pondelok 21. novembra 2011

Obľúbené výrobky tohto mesiaca:)



Dnes som sa rozhodla urobiť príspevok mojich obľúbených novembrových výrobkov. Sú to výrobky, ktoré bežne zoženiete za super ceny v každej drogérii alebo katalógu, či na internete. Ak máte aj Vy nejaké obľúbené výrobky alebo ste robili podobný príspevok dajte mi vedieť v komentárochJ Rada sa u Vás inšpirujem!




Lili Vanilla by Pimkie – ak máte radi Vanilku a silné sladké vône určite choďte čo najskôr do Pimkie a ovoňajte túto voňavku. Jej cena je naozaj perfektná, za tú kvalitu čo dostanete. Voňavka má 50ml a na výber máte viac druhov. Ja osobne si už štvrtý rok kupujem Vanilku ale pekne vonia aj jahoda či malina. Vanilka je zaručene určená na zimu pretože vonia neskutočne silno, stačí jeden strek za každé uško a uvidíte ako prevoniate celú miestnosť. Vydrží Vám určite do večera a zaručujem Vám, že minimálne jedna osoba sa Vás opýta po čom tak pekne voniate.  Sama som bola prekvapená, keď som ju pred štyrmi rokmi objavila pretože obchodné voňavky nezvyknem ani skúšať, nie to ešte kupovať, ale táto naozaj stojí za to.



Avon Advance Techniques – sérum na rozštiepené končeky. Toto sérum si neviem vynachváliť tak ako väčšina ľudí, ktorých poznám. Popravde si ani nedokážem predstaviť že by som ho nemala doma. Spomínam ho teraz najmä preto, že zima dáva riadne vláskom zabrať a preto je dobre, ak si zoženiete nejakú výživu aby pri mrazoch, ktoré prichádzajú vlásky až tak netrpeli. Kľudne ho môžete používať každý deň, vôbec sa nemusíte báť, že by ste mali mastné vlásky, práve naopak, vlásky sú krásne lesklé pôsobia zdravo, pekne. A malý bonus navyše, sérum krásne vonia, čiže vlásky budete mať ešte aj prevoňané.  Ak nepoznáte určite odporúčam vyskúšať.



 Hello Kitty lip balm H&M – a na rad prišla dekoratívna kozmetika. Tí, čo čítajú môj blog pravidelne vedia, že to bude skoro rok, čo mám tento balzam a pri každodennom používaní je ho stále celkom dosť. Je taktiež super na zimu, pretože jeho konzistencia úžasne mastná a skvelo hydratuje vysušené a premrznuté pery. Ja som si tento balzam vybrala pre novembrové obľúbené veci najmä preto, že jeho krásna vôňa mi pripomína leto, a to je celkom dobré, keď Vám vie niečo v tomto nečase pripomenúť krásne slnečné letné dni.
 




Maybelline the falsies volume Express – momentálne moja najobľúbenejšia špirála. V pomere cena kvalita mi veľmi vyhovuje, super je jej zahnutý aplikátor vďaka nemu sú riasy krásne vytočené. Páči sa mi, že na aplikátor nejde zbytočne veľa farby, ktorá by riasy zlepovala, ale tak akurát. Keď sa so špirálou pohráte čaká Vás naozaj super efekt, takmer akoby umelých rias. Ja som s ňou veľmi spokojná, používam ju druhý mesiac a zatiaľ drží perfektne. 



Oriflame  Absolute concealer eyes – neviem prečo, ale v poslednej dobe sa mi robia nepekné kruhy pod očami.  Jediná výhoda je to, že vďaka tomuto korektoru ich nemám problém prekryť a je po probléme. Minule som niekde čítala, že tento korektor pod očká sa dá super použiť aj ako bežný korektor na vyrážky. Osobne som to neskúšala, ale ak stým máte skúsenosti dajte mi vedieťJ Ja osobne som absolútny bielokožec, takže tento korektor mám v ružovej farbe. 



Pupa ceruzka na očká 09/ zlatá farba – príchodom sviatkov a všelijakých osláv mám stále náladu líčiť sa do zlato hneda a k tomu sa mi perfektne hodí táto ceruzka, ktorá má krásne zlaté trblietky. Začínam mať pocit, že je takmer neminuteľná, čo je celkom dobré keď zvážim aká je moja spotreba kozmetiky.
A teraz VyJ Čakám na Vaše tipy v komentároch!

16 komentárov:

  1. Pimkie parfémy ? Tak teraz si ma fakt navnadila ! Určite si ich pôjdem "očuchnúť" a poprípade si hneď jednu aj odnesiem domov. Skvelý článok ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milujem vôńu vanilky, minimálne ovoniam keď uvidím! :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Olejček z Avonu mi prednedávnom prišiel,zatiaľ som spokojná fakt zázrak :) a na Pimkie parfémy si určite posvietim!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jej..ten parfém vyzerá dosť lákavo :))
    ten olejček som mala aj ja párkrát..je super..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. takú vodičku mám,ale je ružová a tuším je na suché vlasy :D ale tiež z Avonu
    špirálu mám,je skvelá :)
    a ten balzam na pery z háemka musím mať !!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pimkie ma vonavky? to nemyslis vazne! Hned ako sa vratim z Bruselu idem ovonat! A este vanilka mnam mnam:)
    Inak pozyvam ta na moju predvianocnu giveaway kde je odmenou taska plna darcekov:) Zapojit sa mozes tu:
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/2011/11/second-international-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jen, co půjdu kolem Pimkie, tak nějakou zkusím. Viděla jsem je tam, ale jsem k těmto vůním skeptická. Na tvojí radu zkusím aspoň tester. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pri najblizsej navsteve Bratislavi , smer Pimkie :) vdaka za typ :)) Moje momentalne fav of month su cokoladovy hojivy zazrak z oriflameu, H&M cokoladova pletova maska, ano ano som zatazena na cokoladove vyrobky :D a laky Gabriella Salvete, maju krasnu farbu, rychlo schnu a dlho vydrzia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. to samé sérum na roztřepené konečky od Avonu také používám a skutečně funguje. Všem vřele doporučuji ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. prosím Ťa, to sérum sa dá kúpiť z Avonu aj samostatne? lebo už som toľko chvály o ňom počula a tak veľmi ho chcem! len naposledy sa dalo kúpiť len spolu tuším s nejakým šampónom, ktorý som nechcela :/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Řasenku mám taky, je výborná!
    Ale tuhle jsem sehnala jenom voděodolnou! Nikde jsem u nás neviděla tuhle, která by nebyla voděodolná :-//

    OdpovedaťOdstrániť
  12. navnadila si ma na tú voňavku, mám rada sladké vôňe :)
    www.energiq.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. dolcezuzka - áno samozrejme dá sa kúpiť samostatne:) myslím, že skoro vždy:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. S tým korektorom prekryješ jednoducho všetko. Je zatiaľ mojím najobľúbenejším :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne