pondelok 19. septembra 2011

Jesenné parfémy



V jednom s mojich posledných článkov som spomínala, že si niekoľkokrát do roka vyberiem s mojej kozmetickej poličky všetky malovátka čo tam mám, poriadne si ich popozerám a potom tie, čo používam najčastejšie vymením za tie, ktoré používam najmenej aby som spotrebovala naozaj všetko, čo mám doma. Veľa z Vás tento nápad zaujal, čo ma potešilo ale aj prekvapilo. Neviem prečo, ale myslela som si, že to tak robí veľa ľudíJ Niečo podobné praktizujem aj s voňavkami, hoci nie z tohto dôvodu, ale preto, lebo na každé ročné obdobie používam iné parfémy. A dnes som sa rozhodla napísať  Vám niekoľko jesenných tipov aj na lacné parfémy


1.       Calvin Klein Euphoria – síce nepatrí medzi lacné parfémy ale je to jedna z mojich už určite spomínaných stálic. Tento víkend som domíňala posledné kvapky a neviem sa dočkať na nejaký môj sviatok kedy si ju budem môcť opäť vypýtať.  Viem, že bolo vyrobených mnoho alternácií tejto vône – letné, zimné, limitované ale moja rada je, nenechajte sa zmiasť a ak ju nepoznáte vyskúšajte určite najprv originál. Krásna, mierne ťažšia vôňa, ktorá vydrží celý deň. Je ju málokedy na niekom cítiť, takže ak nemáte radi davové voňavky, je naozaj skvelá. 




1.       Mont Blanc Femme individuelle – ďalšia, pre mnohých pomerne neznáma vôňa, ale za to naozaj krásna. Je na nej veľmi zvláštne a špecifické to, že ak si ju na seba dajú tri rozdielne ženy na každej vonia naozaj inak. Najväčšie balenie je 75ml, ale to Vás nemusí strašiť lebo tak isto na pokožke vydrží veľmi dlho. Je ideálna na jeseň, pre jej ani nenapíšem, že ťažšiu skôr orientálnu nezvyčajnú vôňu. 





1.       Jil Sander JIL – tak toto je moja top vôňa tejto jesene. Úprimne mám pocit, že veľa Slovákov ani netuší, že takáto značka existuje, keď to porovnám s napr. Nemeckom, kde je neskutočne kupovaná a v čase svojho vydania lámala rebríčky predajnosti. Ja osobne som už pár rokov veľkým fanúšikom vôní Jil Sander, najmä kvôli tomu, že mi prídu veľmi špecifické a naozaj ich nikto na sebe akoby na Slovensku nemá. Vôňa JIL je zmesou krásnych kvetinových výťažkov a počas toho ako sa budete chystať von do chladivého jesenného dňa si pri závane tejto vône spomeniete na leto – naozaj: )

1.       Beyoncé Heat – niekto by opäť mohol namietať, že parfémy tipu Beyoncé, Britney sú horšie alebo neviem aké, ale čo sa týka mňa rozhodujem sa podľa vône a nie podľa ceny. Mňa prvotný parfém  Beyoncé  Heat veľmi očaril, ale mrzelo ma, že sa spočiatku nedal zohnať vo väčšom balení. Teraz som zistila, že na internete patrí medzi lacné parfémy a dokonca ho majú aj v 100ml balení. Sú na neho veľmi príjemné recenzie, čo len potvrdilo moje prvotné nadšenie. Prednedávnom vznikli ďalšie verzie Heat- u, ktoré by mali byť menej sladšie, takže si myslím, že aj v tomto prípade si príde na chuť opäť viac ľudí. Čo sa týka môjho názoru, ak máte radi sladké vône, určite odporúčam ovoňať.

A čo Vy? Aj Vy si meníte na jeseň vône za silnejšie, sladšie či výraznejšie? Poznáte niektoré zo spomínaných? Aké sú Vaše obľúbené? 




22 komentárov:

  1. Jil Sander JIL - minule som nad ňou rozmýšlala asi si ju zaobstarám keď sa mi minie parfém kt. mám teraz ....moc pekne voňala

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám rada tie "celebritné" parfémy, raz som jeden mala od Kylie Minogue- Showtime a bola nádherná :) Ináč pekné typy, možno niečo vyskúšam

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Baška!..a nevieš mi prosim Ta poradit kde by som ten parfém od Kylie Minogue -Showtime zohnala..??

      Odstrániť
  3. a ktory z tych parfumov ma byt ako lacny? nebolo by od veci uviest v clanku ceny, ked je to na zaciatku propagovane ako lacne

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vsetky teraz pisete o parfemoch a ja stojim prave pred rozhodnutim aky si vybrat,totiz ja nemam ziadnu vonu...divne ze? no a rozmyslam nad oh,lola alebo viva la juicy..aaa k tej euforii...3 spoluziacky ju mali a aj moja mama:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Haha podívej se ke mně na blog. Mám od včera stejný článek a voní nám stejné věci skoro.

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beyonce Heat pouzivam , je to velmi krasna vona narozdiel od inych celebritnych a nevyraznych vonaviek

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Calvin Klein je úplne nádherný:) moja sestra ho má a ja jej ho teda priveľmi nešetrím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Bellatrix - ceny tam nedávam naschvál keďže internet ponúka pomaly každý deň iné ceny, a nerada by som tam dala že Beyoncé stála toľko a toľko a budúci týžden za takú cenu nebude a budem za blázna:)Ale voňavka, ktorá dlho vydrží, krásne vonia nemám na ňu alergiu a stojí okolo 20 eur, je podľa mňa na danú kvalitu lacná voňavka:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja na jesen a celkovo cez chladne obdobie som posledne dva roky pouzivala prave spominany JIL SANDER, na prvy pohlad a prve ovonanie som sa do nej zamilovala.. zial tuto jesen ma uz sprevadzat nebude,lebo uz nemam ani kvapku a je dost draha.. a moje sviatky som uz vycerpala pre tento rok.. tak snad vymyslim nieco ine :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja mam beyonce 100 ml, ale dosla som len do polky, a uz ju nemozem pouzivat, citim sa v nej neprijemne :/ snad to este prejde, no :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja by som chcela tiež Beyonce.
    Inak ak si sa ešte nezapojila do mojej giveaway o CK parfum Eternity ešte stále môžeš tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/09/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mne sa páči od Beyonce ;-)) ale teraz som sa úplne zaľúbila do parfému od Celine Dion (neviem presný názov), ale vonia mi po konvalinkách! :-)) naozaj úžasná ;-))♥


    simply-cherry.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Mám známou, která tvrdí, že se nebude vonět parfémem, který se po někom jmenuje ( na adresu Kate Moss to bylo ), ale jak říkáš, neřeším značku. Řeším, jestli se mi ta vůně líbí. A to zasouvání a dávání dopředu je dobrý nápad. Asi to taky zkusím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. neměním sice parfémy podle ročních období ale shodou okolností jsem si zrovna minulý týden nový parfém koupila. Neodolala jsem nové vůni od Avonu- Little red dress ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Beyonce Heat se mi taky moc líbí, asi bude brzo moje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Jil Sander používá mamka a já si ho taky občas půjčím :D Jinak moje oblíbené vůně jsou: Beyoncé - Heat, Calvin Clein - IN 2 U a Guess - Seductive :-)

    http://barbarachantre.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Já jsem spíše na ty kořeněné vůně či pudrové :) Taky jsem o tom psala článek - tedy spíše o vůni, kterou mám teď v plánu si koupit :)

    thepetras.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ďakujem Vám za super tipy, určite pôjdem vyskúšať:)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Já jsem jeden čas měla Jil a teď přemýšlím o té fialové verzi. Voní fakt nádherně a dost se mě na ní ptaly ostatní ženy v práci a ve škole :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Celkom zaujimavy vyber :) Priznam sa, ze ja mam oblubenych hned niekolko parfemov, ktore si ale nedavam podla rocneho obdobia, ale skor podla pocasia, alebo este podla prilezitosti a dennej/nocnej hodiny...jasne, ze v lete nebudem nikoho omamovat tazkou vonou v 30 stupnovych horucavach, ale niekedy v zime pocas slnecnych mrazivych dni, kedy by som kludne zniesla aj tazsiu, sladsiu a hrejivu vonu si mam chut dat nieco osviezujuce, citrusove na seba :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne