sobota 23. júla 2011

Pleťová kozmetika Bourjois





Značka Bourjois je vo svete veľmi známa už dlhé roky. Moja mamina značku Bourjois používala keď ja som bola ešte malinká a to už je naozaj celkom veľa rokov dozadu. Bola to jedna z prvých kozmetických značiek, ktoré som ja sama začala používať, lebo som ich považovala za kvalitné a rokmi otestované a odskúšané. Pamätám si, že počas niekoľkých rokov sa táto značka trochu na Slovensku odmlčala, a zohnať kompletne celý sortiment bol naozaj problém.
Veľa ľudí si s touto značkou spája výrazné farby a tiež celkom farebné obaly, čo je pochopiteľné a dané aj históriou samotnej značky. Značka totiž vznikla okolo roku 1863 a orientovala sa najmä na divadelné líčidlá. V dnešnej dobe je jej portfólio výrobkov omnoho ďalekosiahlejšie o čom svedčí aj to, že okrem kozmetiky vyrábajú aj sprchové gély, deodoranty a dokonca odličovače.
Dnes budem vlastne písať o odličovačoch a pleťových vodách, ktoré ma momentálne veľmi zaujali. Ak by bol niekto z Vás zvedavý, nachádzam sa momentálne v Taliansku, kde sú to hádam teraz najnakupovanejšie pleťové vody. V obchodných domoch a letákoch ich nájdete často v akcii, alebo zaradené medzi obľúbenými výrobkami a to nehovoriac o tom ako veľmi sú v časopisoch. Ja sama som si zopár z nich nakúpila a idem Vám ich popísať  a zrecenzovať :

1, Bourjois Make –up remover express eye make- up remover – ako ste sa asi dovtípili, je to odličovač očí, ktorý si neviem vynachváliť. Na dovolenke som sa totiž rozhodla používať mnou neznášanú vodeodolnú špirálu a s týmto odličovačom idú dole aj tie najsilnejšie! Je dvojfázový, zložený z dvoch častí ( biela a modrá). Stačí ho pretrepať, naniesť na tampónik, podržať na očku napočítať do 15, jemne pomasírovať a voilá! Ste krásne a jemne odlíčené.

2, Bourjois Make- up removers fresh cleansing milk – ďalší Taliansky hit tohto leta! Ďalší odličovač, ale tentoraz mliečko ideálne na leto. Je totiž obohatené o výťažky z uhorky, čo znamená, že pleť neskutočne osviežia. Je veľmi príjemné a ľahké. Navyše má skvelú jemnú vôňu, ktorú už len keď ovoniate cítite sa sviežo.  Stačí naniesť naozaj máličko. Na leto je skvelý aj preto, lebo pleť nedráždi po dni plnom slnenia.

3, Bourjois Make- up removers fresh cleansing gel – a do tretice všetko dobré, tentoraz som svoju sadu zakončila čistiacim gélom. Je taktiež veľmi šetrný a svieži. Príjemná jemná vôňa opäť u mňa znásobila pocit čistoty. Ja ho používam aj vtedy keď sa napríklad cez deň nemaľujem a chcem si len večer prečistiť tvár. Namiesto celého odličovacieho rituálu použijem vo vani len tento gél a úplne to stačí. Pleť je totiž po ňom krásne jemná a dostatočne vyčistená.

Keďže som teraz v Taliansku a tu je Bourjois kozmetiky naozaj dostatok,  a toto čo som Vám napísala nie je ani zďaleka všetko volala som mamine na Slovensko či je toto všetko aj u nás a povedala mi, že nie všetko. No robila pátranie a zistila, že táto pleťová kozmetika sa dá nájsť za rovnaké ceny a niekedy aj lepšie na internete. Tak verím tomu, že tie šikovné z Vás, ktoré to zaujme, nebudú mať problém.
A čo Vy? Používate pleťovú kozmetiku Bourjois?

16 komentárov:

  1. túto kozmetiku nepoužívam, ale asi od nej niečo zakúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pouzivam sprchove gely a minule som u kamosky skusala odlicovac oci, je perfektny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak o této značce slyším poprvé. to jsem nevzedělanec, co? :D
    A nebo ji znám, jen nečtu značky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. také ji nepoužívám, ale možná od ní něco vyzkouším:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tu neznám, vypadá dobře. :)
    Nějaké velikánské změny ani Tangle Teezer nedělá, ale možná po něm jsou vlasy opravdu jiné a lepší. Nepoužívám ho dlouho, ale česání s ním je príma, jde to opravdu skvěle i když je máš zacuchaný jak chceš! :) Doporučuji ho na 100% :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bourjois mám ráda,používám od nich sprchové gely,pěny do koupele,deodoranty,peelingy,odličovače asi tak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to já taky, ale pochybuju že se mi to někdy splní :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já mám strach z těch dvousložkových odličovačů, po každém mi zatím pálily oči. Věřím, že je Bourjois kvalitní - měla jsem sprcháče a něco z dekorativky, ale zůstanu pro zatím u svých osvědčených výrobků. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. NOVY TOVAR V MOJOM SECOND HANDE, PRID POZRIET :)
    http://nonsuchmomentfactory.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som si vcera na tvoje odporucanie kupila, ten ocny a musim napisat, bozske, naozaj!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Prodává se třeba i DM jo ? : ))


    http://teresastarling.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mala som z Bourjois len vzorku make-upu, ale bol fakt skvelý, ale nepamätám sa, ako sa volal.

    Pozývam ťa na môj blog, kde práve prebieha Giveaway o prsteň. www.italianbeauty4u.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. bourjois má dokonalé výrobky určené na odličovanie... v minulosti som ich používal v práci a nevylučujem, že sa k nim v budúcnosti znova vrátim :))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. sprchové gely sú úžasné. A tá značka je mi tak sympatická, že si od nich kupujem aj veci, ktoré nepotrebujem

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Od bourjois mám momentálně micelární vodu a řasenku. Obojí nemá chybu. Tuhle kosmetiku mám ráda a hrozně se mi líbí jejich reklamy :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne