streda 27. júla 2011

Incanto Shine






Tí/tie z Vás, ktoré môj blog sem- tam navštevujete ste si už určite mohli všimnúť moju veľkú záľubu v parfumoch.  Keby som si mala vybrať čo mi z kozmetiky robí najväčšiu radosť sú to určite parfumy. Mám totiž rada, keď svoju ,,úpravu“  zakončím pred odchodom z domu krásnym parfumom. Je to veľmi príjemné keď ja sama cítim ako príjemne voniam, alebo keď mi môj parfum chvália ostatní.  Na druhú stranu príjemnú vôňu viem veľmi oceniť aj na ľuďoch  s môjho okolia, a ak majú príjemný parfum vždy im ho pochválim. Ako ste na tom Vy? Aj Vám tak záleží na vôni?
Prednedávnom som si opäť chcela kúpiť nejaký nový parfum a vyberala som si z viacerých značiek. Keď som už odchádzala z predajne, priateľ ma poprosil nech ešte ovoniam Incanto od Salvatore Ferragamo. Nad týmto parfumom som sa pohrávala už veľmi dlhú dobu najmä kvôli tomu, že patrí medzi lacné parfumy. Neviem ako Vy, ale mne sa Incantá vždy spájali s tým, že sú to citrusové vône a pomerne slabšie.  Je to aj moja chyba, lebo podľa mojej logiky, všetko čo je citrusové je slabšie. Koniec koncov, som si vtedy na papierik nastriekala aj to Incanto. Po niekoľkých hodinách som papieriky vybrala a s nesmiernym prekvapením zistila, že Incanto Shine voňalo stále najvýraznejšie a najsilnejšie.

Nebolo už ďalej potom nad čím rozmýšľať a objednala som si Incanto Shine.  Je to síce hlúposť ale na tejto voňavke sa mi neskutočne páči aj jej flakón. Je taký svieži, letný, ženský. Je zmesou ružovej – fialovej – a modrej a nachádzajú sa na ňom kvetiny. Naozaj veľmi príjemné a pekné. Čo sa týka samotnej vône, ako som už písala je citrusová ale s výraznými prvkami ovocia. To, že je tam broskyňa a ananás je priam hmatateľné.

Možno taká Incantovská zaujímavosť na záver aby ste sa nepoplietli aj si ho náhodou pôjdete kúpiť. Incanto sa za posledné roky stalo veľmi obľúbeným a veľmi často kupovaným parfumom. Je to ako som už spomínala aj vďaka jeho veľmi priaznivej cene, ako aj veľmi príjemnej vôni. Je to vôňa, ktorá naozaj vyhovuje veľa ľuďom, lebo je svieža. Za tie roky sa vyrobilo veľmi veľa alternácií pôvodného Incanta. Niektoré sú letné limitované edície a z niektorých limitovaných edícií sa vďaka výbornej predajnosti stali už stálice. Okrem teda Incanta Shine nájdete v obchodoch, alebo na internete aj mnohé ďalšie ako napr. Incanto Charms, Incanto Heaven, Incanto Bloom, Incanto Bliss atď. Ak si nejaké budete chcieť kúpiť, máte teda naozaj na výber  veľa variácií.

Na záver len dodám, že z mojej strany výber Salvatore Ferragama nebol náhodný. Doma od neho mám veľmi príjemnú voňavku Subtil, je to pomerne staršia vôňa, čo jej len pridáva na krásne. Vonia naozaj úžasne  a vydrží nesmierne dlho. Má krásny červený ženský flakón, ktorý v kabelke nájdete naozaj ľahko. Je to však na rozdiel od Incanta silnejšia vôňa, lepšia skôr na jeseň ako na leto.  Cenovo je trochu drahšia od Incanta, ale stále je to pomerne znesiteľné ak to porovnáme s Diorom.


A čo Vy? Používate parfumy Salvatore Ferragama? 

28 komentárov:

  1. Incanto shine voní opravdu krásně, to s tebou souhlasím! Tu druhou vůni neznám, ale někde najdu a vyzkouším. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vobec to nepoznam :) ja som momentalne blazon do Look od Very Wang. asi ho fakt potrebujem...!

    xx
    M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Naozaj odporúčam skúsiť:) A ďakujem Vám za komentáre:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já na parfémy vůbec nejsem... Když jsem si hi koupila naposled, přestal mi po měsíci vonět a pak se mi úplně zprotivil... Nevím no... Já na to nejsem....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ina - vážne? To si neviem ani predstaviť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. taky jsem ujetá na parfémy, jen na ně nemám pořádné peníze :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. 1.nemyslim ze patri Incanto k tym lacnejsim, alebo velmi lacnym parfemom, v parfumeriach v KE sa pohybuje jeho cena nad 50 eur
    2.do Incanta Shine som sa zamilovala nahodou :D spoluziacka mala incanto heaven ktore som tiez chcela a nejak som sa doplietla pri kupovani alebo mi ukazalo len incanto shine a tak som objednala. bolo to asi pred rokom a odvtedy je ako keby mojou sucastou, od minuleho tyzdna znova kraluje mojej kozmetickej policke

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mamča používa Salvatore Ferragamo, no asi preto som si zvykla, že tie vône patria k nej, tak jej ich nepreberám, ale páčila sa mi skoro každá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Incanto shine mam doma na policke-sice pre mna troska sladsi. Ked som chodila rano na bus jedna zena v rade ho pouzivala, vzdy som si povedala "aaa, to je on:D"-takze sa da lahko rozpoznat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. moje kamošky ju používajú a chvália si ju. Mňa vôňa až tak nenadchla, ale nie je zlá. Taký priemer no

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Miluju Bruno Bananny ♥ tohle jsem ještě nevoněla ale má pěkný flakon : )


    http://teresastarling.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ďakujem Vám za tipy a krásne komentáre! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mě se te´d vela páčí Guess, má krásný lahvičky a jejich vůně, mnam!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Káťa - ďakujem, ani som nevedela, že majú voňavky, určite ovoniam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Incanto Shine patří mezi moje nejoblíbenější, je tak ženská a krásná! :) A vždycky mi dlouho vydrží. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Mala som tento parfúm 2x, krásny a milý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. I love your blog
    so if you want we can be followers
    xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
  18. joj, ja som tiež na parfémy maniak! alebo bola som... mám ich doma hrozne veľa aj napríklad Incanto Heaven, ale po tom, čo som konečne našla tú "svoju" vôňu- Versace Bright Crystal, mi už Ferragamo veľmi nevonia :/

    OdpovedaťOdstrániť
  19. To teda áno. To mýdlo nádherně voní! ..=))

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Shine je jedna z mých oblíbených :) taková hřejivá :) jinak jsem tvá nová čtenářka:)

    follow me back please!!:)
    www.thebrunettejuice.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  21. incanto shine som mala aj ja :) dobrý výber ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Bianco,
    ráda si čtu tvoje posty a už jsem koupila pro své kamarádky pár kosmetických výrobků na tvé doporučení.
    Parfémy, to je moje láska. Mám ale tendence pořád hledat ten PRAVÝ, ten osudový ;-). Už jsem ho jednou měla, ale bohužel se přestal vyrábět. Tak hledám dál. A ty? Máš nějaký "top" parfém, který kupuješ opakovaně? ;-)
    Pa, Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Ahoj Vivi :) Ďakujem za krásny komentár a veľmi sa mu teším! K tvojej otázke - medzi moje stálice patria najmä dve voňavky - Chloe - Chloe, a Miss Dior - Cherie, tie mám na poličke stále a myslím, že aj stále budem mať:)
    Inak ak by si chcela skús mi napísať parfumy aké máš doma a porozmýšľam a podľa typu vôní ti skúsim navrhnúť nejaké na ovoňanie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Já jsem si nedávno objednala Incanto Bliss. Je to velmi svěží, ale příjemně sladká vůně. A to jsem si ji objednala jen podle recenzí....dost jsem tím riskovala, že mi vůbec nesedne, ale jakmile balíček dorazil, věděla jsem, že bude můj parťák. Voní úžasně!

    OdpovedaťOdstrániť
  26. There are fundamentally troika types of juices: centrifugal let down roue force per unit area and lower the
    hazard of ticker disease and stroke. I foot up this nutrients, they are likewise the nigh expensive case of juices on the grocery store today.
    recess in Western economies has Decreased consumer take Tribest is an fantabulous alternative.
    While you?re likely to experience that there are piles of firms that grow products equal, if
    Mayhap you?d a lot care the nearly encounter this good example
    for an ordinary price of $70.

    Look at my site :: bestjuicershere.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne