pondelok 4. júla 2011

Dove repair therapy :)

Pred nedávnom som v jednom obchodnom centre dostala vzorku nového kondicionéru od Dove. Vzorku som mala doma pomerne dlho, ale teraz som išla na týždeň preč tak ma napadlo, prečo si ju nezobrať zo sebou a nevyskúšať. Vzorka, ktorú som dostala ja, bola určená na zničené vlásky, čo sa mi celkom vždy hodí. Prvé čo ma zaujalo, bola skvelá vôňa, naozaj krásna. Konzistencia bola taká dove-ovská:) Ak používate ich sprchové gély, bolo to niečo obdobné, len ľahšie. Čo ma neskutočne prekvapilo !!!! bolo to, že ja osobne zvyknem mať problém vlásky si rozčesať, aj keď použijem kondicionér, ale po tomto to išlo naozaj ako po masle, priam neuveriteľne. A aby som na záver nezabudla, kondicionér strašne  krásne voňal, čo by samo o sebe nebolo až také podstatné, lenže vlásky voňali úžasne aj po usušení:)
Ozaj a zisťovala som aj cenu je to +- 3eurá.


Čo na neho poviete?

14 komentárov:

  1. super, dakujem za tip ! :) mam dlhe vlasy a aj ked pouzivam stale kondicioner vzdy mam problem ich rozcesat, takze urcite vyskuusam !!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. opäť skvelý tip, ďakujem! Ja mám dosť lámavé a suché vlasy, hlavne končeky, tak uvidím. Určite vyskúšam! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som raz bola so spolužiačkou v obchode a tiež sme vzorku dostali a keď sme na ďalší deň prišli do školy, stále som sa pýtala kamarátky čo má s vlasmi že ich má krásne lesklé a ona bola len prekvapená a hovorila že nič si s nimi nerobila a potom mi napadlo či náhodou včera nevyskúšala tú vzorku a vtedy si spomenula že áno to jediné spravila iné ako obvykle . Hneď som si ho išla kúpiť :D A fungoval, je fajn ale odporúčam striedať ho s iným šampónom a kondicionérom lebo rýchlo prestane mať tento skvelý efekt keď si vlasy naň zvyknú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Laura - úplne súhlasím, minúť jedno balenie, skúsiť ďalší a keď tak nasadiť opäť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kondicionéry nepoužívam nerobí mi to dobre na vlásky ...tak skorej raz za čas nejakú masku na vlasy ...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky jsem dostala tento vzorek a myslím, že už nikdy nebudu používat jiný kondicionér! Je o ten nejlepší jaký jsem kdy vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. aj ja mám zničené vlasy,ale teraz ke´d som ostrihaná je to omnoho lepšie,aj rozčesať sa dajú..ale určite skúsim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tiež som skúšala a môžem iba chváliť... dobrý je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jééé, díky za tip, já teď mám docela blbej, tak příště koupím tenhle :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Porozmýšľam nad tým, už som skúsila viac produktov na zničené vlasy ale nič mi nepomohlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ďakujem Vám, a som príjemne prekvapená a potešená, že koľko z Vás ho už stihlo vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. asi ho také zkusím..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Děkuju za tip:-)Dove jsem už chtěla dlouho zkusit...

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne