štvrtok 27. októbra 2011

Krémy na nohy


Ak by som si mala vybrať tak telová kozmetika je asi moja najobľúbenejšia čo sa týka kupovania. Mám rada krásne vône, ktoré ju väčšinou charakterizujú a veľmi veľký výber. V poslednej dobe sa mi doma nahromadilo celkom dosť krémikov na nohy tak som sa dnes rozhodla venovať tejto téme.  Čo sa týka krémov na nohy veľmi som si obľúbila značku Baleu, jednak kvôli skvelej cenovej prístupnosti a jednak kvôli už spomínaným super vôňam. Párkrát do roka dokonca robia špeciálne edície a vtedy mám aspoň možnosť vyskúšať dačo nové. Svojho času medzi moje obľúbené krémiky na nohy patrili krémy od Avonu a Oriflamu ale mám pocit, že ich cena išla mierne hore ( zatiaľ čo kvalita ostala nezmenená) a sú absolútne  kvalitovo porovnateľné s Baleou. A čo Vy? Používate krémy na nohy? Máte nejaké obľúbené?
Priznám sa, že najčastejšie krémy na nohy používam v lete, kedy bývajú dosť často veľmi suché. Síce v lete chodievam veľmi pravidelne na pedikúru ale niekedy je nožkám treba pomôcť aj doma. V zime také problémy zo suchými nohami až tak nemám, ale predsa len, aj naše nohy sú časť tela, preto by sme nemali vynechávať starostlivosť o nich.
A teraz už poďme k samotnej dnes skúšanej kozmetike:




1,  Balea krém na nohy s Ureou – tento krém je vlastne moja domáca stálica. Má klasickú bielu krémovú farbu, čiže Vám nezafarbí obliečky a príjemnú čistú vôňu. Má príjemnú hustú konzistenciu a veľmi rýchlo sa vpije do suchej pokožky. Tá zostane krásne vláčna. Výhodou je, že ak máte náhodou popraskané päty krásne sa vpije do tých popraskaných priehlbín a hydratuje ich. Pri postupnom užívaní odstráni aj tie praskliny. To, že tie praskliny vyhladí je aj vďaka urei, glycerínu a vitamínu B3. Krémik má 100 ml a naozaj stojí za vyskúšanie.




2,  Nevo Hydrating Food cream – opäť moje obľúbené Nevo. Na túto Izraelskú značku ponúkajúcu výrobky z Mŕtveho mora mám aj napriek pomerne dosť vysokým cenám veľkú pasiu. Ich výrobky sú naozaj efektívne – skvelo pomáhajú a liečia čo je treba. Tento krémik je tiež na suché nohy a ideálne je ho používať aj s ich peelingom. Krém má 125 ml a opäť príjemnú čistú vôňu. Mne osobne pripomína posledné záchvevy vyprchávajúcej Chanel 5. Ak by ste mali náladu investovať do drahšieho krému, určite vyskúšajte tento, ale ak nie, nič sa nedeje, Balea určite na hydratáciu postačí J




3, Balea Wellness maslo na nohy – tento krémik má super veľké balenie, čiže Vám vydrží naozaj pomerne dlho. No nie je to len balenie, čo spôsobí, že vydrží dlho ale aj konzistencia. Je to nožkovéJ maslo, čiže je to dosť hustý krém, ktorého stačí naniesť naozaj málo a poriadne rozmasírovať. Má príjemnú citrusovú vôňu, žltú farbu. 




4, Balea Gluck Momente trblietajúci sa krém na nohy – opäť citrusová vôňa a k tomu ako pridaná hodnota milé jemné trblietky. Mne osobne to je celkom jedno či sa mi pred spaním nohy trbliecú alebo nie, ale možno v lete do sandálikov je to pekné ozvláštnenie.  Na obale je síce napísané, že je to limitovaná edícia, ale čo ja mám v pamäti je v DM od apríla a ešte stále je tam. 

14 komentárov:

  1. Právě jsem se rozhodla, že si koupím ten první :) Doufám, že bude účinkovat tak jako tobě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja na nohy pouzivam Balea kakaove maslo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj ja mám rada nakupovanie telovej kozmetiky a posledný čas iba podľa toho, či pekne vonia, trošku fetiš :D dnes som v dm objavila telové maslo od Balea s kokosovou vôňou a zajtra si ho musím kúpiť! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já si kupuju právě ty od avonu s levandulí (moje nejoblíbenější vůně) a musím se přiznat, že jsem si v drogerce ještě ani jednou nevzpomněla, že bych se mohla podívat právě po téhle kosmetice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja používam krémy na nohy len od Oriflame a som veľmi spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja pouzivam z Avonu, Oriflamu ale aj tieto DM-kacke:) Podla toho ci su akcie v Avone alebo Oriflame:) a ci sa ku mne dostane vobec katalog::)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ani jeden z týchto som neskúšala, ale asi skúsim ten s ureou, na zimu sa dobrý krém na nohy vždy zíde :)

    GIVEAWAY http://whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Freeman dělá moc fajn krémy na nohy ;)
    Já mám teď doma též nějaký Balea, ale vypadá trošku jinak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. balea má stejně nelepší přípravky!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nevo je nejlepší, sama jsem ho už u sebe na blogu několikrát vychvalovala... sice drahý, ale skvělý, nebýt mamky, která ho do čr dováží, tka ho ani neznám

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Payushka - jeej teším sa:) mám pocit, že si prvá okrem mňa, ktorá pozná a má rada Nevo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. kozmetiku baela zboznujem mám takisto tieto kúsky doma a nemozem si vynachválit :)
    http://michellelifestyle.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Jéé zrovna potřebuju nový krém na nohy. A docela mě láká Balea Wellness maslo na nohy :)

    http://marketa-malakova.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja mám Yves Rocher : http://www.yves-rocher.de/control/koerper-und-sonnenpflege/fu-pflege/reichhaltige-fu-creme/?cmSrc=Category a spokojnost

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne