utorok 4. októbra 2011

Prichádza jeseň

Asi všetci dobre vieme, či už podľa seba alebo reklám, že na jeseň býva zvyčajne dosť veľa ľudí chorých. Je to aj dosť častým striedaním teplôt, prichádza stres z roboty, školy a naša imunita je jednoducho oslabená. Ja som preto na radu mojej lekárky pred 3 rokmi začala praktizovať vždy v oktobri mesačnú kúru - kedy jednoducho vyberiem jedno balenie echinaceových tabletiek.
Sú to bežné vitamíny, ktoré podporujú imunitný systém a zlepšujú nachladnutia. Je dobré začať ich brať začiatkom oktobra kedy na telo útočí veľa bacilov:) Ich cena je okolo 3 eur, a na záver ešte jedna rada - nemôžete ich brať keď ste vážne chorý či máte teplotu:)

Používate na jeseň nejaké vitamíny?



12 komentárov:

  1. Preventivne pouzivam Grepofit od fa. Energy. Aj ked tento rok som sa zabudla, a prechladnutie ma dobehlo v plnej sile :) Tak aspon vitaminovo dohanam zameskane, snad pomoze :)Echinacea je super, ja mam rada aj echinaceovy caj, krasne vonia okrem iného :) a aj ked v nom nie je tolko ucinnych latok ako v tabletkach.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Echinaceu mam taky rada, ale pouzivam kapky, prijdou mi ucinejsi :) A vitamin C je samozrejmost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kazdy den pijem sumivu tabletu multivitamin a jem tablety vitamin e a zinok, ale to na pekne vlasy nie proti prechladnutiu :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja pijem celoročne zelený jačmeň od lifefood..možno z malými prestávkami keď na neho nemám peniaze :D..odporúčam, nedám na neho dopustiť.. nepadajú mi vlasy, zzhustli, niesom chorá.. musíte to len dokázať vypiť..to je všetko :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vitamíny beriem iba keď si na to spomeniem, ale radšej mám prírodné čajíky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som chorá len cez leto,čiže toto by bolo zbytočné! :D
    ale cena je skvelá,vyzerá to dobre,ja užívam echynaceove kvapky a sú parádne!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Čajová - aj ja som počula o tom zelenom jačmeni, ale čítala som, že slúži aj ako prostriedok na úbytok hmotnosti a ja som sňou spokojná, preto ma to odradilo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja niekedy berem céčko a magnézium ale aj tak si myslím ,že ovocie každý deň je najlepšie :)

    lifebysuzie.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak tohleto naštěstí ani moc nemusím řešit. Kromě obyčejné rýmy a nachlazení na nemoci moc netrpím. Naštěstí.Vlastně po celý rok piju zelený čaj, který má mnoho účinků a tak se tímhle alespoň trochu chráním. Navíc teď docela užívám B-komplex a riboflavin, který obsahuje vitamín B12

    OdpovedaťOdstrániť
  10. dobrý tip, ja som pár rokov dozadu pravidelne používala echinacea kvapky, ale teraz, keď kojím, si netrúfam ...

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne