sobota 18. júna 2011

Got2be sparkling!

Keď sa mi dostal do rúk lak na vlasy Got2be sparkling, po nastriekaní som si normálne povedala, že nechápem :) Tá vôňa bola úplne neskutočná. Vážne akoby ste si na seba nastriekali odšťavnené letné ovocie:) úžasné! Z prípravkami Got2be mám viaceré skúsenosti a poväčšine som s nimi veľmi spokojná. Je síce pravda, že sú v podstate z drogérkových najdrahšie, ale niekedy stojí za to priplatiť si. Čo sa týka funkčnosti tohto laku, je na držanie tvaru, rozžiarenie - vlásky by sa mali lesknúť a mali by pôsobiť prirodzene. Osobne si myslím, že drží super, nezlepuje ale ten lesk som nepostrehla.
Môj názor je taký, že ak ho uvidíte v drogérii v akcia za +- 3,5 eura určite si ho zoberte, ale tých 5eur za koľko ho predávajú, to zase nie:)

A čo Vy? Poznáte tento lak? Alebo ich iné výrobky?



16 komentárov:

  1. z tejto rady som už mal viackrát žlté lepidlo, ktoré bolo doslova lepidlom a hodilo sa fakt len na výnimočné prípady, kedy som sa chcel ráno vrátiť domov s takým účesom, s akým som odchdádzal večer do mesta :)

    a rovnako som mal ešte gél v spreji, ktorý sa veľmi podobal na tento lak, iba bol menší a v guľatom flakóne... ten mal veľmi príjemnú vôňu a nelepil vôbec vlasy, ale zas, ani ich nedržal :)

    Patrik

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jej chlapčenský komentár na mojom blogu to beriem teda ako veľkú osobnú poklonu:) A rady si zoberem k srdcu a pretlmočím priateľovi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, já mám sprej pro lesk vlasů, a ten je fajn. Voní po melounech a skutečně ten lesk vidím. Jinak to žádné funkce nemá a přiznám se používám to málo.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. :)tak vzhledem k tomu, že díky nápisu sparkling očekávám lesk a on lesk nedodává, bych si ho už nikdy nekoupila. Protože obyčejný lak si můžu koupit jakýkoliv. Já ho mám doma asi jednou použitý a hrůza. Mám těžké vlasy a tohle s nimi nedělá nic :) prostě nedrží, atd.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já nepoužívám na vlasy kromě šampónu nic. Vše ostatní mi totiž přijde, že mi vlasy akorát slepí a vypadají pak jak týden nemyté...:D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tento neznám, ale mám doma od této značky taky nějaký lak a je teda dost silnej:D Ale zase krásně voní. Ale moc ho nepoužívám. To potom nejde ani rozčesat:D
    Jinak krásný bloček:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som mala veľmi rada Megalomaniu, ale ako zmenili obal, museli zmeniť aj zloženie lebo je úplne oničom :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. got2be som ešte neskúšala, ja mám lak na vlasy od Nivei, je celkom fajn, ale nevonia pekne :/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jé zrovna zejtra si musim dojít pro novej lak ..asi už vím pro jakej :)

    http://missnothingfashion.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nepoznám ho, ale od Got2B mám sprej na ochranu vlasov pred poškodením zo žehličky/fénu, ktorý môžem len odporúčať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. som rada, že sa Vám príspevok páčil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mně se celkově výrobky od Got2be líbí , ten lak musí být úžasný !

    OdpovedaťOdstrániť
  13. poznám ich ale neskúšala som ešte :) asi ani nebudem..

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne