štvrtok 29. decembra 2011

Kozmetický mix

Celý deň som rozmýšľala nad tým o čom urobím dnešný príspevok. Keďže mám teraz celkom viac času chcela som aby to bolo niečo dlhšie, o čom by som Vám mohla napísať viac a pri prezeraní uložených fotiek v počítači som došla na to, že mám vlastne vyskúšanej celkom dosť kozmetiky o ktorej som Vám ešte nepísala a napadlo ma napísať Vám o nej dnes. Téma teda nie je nijaká špeciálna, proste len kozmetika. Za dobré ceny a čo dobre poslúžiJ



1, Hand Scrub Oriflame – krémy z Oriflame mám veľmi rada a pomerne dosť často si ich kupujem. Nedávno bol v akcii práve tento peeling na ruky, a keďže som ešte špeciálny peeling len na ruky neskúšala povedala som si prečo nie. Peeling má príjemnú konzistenciu, ani nie príliš drsný ale zase ani nie taký, že by ste ho necítili. Naozaj úžasný, je pocit, po tom čo si ruky vypeelingujete. Sú úžasne jemné a také, akoby nové. Viem, že je to asi dosť nejasne opísané, ale určite sami poznáte ten pocit, keď si dáte peeling na celé telo a potom sa cítite tak čisto, sviežo, novo. Taký pocit, mám práve po peelingu na rukách. Teraz v zime by ho odporučila dávať raz za dva týždne, večer, po tom čo už určite nikam nepôjdete a pred spaním naniesť Váš obľúbený krém. 






2, Bioderma Sébium čistiaci gél – možno ste si na mojom blogu všimli, že som veľakrát písala o tom, že mám rada z Biodermi čistiacu vodu Sébium. Je naozaj skvelá, dá z pleti preč mastnoty, a nečistoty a vážne ju veľmi dobre vyčistí. No problém u mňa nastal pred cca.3 týždňami, kedy som začala mať pocit, že moju pokožku v zime akosi vysušuje. Nechcela som ísť preč zo značky a preto som zvolila taktiež Bioderma Sébium ale čistiaci gél. Som opäť veľmi spokojná, príde mi menej agresívny a vyčistí rovnako. Odporúčam ak aj Vy máte pocit, že Vám v zime čistiaci prípravky nerobia dobre a vysušujú.




3, Dove – sprchový gél pre krajšiu pokožku. Neviem, či ste už skúšali niektorý z týchto Davov, ale kolekcia visible care sa vážne vydarila. Dove má podľa mňa veľmi dobré kozmetické výrobky, od sprchových gélov po šampóny a toto nie je výnimka. Tento sprchový gél má pokožku hydratovať a zanechávať ju krajšiu. To čo Vás možno na prvýkrát prekvapí a niekomu ani nemusí vyhovovať je jeho celkom zvláštna konzistencia. Dovolím si povedať, že je hustejší ako telové mlieko, má krásnu akoby perleťovú farbu a veľmi pekne vonia. Pení minimálne, za to po vysušení je Vaša pokožka naozaj na dotyk veľmi príjemná a hydratovaná. Namiesto toho, že by som sa potrebovala krémovať každý deň, mi s týmto Davom stačí každý druhý príp. tretí deň.

Dúfam, že sa Vám dnešný príspevok páčil a že mi necháte v komentároch Váš názor či už na tieto výrobky, alebo na nejaké iné, ktoré ste v poslednej dobe skúšali a zapáčili sa Vám. Ak sa Vám bude chcieť, veľmi ma potešia tiež Vaše názory alebo postrehy na to, aká kozmetika pomáha Vám udržovať Vašu pokožku v týchto mesiacoch hydratovanú. 

11 komentárov:

  1. príspevok potešil :)
    prvý výrobok používam aj ja, ruky sú po ňom naozaj luxusné :)
    druhý výrobok som nedávno dostala do daru a len čo spotrebujem čistiaci gél La roche posay, skúsim to s týmto, tak uvidíme, či z toho bude láska na prvé použitie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jééj tén gél sébium som si dnes kúpila, bol v lekárni jedna + 1 a už naozaj po prvom použití je pleť super hladká :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám veľmi rada tvoje recenzie a musím sa priznať, že už párkrát som bola rozhodnutá pre nejaký výrobok a dosť dávam na tvoje rady :) rovnako to asi bude aj s týmto čistiacim gélom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gel Sébium vypadá dobře, určitě po přemýšlím. Každopádně tvé články se mi líbí a občas mě inspirují něco si koupit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. v zime mám aj ja vždy problém... vtedy trošku zvoľním a používam jemnejšie čistiace gély, momentálne mám dva z oriflame-u, jeden antioxidačný s výťažkami z granátového jablka, druhý s rozmarínom a čajovníkom.. oba sú skvelé, nedráždia, pleť je jemnučká a čistá :) z rady sébium som mala už dva krémy, spočiatku trošku na pokožke štípali, ale nič strašné a vzhľadom k ich funkčnosti úplne zanedbateľné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dove visible care sprchove gely su uplne uzasne, cenovo dostupna kozmetika, ktora vazne splni to co slubi :) Mne ta konzistencia praveze upln evyhovuje, pride mi to take luxusne, takmer ako maslo na sprchovanie :-P ak take nieco vobec existuje :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, pěkná recenze. Já ten Dove nemám ráda, protože už po pár použítí jde špatně vamačkávat. Ale je příjemný.. Scrub od Oriflamu má taky ráda.

    http://lencin-blog-o-vsem.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super recenzia, tiež používam peeling na ruky z Oriflamu a je super. (:

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lenka - áno súhlasím to vymačkávanie je kvôli hustejšej konzistencii menej komfortné, ale na druhú stranu, keď otočíš nádobu opačne ide to celkom v pohode:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ahoj musim povedat ze mas naozaj super blog:))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne