nedeľa 27. novembra 2011

Krémiky :)

 Neviem ako Vy, ale ja mám s ubúdajúcimi stupňami pocit, akoby bola moja pokožka čoraz suchšia a suchšia. Doma som si za posledný mesiac nahromadila neskutočné množstvo telovej kozmetiky a dnes som sa rozhodla urobiť Vám o nej recenziu aby ste vedeli po čom sa porozhliadnuť, ak máte náhodou taký problém ako ja.
 



Avon Care – musím sa priznať, že Avon a Oriflame sú pre mňa dve značky odkiaľ si zvyknem kupovať telové mliečka najčastejšie a pravda je taká, že to robím skôr len zo zotrvačnosti než zo samotného efektu daných telových mliečok. Ako napr. toto – je to hydratačné telové mlieko, malo by pokožku skvelo vyživovať a zanechať jemnú, ale je tak neskutočne riedke, že pochybujem o všetkých napísaných vlastnostiach. Nezachráni Vás ani 400ml balenie, pretože sa môžete krémovať naozaj každý deň. Ja osobne by som si ho už nekupovala, na trhu sú aj lepšie mliečka.



 Oriflame Volare ( alebo iné parfumované krémiky) – na rozdiel od hore spomínaného Avonu, krémiky, ktoré ponúka Oriflame k svojim voňavkám sú podľa mňa celkom dobré. Ak Vám vyhovujú pomerne silnejšie vône, určite stoja za vyskúšanie. Medzi moje obľúbené patria Volare, Enigma a Giordani Gold.
 




The Body Shop – toto je môj jednoznačný favorit, a mliečko, ktoré môžem bez strachu odporučiť. Telová kozmetika z The Body Shop je jednoznačné hýčkanie pokožky aj vášho nošteka, pretože okrem toho že úžasne hydratuje ešte krajšie vonia. Má zvláštnu, netypickú konzistenciu, ktorá je mierne gélová ale hneď sa vstrebe ako klasické mliečko. Ak si chcete urobiť radosť, alebo neviete, čo si máte vypýtať na Vianoce, určite odporúčam JPre pocit hydratovanej pokožky stačí natierať každé 2-3 dni.








Garnier Body Intensive 7 Tage – a toto je môj druhý najlepší favorit za primeranú cenu. Toto mliečko si kupujem asi od kedy prišlo na trh a v kútiku duše dúfam, že ho nikdy neprestanú vyrábať lebo je naozaj úžasné. Má príjemné vôňe ( čokoláda, aloe vera, pure, med atď) neskutočnú hydratáciu, veľmi príjemnú konzistenciu a veľmi rýchlo sa vpíja. A čo je na ňom najlepšie je to, že sa s ním stačí natierať raz za 3-4 dni. Pokožka bude naozaj veľmi jemná a hydratovaná.






Moschino Funny – telový gél, ideálna vec podľa mňa na leto alebo na víkendový pobyt, ak by ste si náhodou zo sebou nechceli brať voňavku. Vôňa je výraznejšia a silnejšia ako samotnej voňavky, takže sa nemusíte báť. Horšie je to z hydratáciou, ja osobne sa musím s týmto gélom natierať každý deň. Rada na záver, ak nemáte radi gélové produkty toto nie je výrobok pre Vás. Je to originál, akoby ste sa natierali sprchovým gélom, ktorý sa vpije.






Body Basics – svojho času som si tieto dve značky dosť plietla, teraz je to už lepšie a minimálne si ich zapamätáte podľa toho, že v Body Basics sú strašne často akcie a vtedy tam zoženiete výborné výrobky za výborné ceny. Presne ako toto pistáciové mliečko. Veľmi dobre sa rozotiera a krásne rýchlo sa vpíja. Stačí naniesť každé 2 -3 dni.

A čo Vy? Máte nejaké tipy na dobré krémiky, ktoré ochránia pokožku v tomto nečase? Teším sa na Vaše tipy v komentároch. 

11 komentárov:

  1. Ja osobne pouzivam telove mlieko po kazdom sprchovani, teda kazdy den, ale myslim, ze aj tak sa da posudit ci mlieko hydratuje dobre alebo zle. Osobne su mojim favoritom velke 400ml mlieka od Yves Rocher, naozaj odporucam!
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám rada telové mlieko z Nivey alebo Garnier. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já miluju tělová máslo s makadamovými oříšky od Alverde. Má nádhernou, příjemnou vůni a hydratuje jako nic jiného. Mám po něm heboučkou pokožku, kolikrát se přistihnu, že se furt "osahávám". :D Teď mají nové - vanilka s mandarinkou, ještě jsem ho nevyzkoušela, ale rozhodně to udělám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to telové mlieko od Garnier milujem :) najmä kakaové, alebo aj aloe vera som mala veľmi rada.. skutočne dostatočne hydratuje pokožku a nádherne vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. som klasik, u mňa vyhráva Nivea alebo Dove :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. o tom Garnier som už počula, musím vyskúšať, lebo ja mám dosť suchú kožu teraz v zime...
    a už dlho používam uhorkový Dove, vonia perfektne, ale trošku chladí, čo mi hlavne teraz v zime dosť vadí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na Body Shopové mlíčko se chystám v povánočních slevách :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. garnier telove mleko mam taky a taky jsem nejvic spokojena! mela jsem mangove, ktere ted dopotrebovavam a uz se na me na policce tesi cokoladove, tak jsem na nej zvedava :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Z Body shopu mám políčeno na Brusinkové tělové mléko. Já mám krémíků a mlíček celkem požehnaně, ale mažu se denně. Po sprše se cítím vysušená a potřebuji se namazat. :) Moc pěkný článek, inspirovala jsi mě. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ďakujem za tipy a inak sama som prekvapena, že som ešte Dove mliečko neskúšala:) A určite vyskúšam!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne