utorok 6. septembra 2011

Got2be!

Čo sa týka prípravkov na vlásky, ktoré ich chránia pri vyššej teplote (fúkanie, žehlenie, natáčky, kulma..) mám s veľa z nich problém stým, že sa potom vlásky rýchlo mastnia. Resp. tento problém som mala dokým som si nekúpila trošku drahší ( trošku len preto lebo rozdiel od iných drogériových Loreal, Pantene, Balea je +- 1 euro) Got2Be Guardian Angel. Je to sprej, ktorý chráni vlásky pri vyšších teplotách - čiže ideálny na už vyššie spomenuté činnosti.
Postup je veľmi jednoduchý - nastriekate na vlásky ( najlepšie si vlásky rozdeliť na pramene) a upravíte.Vlásky okrem toho, že sú potom krásne lesklé a chránené aj nádherne voňajú a dlhšie vydržia vo vami požadovanej forme. Cena je približne 4eurá.
Skúšali ste ho už? Ak nie určite odporúčam:)



20 komentárov:

  1. Mám ho a jsem spokojená! Stříknu ho do dlaní a pak vmačlávám do vlasů,jinak mi nechává film na žehličce:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jeannette- vážne? Tak super, že si si našla takéto riešenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se taky mastí po všelijakých sprejích a maskách strašně rychle vlasy, ale pokud říkáš, že se ti to po tomto spreji neděje, tak ho asi zkusím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Terča - ja mám doma plnú poličku nepodarkov :)) a tento je fakt super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vďaka za tip, už dlhšie zháňam niečo takéto:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dík za tip, zrovna před chvílí jsem si myla vlasy a nadávala, že nejdou rozčesat a mám pocit, že už během foukání se díky všem těm kúrám mastí :-/. Takže určitě vyzkouším :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už dlouho mi jen tak ladem stojí v koupelně na poličce,ale po těhlech recenzí ho urččitě zkusím :))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. skúšala skúšala, len sa mi nedávno minul a musím si ísť kúpiť nový!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já mám růžovej Studio - Silk/Gloss od Loreal. S tím máš zkušenosti?

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Od zajtra je v Tescu v akcii a chcela som ho vyskúšať, tak teraz si mi dala potrebnú zelenú ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. měla jsem něco podobného od Lorealu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vyzerá to super ja mám profesionálnu kúru na vlasy od SP :-) doporučujem zohnať v kaderníctvach KLIER cena okolo 21€

    nikolarybarova.blogspot.com

    p.s. nezmenila som si blog ale som ho premenovala

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ebuu - mám aj na kulmovanie aj na žehlenie:)Ale toto je určite lepšie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja ho používam približne od minuloročných Vianoc a tiež si pochvaľujem aj keď pokukujem aj po podobných prípravkov od L´oreal, s tými nemáš skúsenosti?

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ja ho mam doma, vona je super, ale mama po nom pocit, ze mi zlepi vlasy...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. mam ho ale zase až tak z neho nadšená nie som, to skôr už používam Chi alebo argánový olej na takéto príležitosti;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ja týmto drogériovým prípravkom neverím podľa mňa to má veľmi slabý účinok..súhlasím S B* ja mám tiež od Chi a lepšie som nikde nanašla..takže odporúčam skôr ten..

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ja som ho mala a aj moja sestra ho ešte používa... ja si často žehlím vlasy takže na to mi veľmi nestačil, no pri občasnom žehlení či fúkaní je fakt dobrý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Taky to používám :)) a musím říct že opravdu krásně voní .))

    OdpovedaťOdstrániť
  20. nevím, zatím jsem nezkoušela, takže nemůžu říct...
    PS: Navštiv pls i můj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne