nedeľa 10. júla 2011

Kamaráti na leto :)

Neviem ako Vy, ale ja si konečne začínam užívať tohto letného počasia, chodím sa kúpať, bicyklovať, proste trávim toľko času na slniečku koľko sa dá. To je však logicky vidieť aj cítiť večer na mojej pleti a neviem ako Vy, ale pre mňa je odličovanie keď som trochu načervenalá trochu problém. Bolí ma dotknúť sa tváre nie to ju ešte odlíčiť a vyčistiť poriadne. Tieto výrobky nie sú nič nové, v podstate mám pocit, že som už o všetkých písala, ale mám potrebu zhrnúť ich ešte raz a poukázať na to, že sú skvelé aj na leto, keď a náhodou opaľujete a potrebujete jemnejšie prípravky.
Ide o odličovanie prípravky Vichy z rady Purete Thermal. Základ je odličovač očí čo je jedna veľká báseň ( aj Vás to zaujalo venovala som sa mu tu : http://biancaprincipessa.blogspot.com/2010/06/vedeli-ste-ze-s-vodou-sa-odlicite.html ), je to podľa mňa Vichy prípravok number one, je to naozaj akoby ste sa odličovali s vodou:) Potom klasické odličovanie pleťové mliečko a voda, skvelé aj pre citlivú pokožku a naozaj úžasné teraz v lete:)
Ceny výrobkov sú v rozmedzí 11,5 - 16 eúr:) naozaj záleží od lekárne.



A čo Vy? Meníte kozmetiku a lete na nejakú šetrnejšiu?

7 komentárov:

  1. :) já mám od Alverde čistící pěnu a ta je dokonalá na rozpuštění makeupu nebo tónovacího krému. Je šetrná, takže paráda. Vichy jsem měla krém a tuhle vodu, ale nějak mi nesedla, takže jsem si ji po vyzkoušení v menším balení už nekoupila.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akurat si idem kupovat fluid na tvar s ochranou pred UV..uz citim ze slnko poriadne pripeka :P ..asi to vyhra bioderma.
    La roche a bioderma ma nikdy nesklamali :-)
    ..vichy som pouzivala davno ked som mala v puberte dost problematicku plet...kupovala som si asi pol roka celu radu na problematicku plet, aj s roznymi tycinkami a makeupmi a bola som strasne sklamana..tolko penazi a nic z toho.. :-/ odvtedy som si nic z tejto kozmetiky nekupila..ked sa spatne pozriem, mozno to boli najma hormony.. neviem akosi to vo mne zostalo ze nepomohla .. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já to na léto nijak významně neměním, jen měním krém za lehčí, spíš gelový. Vyhovuje mi buď Clinique nebo Biotherm. Ale chystám se na levnější variantu Ryor - všude slyším samou chválu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som asi teraz kúpila odličovač na oči, ktorý je aj vodeodolný od Garnieru a nemôžem si ho vynchváliť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to je super tip, i když já se přiznám,že se v létě snažím nelíčit, pokud to není nezbytně nutné, prostě na to prdím :D, takže ani nemám problém s odličováním......

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Čajová - o tom by sme si mohli popísať, ja som do kozmetiky na problematickú pleť napchala tiež toľko peňazí až z toho spätne nechápem, a je naozaj pravdou, že Normadermom Vichy vážne teda netrhol. U mňa nerobil absolútne tiež žiadne zázraky..

    Ďakujem Vám!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Musím už vyzkoušet kvalitnější kosmetiku z lékárny tyjo, taky mi nedělá dobře odličovat se, když jsem trošku spálená nebo tak, takže bych něco jemného ocenila :) Díky za tip!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne