nedeľa 21. augusta 2011

Testy leskov





Dnes som sa rozhodla urobiť článok opäť o  kozmetike a špeciálne sa budem venovať leskom. Už dávnejšia ma jedna moja čitateľka v komentároch poprosila, či by som mohla urobiť príspevok venovaný leskom. V tomto teste som sa zamerala na jednotlivé značky, ktoré sú dostupné či už v obchodoch, na internete alebo si ich môžete objednať. Snažila som sa nezachádzať do extrémov, nedávala som sem ani príliš drahé značky ani príliš lacné. Je to podľa mňa kozmetika, ktorú si môže dovoliť viac menej každá z nás. 
To čo som hodnotila bolo to ako dlho lesk vydrží, aká sýta je farba, cena v pomere s kvalitou, či lepí alebo nelepí pery a nakoniec celkový dojem. Vybraté lesky a ich hodnotenie :



1, Loréal Glam Shine 6h – Loréal je podľa mňa jedna z najlepších značiek, ktorá ponúka kozmetiku v dobrej cenovej úrovni. Čo sa týka tohto lesku, používam ho už cez dva roky a za ten čas som si stihla nahromadiť takmer všetky farby Glam Shin-ov. Veľmi mi vyhovuje to, že naozaj veľmi dlho vydrží a nevysušuje pery. Niekomu môže vadiť mierne lepenie, ale mne to na ňom neprekáža. Farba je krásna sýta( samozrejme záleží od odtieňa, ktorý si vyberiete) a nádherne sa leskne. Z vybraných leskov, je síce druhý najdrahší, ale podľa mňa za to naozaj stojí.



2, Max Factor Lipfinity – toto je podľa mňa diabol diablovJ Z vybraných leskov je najdrahší a aj jeden z najhorších. Akokoľvek sa môžete snažiť, po viacerých aplikáciách Vám vysuší pery a po tom čo vyprchá hydratačná časť sa tá farebná usadí v záhyboch pier a ide veľmi ťažko odstrániť. Je síce pravda, že nelepí, ale to je asi jeho jediná výhoda. Je to kozmetika, ktorú ja určite neodporúčam.



3, Oriflame  Gloss Booster resp. vytláčacie lesky z Oriflame – to čo na nich každého dostane je bezkonkurenčná vôňa. Lesky voňajú a aj chutia naozaj skvele. Ale keďže lesky nie sú večera, tak to nie sú atribúty, ktoré by pre nás mali byť rozhodujúce. Sú mierne lepivé a po tom čo si ich dvakrát oblížete nič z nich neostane. Na perách majú síce pekný lesk, ale výdrž je naozaj veľmi veľmi slabá. V pluse je aj ich cena, ktorá je zvyčajne nízka. Ja by som to napísala takto, ak Vám kamarátka donesie katalóg a Vy si chcete niečím malým urobiť radosť – toto Vás poteší. Minimálne vždy keď ho ovoniate J



4, Avon Glazewear – tomuto lesku by som dala z vybraných pomyselné druhé miesto. Nelepí a má krásnu farbu. Farby sú buď lesklé, matné alebo s vodným efektom, podľa toho akú si vyberiete a dovolím si povedať, že také naozaj sú. Majú príjemnú nerušivú vôňu a cena je v akcii tiež veľmi dobrá. Výdrž je priemerná, takú hodinu určite. Vytkla by som jedine horší štetec, ale to nie je naozaj nič čo by Vás malo odradiť.



5, Astor Prismatic – tieto lesky majú krásne lesklé farby, ktoré sa nádherne na perách ligocú. Problém je však to, že neskutočne lepia, na perách sa roztekajú a vytekajú z nádobky. Výdrž na perách je priemerná povedala by som že tiež do hodiny. Ak Vám veľmi záleží na lesku a trblietaní tak toto je to, čo hľadáte.



6, Maybelline Watershine – opäť lesk, ktorý sa sústreďuje na lesk. Ja lesky z tejto rady používam k dymovému líčeniu, lebo sú veľmi jemné decentné. Ich lesk je príjemný, pekný, nerušivý. Veľmi dobre sa nanáša a nelepí. Čo mi však prekáža je naozaj slabá výdrž. Môžete si ho dávať asi každých 20 minút a to je naozaj často.


Tak, dúfam, že sa Vám recenzia páčila, ak by ste niekto chceli recenzie alebo nejaké návody či tipy prosím dajte mi vedieť do komentárov J
A teraz čakám Vaše tipy!

24 komentárov:

  1. Komu si dala prvé miesto? :) Ja mám rada tie lesky od Maybelline, potom od Essence a aj od Oriflame :) Ale dávam prednosť balzamom :)

    little-big-girl.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkná recenze, ale žádný z těchto lesků nepoužívám. Mám teď od Elfu se zrcadlovým efektem a vyhovuje mi. A další, co mám ráda je od Manhattanu a Yves Rocher z řady Coulur Nature. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Astor je pecka :) pravda že sa rozteká a pravda že lepí ale na perách je krásny.

    A z mac f. nesuhlasím ja som maximalne spokojná hlavne so silnými farbami, neodláčaju sa mi na poháre a oblečenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja používam ten z oriflamu, ešte aj ten odtien :)
    Je naozaj dobrý aj chuťovo :)

    http://www.tinacosmeticblog.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super článok :) aj keď lesky už nepoužívam, kedysi som si ich stále zlízala a nejak som bola nútená si odvyknúť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. já mám Oriflame, dokonce asi 6 druhů :D
    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám Yves Rocher ale to je rúž v lesku alebo ako to definovať:) Nie je ale jediný a tento malý štvorček mi na vymenovanie nestačí:D ale používam najviac ten a rúž z Oriflame, nie som Oriflamáčka ale tento je fakt super, mám na mysli ten 3v1.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mám vyskúšané všetko možné, ale najviac som verná rúžom, lesky nie sú pre mňa to pravé orechové... ale keď už predsa, tak moje N*1 je lesk od Lancome - color fever lip gloss... dlho vydrží, krásne vonia, má úžasný štetec a čo je pre mňa najdôležitejšie - nelepí... cena je pomerne vysoká, ale oplatí sa investovať, aj keby ste mali mať len tento jeden jediný lesk :D toť môj názor

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Bezva recenze, hned o tom prvním lesku dlouho uvažuju, jestli si ho mám koupit a s tim leskem od Astoru naprosto souhlasím, hrozne se lepí a vytýká z obalu...ale na rtech skvělý

    A little bit of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Pravda, či už lesky alebo rúže, Max Factor je v tejto oblasti hrozný. V drogérii som si na ruku vyskúšala Lipfinity Liptint (alebo tak nejak) a mohla som to drhnúť koľko som chcela, na ruke som to mala ešte dva dni. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja som maniak na Loreal cize stym uplne suhlasim, je skvely!!

    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja mám najradšej od Loreal, podľa mňa úžasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja urcite doporucuju lesk znacky Colistar, vybornej! A nedoporucuju moc lesky od Clinique, bohuzel je na me moc lepivej :(
    Mery - betterfeel.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super článok! :-)
    Používam lesky od L´oreal :-) sú geniílne ale aj oriflame,avon je tiež super kozmetika na lesky, pretože sa nelepia :-)

    angienikollfshion.blogspot.com

    xx Nikol

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja strašne neznášam lesky, mala som ich doma tony ale proste mi vadia... momentálne mám jeden úplne lacná z HMka a to je asi jediný, ktorý znesiem lepí pomenej a aj vyzerať, vyzerá fajn :) Ja som skôr na rúže...:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ahoj. dúfam, že nevadí že som ťa označila.

    viac tu :
    http://sometimesitsoktobeblogger.blogspot.com/2011/08/7-makeup-factor.html

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Lesky moc nepoužívam, vadí mi když kouřim a cigaretu mam celou ulepenou :D

    Na mém blogu probíhá giveaway tak jestli chceš, zúčastni se ;)

    http://missnothingfashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Kdyby tak někdo vymyslel lesk, který vyhovuje alergické pleti :(

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Nice blog. Please check out mine and follow if you'd like :)

    www.SimpleStyleSecrets.com

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Naprosto souhlasím s Loréal Glam Shine. Ten je úžasný a dokonale drží. Jediný problém s ním mám - někdy se mi "obtiskne" na zuby a z nich ho pak nemůžu dostat dolů. Ale jinak je to jeden z nejlepších lesků který jsem kdy vyzkoušela:)
    Jinak moc pěkný blog, tleskám.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. NEVIEM AKO OSTATNE DAMY ALE JA SI POTRPIM NA KOZMETIKE KTORA NIEJE TESTROVANA NA ZVIERATACH ...... AK MATE ASPON TROSKU CTI VOCI ZIVEMU TVOROVI DAJTE SI DO GOOGLE TESTY NA ZVIERATACH NAJLEPSIE OBRAZKY AK ANI TO NIC NESPRAVI TAK POTOM UZ JE TO SVAMI ZLE.....

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne