pondelok 10. októbra 2011

Celebrity a parfémy

Téma dneskajška sú niekým nenávidené a niekým obľúbené celebritné parfémy.  Budem k Vám úplne úprimná ale môj názor na ne je asi podľa danej celebrity. Vy viete, že som veľkým fanúšikom parfémov Britney Spears a mám ich doma niekoľko a svoju zbierku plánujem rozšíriť. Aby ste ma chápali ak je to niekto koho mám ( alebo som mala rada v prípade Britney Spears) tak si poviem ovoniam. Ak je to niekto, kto ma necháva chladným ako Avril Lavigne – tak to voňať nebudem. Tak isto ide aj o reklamu, možno proma a iných spúšťačov. Ako je to u Vás?
Každopádne dnes som sa rozhodla spomenúť pár z nich, ktoré sú už či zlé, alebo veľmi dobré alebo celkom známe a obľúbené.



1, Naomi Campbell tak isto s rovnakým názvom – toto je podľa mňa celkom kultová voňavka. Pamätám si ako ju mala moja mamina keď som bola na základnej škole a stále si viem vybaviť jej vôňu. Pomerne ťažšia, ale veľmi dlho vydrží. Ak hľadáte niečo pre Vašu maminu, čo nie je moc drahé ale pekne vonia, určite odporúčam aspoň ovoňať. Možno budete prekvapenéJ






2, Gwen Stefani  Harajuku – tieto parfumy v naozaj netradičnom Harajuku balení ( ktoré teraz kopíruje už dlhšiu dobu aj Oriflame) sa stali celkom populárne. Sú to svieže voňavky, podľa mňa skvelé ako darček pre nižšie ročníky. My sme ju kupovali jednej rodinnej známej ako darček na narodeniny a veľmi sa potešila. Je to naozaj pomerne netradičné a celkom originálne. Naozaj ak hľadáte darček pre niekoho mladšieho je to podľa mňa super.




 3, Sarah Jessica Parker  Covet – tento parfum má pekne balenie. Je to akoby zelená kvetinka. Je to také pekné romantické, dievčenské. Parfum vonia ovocne, sviežo. Môže byť celkom príjemný na leto, aj keď sa trochu obávam výdrže, ktorú nemám odskúšanú. Má však naozaj priaznivú cenu, takže ak hľadáte niečo na horúce letné dni, nemusí to byť také zlé.

4,  Christina Aquilera s rovnomenným parfumom – je to podľa mňa celkom príjemná vôňa, ktorá však podľa mňa nemá hodnotu tej ceny. Parfum síce vonia príjemne, ale krátko vydrží a pomerne dosť aj stojí.  Ja osobne by som povedala, že si ho veľa ľudí nekúpi, ale minule som si vypočula rozhovor dvoch predavačiek v obchode a hovorili, že ju objednávajú každý týždeň ako sa kupuje. Hm, poznáte ju? Páči sa Vám


5,  Neviem či sa parfémy Vivienne Westwood považujú za celebritné ale ja osobne ich určite považujem za celkom dosť štýlové čo sa flakónov týka.  Osobne som ich nevoňala, ale zaujali ma veľmi ako vyzerajú, tak ak ich poznáte budem rada ak mi napíšete či sa Vám páčia a ako voňajú. Na internete som našla dva parfémy Let it rock a Boudoir. Oba majú rovnaké vrchnáčiky, čo bude asi nejakým spoločným znakom jej parfémov. 




6, Beyoncé Heat+ Heat Rush – o nej som už raz písala, pretože sa mi strašne páči. Problém u mňa je akurát ten, že na to aký je tento parfum silný, na mne strašne krátko vydrží. Je to pomerne silná sladká vôňa, ktorá stojí za ovoňanie.

 A čo Vy? Máte nejaký celebritný parfém aký som nespomenula?

25 komentárov:

  1. Úžasný článek :) Určitě chci některý z nich vyzkoušet ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Christiny Aguilera parfém mám a musím říct, že je skvělej ! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Měla jsem Christinu a teď Kate Moss - Velvet Hour:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak suprově napsané, že mě to nalákalo si nějaký koupit :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja by som rada vedela ako vonia ten parfum od rihanny alebo od katy perry :) este som sa k nim nedostala.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beyoncé Heat miluju a pak ještě od těch celebrit J.Lo Glow after dark :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak mne ten parfém od SJP absolútne nevonia- veľmi ma sklamal... a všeobecne nie som fanúšik celebritných parfémov, aj keď ten od Beyoncé by som chcela ovoňať... a na počudovanie, parfémy od J.Lo mi nejako nikdy nevadili...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja mám od jenifer lopez live:) Nedám naň dopustiť, úplne skvelá vôňa

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie predavačky ohľadom Christiny mali pravdu, tiež som pracovala v parfumérii a na Vianoce boli po 2dnoch vypredané, tak sme museli objednať každý týždeň aj 2-3krát.
    Ja som mala ešte dááávno Naomagic od Naomi Campbell, potom Today (Salma Hayek), a Celine Dion. Ale nejak ma ani jeden z nich nechytil, tak si radšej kupujem iné.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mam CH.Aguileru, strasne mi vonia :)
    Z beyonce mi je uz zle tak stoji na policke :(
    A SJP Covet je podla mna hnusny, mala som Lovely, a to bolo fajn, i ked niektrym ludom okolo mna to vadilo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja milujem naomi campbell - cat deluxe at night

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já jsem se nechala nalákat od Biancy a už mám dva kousky od Britney Spears- Fantasy midnight a Curious. S tím prvním sklízím překvapivě často pochvaly.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. opäť skvelý článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já mám ráda z těchhle levnějších - klasickou Kate Moss, Kyle Minogue - Couture a zelenou s.Oliver. :) Jinak skvělý článek! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. chtěla bych ten od Christiny Aguilery! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. My máme doma ten Covet a je celko fajn - najma v kombinacii cena kvalita:)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Návštevnice - wow, ďakujem!! Je to pre mňa nesmierne veľká poklona, keď si mi napísala, že si vyskúšala niečo na moju radu a som rada, že sú na to pozitívne reakcie:) naozaj ďakujem za prejavenú dôveru:)Čo môžem chcieť viac?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. a co Kylie Minogue...tu uplne miluju je skvela krasne voní a vydrži neskutečne dlouho i po vypraní oblečení ji furt citím:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ja osobne mam vsechny parfemy od Christiny a tento jeji prvni mi voni nejvice, cenove mi ale prijde naprosto v normalu...:) jinak je to asi jediny parfem od slavne osobnosti, ktery mam...:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne