streda 15. júna 2011

Obsesia Britney Spears :)







Myslím si, že voňavky Britney Spears sú vo všeobecnosti veľmi podceňované a veľa ľudí ich odvrhne bez vyskúšania, kvôli tomu, že ich autorkou je práve Britney Spears. A čo Vy moje čitateľky, voňali ste ich niekedy, poznáte ich? Ak je Vaša odpoveď nie je to veľká chybaJ Nemusíte ju mať vôbec radi, ale ak máte radi sladké vône o veľa sa potom ukracujete. Neviem, čo bol môj prvotný impulz k tomu aby som ovoňala túto voňavku ja, ale som rada, že som to urobila.

Možno to bol ten fakt, že Britney bola v detstve moja obľúbená speváčka, nejaký ten môj detský idol a pozostatky z tohoto ešte u mňa pretrvávajú dodnes. Každopádne si pamätám, že ako náhle vytvorila svoju prvú voňavku Fantasy stal sa z toho na mojej strednej škole obrovský hit. Nebola by to Bianca ( fanatik do všetkého kozmetického a voňavého) aby túto novinku nešla ovoňať. Prvé čo ma zaujalo, ( a stále sa mi veľmi veľmi páči na jej voňavkách) bol ten úžasný flakón. Ružový, akoby posiaty malými diamantíkmi J A až neskôr som sa dokonca dozvedela, že vraj samotný flakón bol vyrobený firmou Swarovski. A potom samozrejme prišla samotná vôňa. Krásna, silná a sladká. Je to akoby zmes toho najsladšieho ovocia, koláčikov – jednoducho všetkého sladkého čo máte radi. Voňavka sa veľmi zapáčila aj priateľovi a dostala som ju od neho ako darček k maturitám. Odvtedy je u mňa vernou stálicouJ Mám ju veľmi rada aj preto, lebo aj po dlhom dni a dokonca aj sprche je po nej cítiť aj vankúšik, naozaj vydrží úžasne dlho. A najlepšie na tom je to, že všetky voňavky Britney Spears patria medzi lacné parfumy.

Pred pár týždňami mi skončilo skúškové a mala som nutkavú potrebu urobiť si radosť. Rozmýšľala som čo si kúpim a nakoniec som sa rozhodlo zväčšiť moju zbierku parfumov o ďalšiu Britney, tentoraz Fantasy Midnight. Balenie resp. flakón je veľmi podobný tomu prvému – Fantasy, rozdiel je len v tom, že tento je modrý. Ale vôňa je celkom odlišná. Je síce sladká ale tak inak, príde mi tlmenejšia, a viac akoby ovocná. Kým klasická Fantasy je naozaj taká koláčikovská, táto je taká ovocnejšia. Môže vyhovovať tým, čo majú radi sladké vône ale nie zase až tak príliš. Obidve vône sú však naozaj akoby stvorené pre sladkomaniačkyJ U okolia som na nich zaznamenala neskutočne dobré odozvy, a všetci, čo ma poznajú mi ju neskutočne chvália. Dokonca omnoho viac ako nejaké omnoho drahšie voňavky. Ale to všetci poznáme, nie vždy je to o cene voňavky, vôňa musí jednoducho človeku sadnúť. Druhá vec, ktorá ma prekvapila je to, že aj keď sú obe také sladké ( čo povedzme si úprimne, môže veľa ľuďom prekážať) nikto sa mi na nich nesťažoval.

A čo Vy? Pôjdete ju vyskúšať? Poznáte ju? Páči sa Vám? Používate aj Vy nejaké celebritné parfumy? Na dnes pre Vás mám výnimočne veľa otázok, lebo som si všimla v posledných článkoch veľa krásnych komentárov, ktoré ma neskutočne tešia a veľmi rada si ich čítam a ešte radšej sa nimi inšpirujem. Tak teda do tohoJ

20 komentárov:

  1. Bianca ďakujem ti veeľmi za typ, už dlhšie hľadám poriadne sladkú ale aj trochu ovocnú voňavku a týmto si ma presvedčila, objednám si tú modrú :D Teším sa už na ňu, určite sa miá bude páčiť ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. alebo neobjednám... strašne sa bojím objednávať cez net (viem som divná) leo mám pocit že mi to nepríde :D:D::D:DD:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Možná by se mi tyhle vůně líbily, ale já na sladké voňavky moc nejsem..mám radši takové svěžější a kořenější :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já parfémy od B. Spears neodsuzuji, co vyšel první, tak mi nevoněl. V outletu v Regensburgu jsem objevila sadu 100 ml vůně, tělového mléka a sprchového gelu asi za 20 eur, flakon byl krásný, ale neměli tester. Ty parfémy, co tu máš nafocené, mají krásné flakonky. Kde se dají objednat?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. asi ich pojdem vyskusat, uz dlho sa na to chystam a toto ma nakoplo, dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak ti řeknu,že jsi mě docela přesvědčila, protože já jsem přesně ten typ,jak jsi psala, vidím Britney a ani k tomu nepřivoním,ale jsem milovnice sladkých vůní, takže určitě očuchám!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já je už dlouho toužím očuchat (nerada kupuju naslepo), ale nikde v parfumérkách jsem je neviděla
    :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nejhorší je, že tyhle u nás v parfumkách nemají, ale já tu růžovou objednala pro mamču (já vím, že by se mohlo zdát, že Britney se pro ní nehodí :), ale náhodou se jí líbila a tak jsem po čase objednala pro ní právě Midnight Fantasy a ta se jí líbí moc, dokonce i v práci se jí kolegyně ptaly, čím tak pěkně voní :) Za mě osobě taky vede Midnight, je taková jemnější a ovocnější, klidně bych ji koupila i pro sebe, ta růžová je těžší, přesně jak to píšeš Ty. Jo a jen mimochodem, sice je to "celebritová" vůně, ale patří k těm kvalitním a ne jako ty, co se prodávají normálně v drogérkách (viz K. Minogue apod., co vyrábí myslím Coty). Promiň, že je to nějaký dlouhý komentář :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na vůně si vůbec nepotrpím...
    Ale chtěla jsem tě poprosit, jestli by jsi neudělal nějaký článek o tvých neoblíbenějších /nejlepších/ lesích na rty? Chci si koupit nějaký levný v drogerii a vůbec nevím... Něco co hlavně dlouho vydrží...:-) díky moc

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja ta asi komentarom nepotesim, ale podla mna toto je taka low class produkcia...akoze ano, ono tie vone su sladke, relativne lacne, vela robi aj to meno samozrejme...ale kvalitu a originalitu tu postradam, pre mna ej to lepkava syntetika. Ale to neplati len na vone BS, ale tieto hviezdne vodicky vseobecne - vone a la Beyonce a podobne.
    Ale ok, beriem, niekomu mozu vyhovovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Podľa mňa sú super, môžem tiež potvrdiť:)
    A lučiak - low class produkcia ?:DDD trochu smiešne nie? Preboha veď voňavky sa kupujú podľa vône nie podľa autora to písala aj Bianca hore, písať toto je akurát tak malomestské a zbytočne povýšenecké ...Si budeš kupovať Chanel len aby su bola cool a mala Chanel? Važne úbohé...

    OdpovedaťOdstrániť
  12. A Pavli- na teba som nezabudla, taky post v najblizsej dobe prichystam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Supeer, Midnight fantasy je úžasná voňavka - připadá mi vůni žvýkačak:) Podle mě není vhodná na denní nošení, je dost silná. Ale jedna z nej voňavek co jsem kdy měla:)

    http://jeansandjuice.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. to cookie: vobec si ma nepochopila :))) Low class pre mna nie je o cene, ale o celkovom vyraze vone, kvalite pouzitych zloziek a type kompozicie. Tieto celebritne vone su povacsine vsetky z produkcie firmy Coty, ktora bohuzial pouziva na moj vkus privela syntetickych nahrad namiesto kvalitnych, povodnych esencii. Na jednej strane tak mozu byt jej vone cenovo dostupne, ale pre moj nos to nie je. Takze, mozes to povazovat za povysenecke, ubohe atd, ale mozno ked budes mat seriozne "nanuchane" kvanta kvalitnych voni a potom si privonias k tomuto, pochopis rozdiel. A mozno nie. Howk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. @lučiak: Ale zrovna vůně Britney má pod palcem Elizabeth Arden, což je podle mě naprosto jiná třída než Coty... takže asi tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. lučiak- nechcela som sa k tomu vyjadrovať ale tak ako ti napísala Cookie, teraz Mína sa už musím vyjadriť aj ja. Ja pracujem s voňavkami, čiže mi príde nanajvýš smiešne aby si mi ty samozvaná odborníčka písala čo je namiešaná syntetika a čo nie..Chcem ťa zároveň poprosiť, aby si si kým mi tu budeš vypisovať takého správy nabudúce trošku naštudovala o čom vlastne ideš písať, pretože tak ako ti odpísala Mína parfumy Britney Spears patria pod záštitu Elizabeth Arden a pokiaľ aj tú považuješ za miešanie syntetiky, tak si daj svoje názory niekde patentovať a možno z teba raz bude milionárka.. A takisto druhá vec, ktorú by si si mala ozrejmiť je tá, že zisti si niekde je mi úplne jedno kde, ktoré všetky parfumy a kozmetiku dováža Coty, aby si nemusela povyhadzovať potom polovicu tvojej voňavkovej poličky.. Jááj, či vlastne ty nemusíš, že ty si Chanel dáma :DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  17. jezismaria damy :) Trosku nadhladu by vam neuskodilo :) Bianca, ty sa nezdas, dokonca vies, co mam na policke, aj ze som samozvana odbornicka (odkial vies, s cim pracujem ja? :)! Je uplne jedno, ze BS patri pod zastitu Elisabeth Arden (tvorcu takych "skvostov", ako Provocative Woman a pod.)
    BTW Chanel dama nie som, z ich ponuky voni mi nesedi ani jedna. A vobec, vidim, ze som asi sliapla do osieho hniezda. Takze prepacte, ze som si dovolila vyjadrit svoj nazor. Nabuduce uz len wow, uzasne, super, famozne. Bude to tak dobre?
    Adios

    OdpovedaťOdstrániť
  18. @lučiak: Já jsem svůj komentář o E. Arden dávala taky hlavně pro budoucí čtenáře, aby nedošlo k mýlce, že je to nějaký šmejd (osobně mám u výrobků Coty takovýto názor), protože z Tvého komentáře by mohlo někoho navést, že právě tato firma vůně BS vyrábí. Ale samozřejmě i kdyby to vyráběl kdokoliv, pokud se ta vůně nelíbí, nezmůže nikdo nic.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne