streda 28. septembra 2011

Skúšame: Syoss farba na vlasy









Tento mesiac som sa rozhodla prekonať trochu sama seba a vyskúšať niečo neskúšané. Neviem ako Vy, ale čo sa mňa týka odjakživa som sa zverovala čo sa týka farbenia vláskov svojej kaderníčke. Moja kaderníčka je podľa mňa strašne šikovná baba ( oky skôr žena) a vždy som mohla veriť jej úsudku. Naša spolupráca vyzerala asi tak, že keď sa ma opýtala čo urobíme s vláskami povedala som, že to nechám na ňu a vždy som bola spokojná. Jedine čo mi trochu prekážalo bola pomerne vysoká cena, ktorú som u nej platila, ale zase nechodila som tam každý mesiac. Ale keďže išla na materskú musela som nájsť náhradné riešenie.
Keďže po lete moje vlásky stratili akoby peknú žiarivú farbu a z môjho melíra ostali len také pozostatky rozhodla som sa to riešiť. Vlasová kozmetika na dnešnom trhu ponúka kopec variácií a po dlhom rozmýšľaní a študovaní som sa rozhodla vyskúšať farbu na vlasy Syoss. Syoss je značka zaoberajúca sa aspoň čo ja viem len vlasovou kozmetikou a potrebám tomu podobným a keďže sú na trhu pomerne krátko napadlo ma, že by mohli byť aj najinovatívnejší. Syoss ponúka veľké škatule s farbami ( tie sa skladajú z dvoch farieb a majú to byť farby posledných trendov) a malé ( tie majú stabilné farebné odtiene). Ja som sa rozhodla vyskúšať farbu posledných trendov. Keďže mi nešlo o to aby som dosiahla novú farbu, skôr o to aby som oživila tú svoju hľadala som farbu čo najbližšiu tej mojej.Z toho mi ako víťaz vyšla farba z názvom ,,Pralinkový mix“ čo je číslo- 4-86.
Ako som už spomínala farba sa skladala z dvoch častí jedna bola zo základným tónom a druhá s módnym tónom. Súčasťou balenia bolo tuba s vyvíjajúcim mliečkom, návod, rukavice a potom balzam fixujúci farbu. Pokiaľ máte vlásky dlhšie ako pod ramená mali by ste použiť dve farby ale ja som chcela farbu len rozjasniť tak som to riskla s jednou. Zaujímavé bolo (aspoň pre mňa), že podľa návodu ste farbu nemali nanášať štetcom ale jednotlivé tuby s farbou sa mali vytlačiť do toho mliečka, to potom vytlačiť postupne ku korienkom a rukami rozotrieť až po konce. Ja som si to však dala všetko do mištičky a mamina mi to šikovne naniesla štetcom. Farbu som mala na hlave dačo pod pol hodinu a následne zmyla a naniesla ošetrujúci balzam. Aj napriek tomu, že balzam má malé balenie musím povedať, že bolo celkom dostačujúce a pekne mi pokryl celé vlásky.
Po vyfúkaní som konečne spoznala výsledný efekt a som nad mieru spokojná. Chcela som Vám ho odfotiť ale kvalita môjho fotoaparátu spôsobila, že by ste z toho aj tak nič nemali. Každopádne farba chytí každému pravdepodobne trochu odlišne, ale ja som veľmi spokojná. Je presne taká akú som očakávala a veľmi sa mi páči aké krásne má na slnku odlesky. Vlásky sú krásne lesklé, naozaj žiarivé, vyzerajú krásne zdravo a prirodzene. Záver je pre mňa asi taký, že som sa presvedčila o tom, že farby na domáce použitie nie sú vždy na zahodenie a oplatí sa vyskúšať.
A čo Vy? Je podľa Vás Syoss dobrá vlasová kozmetika? Vyskúšali by ste túto farbu? Pomohol Vám nejako tento článok?


23 komentárov:

  1. mne syoss znicil vlasy, na zaciatku ta farba vyzera super,ale casom mi spravila z vlasov to co mi nespravila garnier farba ktoru pouzivam uz minimalne 6 a viac rokov doteraz.. po nej mam vlasy vzdy super ale syoss s jednym zafarbenim dokazal vlasy znicit, vysednut.. a co som pocula a citala recenzie, tak nik nebol velmi spokojny.. ale mozno ty budes vynimka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som tiez citala ze ta farba strasne nici vlasy

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tú farbu som skúšala včera :D teda iba iný odtieň, ale chvíľu som sa obávala výsledku od syoss, no tiež som vcelku spokojná, aj keď je pravda, že farba nebola stopercentná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Podľa môjho názoru to nie je moc kvalitná značka....keď si prečítate zloženie šampónu Syoss a Schauma je to presne to isté len sa nás zase snažia nachytať na reklamu. A keď takto klamú už na šampónoch farbu by som vôbec neskúšala, pri takýchto veciach sa oplatí zainvestovať do Lorealu - to je môj názor.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já za sebe Syoss nedoporučuju - po šamponu mi svěděla hlava, lak mi pálil vlasy a o barvě jsem četla jen samá negativa. :( Já se nebarvím, ale barvím maminu a teď už jedině s Diademem od Schwarzkopf. U nás se ale bohužel neprodává.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tak neviem, na Syoss zatiaľ nemám až taký vyhranený názor... ale bála by som sa od nich skúšať nejakú farbu, keďže ja si farbím najsvetlejším zosvetľovačom od Palette, no a s tým jediným som spokojná...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já zkoušela tu starší barvu od Syoss (nemíchaly se tam dvě barvy) a ta byla hrozná, měla jsem po ní vlasy jako chemlon. O této jsem toho ještě moc nepřečetla, ale pokud by pozitivní ohlasy převládaly, možná bych ji zkusila, protože teď vůbec nikde nemůžu sehnat svou oblíbenou Garnier v černém odstínu, tak jsem docela zoufalá a nevím co jiného si koupit.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. škoda, chtěla bych vidět výsledek...možná jí taky zkusím, už jsem o ní uvažovala... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Děkuju moc!♥
    A ta pralinka vypadá moc pěkně, hezká barva! ..:)

    http://closetdream.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Syoss jsem taky už chtěla vyzkoušet ale nakonec v košíku zkončila klasická osvědčená palettka, protože se bojim změn =D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Syoss je v podstate znacka, ktora spada pod Schwarzkopf, je to v podstate akoby "kadernicka rada", aj ked mne to pride akokeby len dali vacsie balenia s nekvalitnejsimi produktami za menej penazi... Takze sa celkom divim, ze si s nou taka spokojna, mne zatial nic od nich nerobilo dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Akurát som presedlala od kaderníčky na Syoss, budu to dva - tri mesiace, a som tak isto maximálne spokojná. Poviem ti ešte perličku, mne sa vôbec nevymyva !! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Fíha ďakujem za Vaše komentáre, ktoré ma naozaj veľmi prekvapili a vystrašili:) Vôbec som netušila, že toľko z Vás má také zlé skúsenosti zo Syossom, no ostáva mi dúfať, že mne sa nič také nestane! Ale Ďakujem!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. do syossu bych asi nešla po zkušenosti se šamponem, jedno použití a šampon nešel ani smýt tak jsem musela použít jiný, abych vlasy vůbec rozčesala, já nedám dopustit na barvy od Loreal, což je jedna z mála firem, která vlastní i svůj vlastní výzkum, takže kvalita by měla být tímto zaručena.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ja som mala balzam syoss taky biely nepamatam presne jeho zameranie, dala som male mnozstvo a s mojimi vlasmi to neurobilo nic, ako keby som na ne nic nedala, nezmakcilo to ani sa neleskli, pri vacsom mnozstve uz ano ale to bolo fakt vacsie mnozstvo, druhykrat si uz syoss nekupim, tvaria sa, ze maju velke balenia za super ceny ale ako spominala slecna vyssie len tam napchali nekvalitny tovar alebo ako to povedat. SYOSS U MNA NIKDY VIAC. a co sa tyka farieb na vlasy tak palette pouzivam a som spokojna, maju pekne blond odtiene a cenovo su tiez okej

    OdpovedaťOdstrániť
  16. nikdy som si nefarbila vlasy . Mám ich približne také ako tá žena na krabičke :) zo syoss kozmetiky som mala jeden balzám na dlhé vlasy ....vrelo odporúčam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Mamina používa túto farbu,je celkom fajn,len dáko krátko drží..Mne sa viac páčila taká penová,ako šampón,neviem ako sa volá :D

    OdpovedaťOdstrániť
  18. tuhle značku používá moje mamk a taky si jí nemůže vynachválit, tak na tom asi něco bude ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Jako hodně slečen tady - barva mi zničila vlasy a šampon od nich...no hrůza, udělaly se mi lupy, které jsem předtím nikdy neměla...Syoss už mi nesmí do domu v jakékoli podobě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Juj no opäť ďakujem za úžasné komentáre, po čase Vám dám vedieť ako som dopadla:)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ja som tú farbu raz skúšala a pravdupovediac už nikdy viac. Najhoršia farba akú som kedy mala, vlasy boli po tom úplne zničnené a ani odtieň nebol ako na obrázku. A s vlasovou kozmetikou od Syoss tiež nemám nejaké dobré skúsenosti, takže radšej uprednostním iné značky.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Skúšala som už Palette, Prodigy 5 a Syoss. A musím povedať, že najviac sa mi osvedčila tá Syoss. Som s ňou veľmi spokojná. Presne tak ako píšeš vo svojom článku, vlasy som aj ja mala krásne, zdravé a lesklé. Ďalšou výhodou je, že mi Syosska krásna červená vydržala až mesiac, pokým sa začala zmývať. A nezmývala sa mi do ryšavej tak ako ostatné značky vyššie uvedené. Stále bola červená :). A to používam odtieň 5 - 92 Intenzívny červený. Palette som mala peknú červenú len dva týždne a to aj napriek tomu, že som používala ( a stále používam ) šampón, balsam, masku na farbené vlasy. Strašne mi však tá farba vysušila vlasy, takže Palette už nikdy viac. A aj moja kaderníčka mi tvrdila, že tieto farby sú pre vlasy najhoršie. Čo sa týka tej Prodigy5, tak farba to je pekná, no strašne som mala po nej suché vlasy a to mi ostatní a aj kaderníčka tvrdia, že mám pomerne dobrú kvalitu vlasov. Mala som čiernočervený odtieň (chcela som intenzívnu červenú, ale neprečítala som si v obchode na obale odtieň, len som videla, že tá baba má na škatuľke peknú červenú, tak som ju hneď vzala a doma tesne pred farbením som zistila, že to nebol ten odtieň, ktorý som chcela :D Ale už som si ňou musela nafarbiť vlasy).Po pár umytí sa mi tá čierna vymyla do peknej červenej. Vraciam sa však ku Syoss pretože tá farba sa mi najviac osvedčila. Prirodzenú farbu vlasov mám hnedú. Niečo medzi svetlo a tmavo hnedou, ale viac ku tmavej, no nie príliš :) a nikdy som nepoužívala zosvetľovače.
    Sissa

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne