nedeľa 25. septembra 2011

Moje obľúbené septembrové výrobky

 Na úvod Vám chcem napísať, že tento mesiac som sa nejako rozbehla v nakupovaní a teda sa môžete tešiť  na zaujímavé články. Ako ste si už mohli všimnúť kozmetika je moje veľké hobby takže sa strašne teším z nových prírastkov. Dnes som sa rozhodla písať o mojich obľúbených kozmetických výrobkoch tohto mesiaca. Veľa z nich už poznáte, ale čo je dobré treba spomínať aj viackrátJ


Got2Be Guardian Angel – napriek tomu, že je to vlasová kozmetika, tento sprej využívam teraz veľmi často. Neviem prečo ale natáčky a kulmu som vymenila za žehličku a aby sa mi vlásky neničili používam tento sprej a mám ho čoraz radšej a radšej. V poslednej dobe som mala veľa času a prechádzala som si celkom veľa videí na youtube, a veľakrát sa tam v dobrom spomínal aj tento sprej, čo len potvrdilo moju spokojnosť.




Labello Fruity Shine – najlepšia kolekcia Labella, pretože je úžasne mastná, lesklá a voňavá. Veľa ľudí podľa mňa veľmi dlho nemalo rado Labellá, kvôli tomu, že sú pomerne tvrdé a relatívne málo mastné, ale po vydaní kolekcie Fruity Shine, už ľudia okrem vyššej ceny nemôžu mať námietky. Ja osobne toto používam aj ako rúž, pretože má krásnu farbu a lesk a pery skvelo hydratuje. 



D&G Feminine – tento parfum mám doma už viac ako tri roky a až prednedávnom som si vlastne uvedomila ako veľmi ho mám rada. Bola som totiž v kine a po celý čas som cítila závany príjemnej vône a až po kine som došla na to, že to bola vlastne moja voňavka. Príde mi taká krásna, ženská, veľmi príjemná. Je to ťažko identifikovateľná vôňa – napriek tomu, že výrazný podiel majú ovocné vône. 



Essence Black Metal Glam – ďalšia skvelá vec a to naozaj pomerne lacná očná linka. Krásne a jednoducho sa nanáša, nerozpíja sa, nedráždi očko a je krásne uhľovo a lesklo čierna. Som s ňou strašne spokojná a vrelo ju každému odporúčam. Ešte k nej na záver dodám, že na to, že si linku dávam pomerne často a je hrubšia ( dávam si ju 3-4 krát do týždňa), teraz domíňavam svoje prvé balenie a to mám viac ako 6 mesiacov. 




Gosh – ceruzka na oči, táto konkrétne je klasická hnedá. Ja osobne používam hnedú ceruzku častejšie ako čiernu, pretože najčastejšie používam hnedo- zlaté tiene. Gosh ceruzky sú skvelo mäkké, nerozpíjajú sa a sú dokonca vodeodolné. Túto hnedú ceruzku mám  už cez dva roky a vidíte ako veľa jej mám na to, že ju používam strašne často. 





Golden Rose tiene číslo 2 – najlepšie tiene na vyčarovanie smokey eyes. Golde Rose je značka podľa mňa kvalitovo veľmi podobná značke Ruby Rose, akurát o čosi drahšia. Táto kozmetika sa oplatí veľmi kupovať aj cez internet, kde sa dá zohnať podstatne lacnejšie ako v kamenných obchodoch. Tieto tiene sa dajú používať na sucho – vtedy sú skvelé na bežné denné dymové líčenie, alebo na mokro keď sú tmavšie a dramatickejšie.

 A čo Vy? Aké sú Vaše obľúbené produkty septembra? Skúšali ste nejaké z týchto? Máte nejaké novinky, ktoré ste objavili nedávno v obchodoch? Veľmi sa teším na Vaše komentáre!

18 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten sprej musím zkusit. Momentálně mám jeden, který mi vůbec nevyhovuje.

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie linky od essence som si pred pár dňami kúpila, a sú to vlastne moje prvé v živote :D
    bola som prekvapená, prečo baby vravia, že si linku nevedia pekne spraviť, lebo mne sa to podarilo na úplne prvý krát a bola naozaj takmer dokonalá:) takže tiež odporúčam

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten spej ozaj vyskúšam, vyzerá skvelo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. to labello zbožňujem :) ja som ho teda kúpila už v lete ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nechapem, to ako sa pouzivaju tiene na mokro? :P

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neviem mne to labello ovocné nejak nesadlo, asi zostávam verná tomu normálnemu labellu.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ty stíny mají pěknou barvu, paletky u mě vedou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Robinka - jasné:) funguje to tak, že si namočíš aplikátor a klasicky ním naberieš tieň a dáš na očné viečko. Tieň je potom omnoho sýtejší a má výraznejšiu farbu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. aha :) no ale ked si to das na oko a tien vyschne tak je zasa taky ako predtym ci nie? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tá linka je naozaj super aj ja ju mám:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. nad tím Got2Be Guardian Angel jsem taky přemýšlela, určitě si ho těď pořídím, takže díky za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Guardian Angel som používala dlhšie a som veľmi spokojná... Používam teraz rovnaký sprej, ale od Syossu, ktorý ale nevonia až tak pekne...
    A to Labello aj tak dobre vonia?

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Robinka - práveže nie:) je sýtejší, asi tá voda nejako naviaže pigmenty:)

    dolcezuzka - tá vôňa je úplne užasná:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. prosím Vás, ako strúhate tú ceruzku Gosh? .. mne sa to vôbec nedá (mám strúhadlo od Oriflame)... :-(

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne