štvrtok 30. júna 2011

Čo doma mať nemusíte :)

Musím sa Vám priznať, že túto voňavku som dostala ako darček pri nákupe viacerých parfumov, ale keďže som ju v poslednej dobe zahliadla vo viacerých obchodoch rozhodla som sa jej venovať jeden príspevok:)
Ide o voňavku Sex in the city- Lust. Po preskúmaní internetu pred cca.4 mesiacmi som si myslela, že je len jedna voňavka z edície Sex in the city ale parfuméria a nejaké drogérie dokonca:) ma presvedčili o tm, že ich je asi 6. O to horšie..
Na prvý pohľad podľa mňa vyzerá strašne. To balenie sa mi naozaj vôbec nepáči a je strašne veľké. Neviem ako Vy, ale ja zvyčajne nosím parfumy zo sebou v kabelke a ťahať toto hebedo,  asi nie :)Druhá vec je tá, že voňavku zacítite keď si ju strieknete na ruku len vtedy, ak nemáte nejakú nádchu alebo nie je pri Vás niekto kto má silnejší parfum:) Čiže vonia straaašne slabo! A z Vás vyprchá asi po štvrť hodine.. Je to naozaj zbytočná kúpa, jej cena je do 10eur, ale to si radšej kúpte asi Adidas:)






A čo Vy? Poznáte tieto voňavky, vedeli ste o nich?

23 komentárov:

  1. Vůbec jsem o nich neslyšela a jsem ráda, že ju nemusím mít:-D:-D

    http://lepele-mele.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už som ju aj ja dostala tri - krát, použila som ich ako darčeky. Poznám aj horšie vône no moja šálka kávy to nie je.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. takže radšej asi nekupovať:D...o tej vôni som nepočula,ale už len samotný názov by mi povedal,že si ju musím kúpiť,ved predsa som veľká obdivovateľka sexu v meste....škoda...:)ja teraz omnoho radšej také letné poriadne citrusové vône!!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nepoznám, ešte som o nej nepočula- čo sa čudujem, inak parfémy dosť registrujem- no a už len flakón samotný ma dosť odpudzuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nepoznám,nepočula som...a som rada! :D
    haha :D adidasky sú náhodou dobré keď si študentka bez príjmu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ako samozrejme ze by som si ju ako muz nekupil :D ale keby som bol zenou fanusickou sexu v meste tak by som si ju nekupil uz aj z toho titulu ze je jasne ze nejde o nic oficialne ale len o fake ktory sa chce preslavit cudzim perim. Ved uz len anglicka verzia Sexu v meste je SEX AND THE CITY a nie "in"...:D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Fíha, ani ja som o nej nevedela, ale dobre vedieť, že stojí za nič :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. vyzera to dost lacno. iiih. a patrik ma pravdu. skusaju za obohacovat na satc.

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nie je mi sympatická ako sa takto na nu pozerám...radšej predsa len zostanem pri tej mojej :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. díky za milý komentář :) voňavky jsem neznala!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. No, ja ked som toho videla v Tescu hrooomadu v akcii, tak som si aj pomyslela, ze nic moc to asi nebude... A navyse je to tusim aj made in China, nie? (ak sa mylim, pardon.) To by som sa bala natierat alebo striekat na pokozku, ze dostanem vyrazku. Diky za info. :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. voňavku vidím poprvé,a s moc velkym pouzdrem souhlasim xD

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Očichala jsem si ji v parfumérii a za mně teda taky ne. Akorát mám hroznou smůlu, že i kdyby mi zavázali oči, vždycky si vyčichám nějakou potvoru za 3000kč a výš. Mám nějaký libový nos, ale prázdnou peněženku, takže momentálně se natírám jen voňavýma tělovýma mlíčkama a lidi se mně furt ptají, čím to tak hezky voním. Takže mám podezření, že lidi jsou už přečuchaní silnýma vůněma.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem Vám za komentáre, veľmi ma tešia:))

    Klara T.- a aké mliečka používaš?

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ten Dermacol je příšerný, měla jsem čistící gel na pleť a taky mi zmastil pokožku! NOT!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ach tak ten parfém jsem měla v plánu :D Podle tvých rad a recenze si ho nikdy nepořídím, děkuju za radu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. To je škoda u takového parfému bych čekala víc :X :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Díky za článek to jsem si ji nedávno chtěla koupit jen kvůli značky ani nevím jak voní šlo mi jen o značku :D Taky sebou parfem nosím denně v kabelce :)

    http://marie-anchele.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Videla som ju v Tescu :D Vážne vyzerá ako kôň/slon medzi voňavkami. Je skutočne obrovská a ten flakón je príšerný.. Celé zle! :D Radšej som ani neskúšala ako vonia. Neviem prečo, ale mám nejaký odpor k voňavkám predávaným v hypermarketoch :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne