štvrtok 7. júla 2011

Dermacol Perfect Base - celé zle!





Dnes opäť príspevok na tému, čo ja osobne neodporúčam kupovať. Túto ,,skvostnú" sadu som dostala ako darček a ako každú kozmetiku :) som to brala ako testovaciu výzvu. Na veľa z Vás som už mnohokrát na Dermacol čítala veľmi pozitívne veci, tak som do skúšania išla celkom s vervou :)
Sada je určená pre mladú pleť, je hypoalergenná, má obsahovať výťažky a morských rias a skladá sa z čistiaceho gélu na tvár a krému, ktorý funguje aj ako denná báza.
V skutočnosti podľa mňa celé zle.
Čistiace gél je úplne strašne riedky, výsledok nič moc, teda viac nič ako moc. Nijaká hebká pleť, vôbec nie osviežená nič nič a nič. A kým môžem napísať, že ten bol v podstate nijaký, krém bol príšerný. Bol tak neskutočne mastný, že keď som si ho naniesla večer ráno som bola rovnako mastná a ako dodatok dodám, že sa mi po ňom na tvári urobili fľaky - takže určite neodporúčam pre ľudí s citlivou pleťou.
Zhrnutie - gél sa doma nejako dopoužíval a krémom si krémujem na noc nohy, tam neprekáža :)a moje odporúčanie - zapamätajte si obrázok a vyhnite sa mu :) Alebo kúpte ako darček niekomu koho nemáte radi:)

Skúsili ste ho ?

18 komentárov:

  1. o tomto výrobku mi minule hovorila známe že zbytočne vyhodené peniaze :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No asi zavisi od typu pleti, lebo ja som presne ten cistiaci gel mala a zdal sa mi fajn, nerobil ziadne zazraky, ale plet bola po nom svieza a cista a navyse kraasne vonal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja Dermacol ako znacku poznam este z doby, ked som bola v puberte a licili sme pupaky tou hnedou pastou :-P Ano, to je uz davno. Odvtedy som od Dermacolu nic nekupila a dakujem, ani nekupim :)

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dakujem že si mi znovu ušetrila peniaze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Cvak! Odfotene to pamate... diki za vystrahu! A ako to pekne zneje "..s mořským hedvábím" ..css css

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Díky za varování ;o) Já s Dermacolem příliš zkušeností nemám. Jeiné, co jsem od této značky kdy měla, byl nějaký odličovací krém a ten jsem si nemohla vynachválit.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zase som ušetrila nejaké to euro (alebo viac), ďakujem Bianca! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja som toto tiez dostala od sestry na vianoce a musim naopak povedat ze sa mi to velmi paci gel si uz ani nepamatam ale viem ze mi rozhodne neublizil ale ten krem som zacala pouzivat prednedavnom a musim povedat ze je uzasny, krasne hydratuje a moja plet je po nom nadherne jemna a hebka a tiez krasne priam nadherne vonia aj ten gel aj krem urcite by som si ho este chcela kupit

    OdpovedaťOdstrániť
  9. na čistiace gély od dermacolu som často veľmi dobré reči nepočula, skôr naopak...radšej sa im budem teda vyhýbať, ale na ich make-upy nedám dopustiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. AKO mozes toto napisat? ten CISTIACI GEL je moj najoblubenejsi, nepoznam lepsi. od vsetkych odstatnych sa odlisuje tym, ze aj odlicuje, skratka namalovanu tvar oplachnem vodou, umyjem tymto gelom a vsetko je prec. este som nenasla ziaden iny cistiaci gel, coby to dokazal. resp jeden od vichy, ale ten odlicuje slabo a ked sa dostane do oci neskutocne stipe. tento nestipe a HLAVNE NEVYSUSUJE narozdiel do vsetkych ostatnych cistiacich gelov. skratka toto je uplne NAJLEPSI cistiaci gel aky som kedy mala a to som ich vyskusala naozaj hodne. taktiez mi vyhovuje jeho pomerne nizka cena

    OdpovedaťOdstrániť
  11. a inak pridaj si sem moznost napisat komentar zadanim adresy a mena. nechce sa mi totiz stale prihlasovat na mail, teraz sa mi to podarilo asi na piaty krat, stale mi to nejde a tym padom nemozem komentovat ked chcem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak súhlasím :) gél používam aj ja a to už niekoľko rokov, vzdy ked ho vidím v drogérii ihned si ho kupujem, lebo mám pocit že je ho nedostatok :) , super voní, nič prehnané a na moju zmiešanú pleť pôsobí viac než blahodárne a tiež super odličuje make up, newiem no ja som sa ho musela proste zastať lebo je moj najobĺúbenejší, škoda že ho nerobia vo väčších baleniach, čo sa týka base krému, neviem ten som nemala,používam dermacol krém balance a ten je tiež super, ale od dermacolu zbožňujem väčšinu výrobkov takže :P

      Odstrániť
  12. Bellatrix - no 100 ľudí, 100 chutí:) Poznáš to, niekomu môže vyhovovať niekomu nie, ja som na ten gél napísala, že sa proste z neho nič nekonalo, keď to porovnám z inými, a čo sa týka toho krémiku, ja som mala skúsenosť takúto a kedˇ mám možnosť niekoho varovať:) vždy to rada urobím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Bellatrix - a kľudne to urobím, len mi napíš prosím návod:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. krem som neskusala, takze o nom nic neviem. a ano rozumiem, ze kazdemu sadne nieco ine, ale pride mi to take...niekto si precita tento clanok, pricom ten gel nikdy nevyskusal a povie si, aha, dobre ze som zistila, ze je zly, aspon si ho nemusim kupovat... pricom pre dotycnu by mohol byt dobry

    a komentovanie zmenis v nastavenia/poznamky a pri toazke kto moze zverejnit komentar klikni na ktokolvek a potom uplne dole na ulozit nastavenia. a pri otazke Chcete zobraziť overovanie slovom pre komentáre? by si mohla dat tiez ze nie, nebude potom pri komentovani treba odpisovat tie pismenka

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja tiež nemôžem povedať na ten čistiaci gél nič zlé, maximálne len konzistencia by mohla byť trošku hustejšia, ale nemám s ním zlé skúsenosti. Bol to prvý čistiaci gél, ktorý mi nevysušoval pleť. Ale každému vyhovuje niečo iné, takže :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. neskúšala, ale tú chybu ani neurobím, počúvnem Teba a ani nevyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne