodla som sa sem dat poslednykrat daco zo starej kozmetiky.
Su to dva laky, oba velmi aktualne letne, jeden je koralovy a druhy taky zlto - zeleny :) Na zaver by som len dodala, ze ak sa Vam zapacil nahodou ten zlto - zeleny :) Takuto farbu docielite az po 5!!! vrstve:) Dovtedy je celkom nevyrazny!

A co Vy? Ake su Vase farby na leto? Pacia sa Vam tieto dva?

21 komentárov:

  1. áno sú rásne :) s-he mám aj ja teraz žltý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páčia!.. snazim sa nalakovat si nechty modrou, ruzovou...tyrkysovou..ale po chvily ju odlakujem a dam bud cierny alebo vinovy.. tieto dve farby ma nie a nie omrzet!! :-)

    (prebieha giveaway)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten druhý mám akurát na nechtoch a super je!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já používám na nehty na rukou většinou jen bělící péči. Na nohy pak většinou barvy do červena. Ta korálová barvička je super. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. paci sa mi ten koralovy...pred par dnami som si kupila jeden, v DM maju teraz pri pokladniach take stojany s lakmi znacky....ehm, nespomeniem si :( Nejaka novinka, aj celkom nestandardne farby.

    btw pozyvam teba aj vsetkych na moju Clinique giveaway!
    www.viacstylu.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty barvy jsou skvělé, ale 5 vrstev bych asi nedala. Nemám na to trpělivost.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. S-he mám moc ráda, laky jsou skvělé ale vadí mi (mám takovou zkušenost) že se musí dát hodně vrstev, aby byl lak trochu výrazdný! :/ Ale jinak je mám ráda, ale laky od Essence jsou podle mě lepší...;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. oba jsou skvělý ale ten druhý je snad ještě lepší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. akorat jsem se te chtela zeptat, kolik vrstev jsi tam musela natřít! dala jsem 4 a nakonec jsem uznala, že ta barva je nechutná :D na fotce vypadá líp, tak třeba ta pátá vrstva... she jsem milovala, teď se hodně zhoršili. Když porovnám lak, který jsem si u nich koupila před 2-3 lety, stačí jedna vrstva. Teď je to čím dál horší

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten korálový je nádherný :) ja som teraz v drogérii našla novú značku lakov na nechty, lak je veľký a stojí len euro, tak z neho si pokúpim všetky farby ♥ :D

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. zelený mám, krásny, len škoda že ho treba toľko vrstviť

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Páni, luxusní drápky! ;-) Mám slabost pro takhle barevné nehtíky, ale přiznávám se, že sama střídám jen tři barvy (sytě růžovou, červenou a purpurovou), o to víc se mi líbí tvá barevná nebojácnost ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  13. s-he laky nemám veľmi rada i keď ich mám doma dosť. hrozne rýchlo sa mi vždy zošupú.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. presne tieto dva mám doma :) len ma na nich hnevá to, že strašne rýchlo zojdú dole, neviem či om marťan, ale u mňa na nechtoch vždy vydržia max. pol dňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ten koralový mám aj ja :) je super.. kúpila som si od nich aj nejaký žltý, ale je dosť hnusný hmm.. :-/ ale ich riedkosť má vytáča :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne