štvrtok 22. decembra 2011

Loreal Triple Active krémik





Myslím, že pre nikoho nie je novinkou, že v zimných mesiacoch by krém mal byť odlišný od toho, ktorý bežne používame v lete. V zime sú lepšie mastnejšie krémy, ktoré pokožku vyživujú a chránia pred chladom. Zvyčajne v zime zvyknem na pleť používať v mínusových teplotách bambucké maslo, ale keďže zima ešte nie je taká kruciálna, rozhodla som sa popozerať po nejakom krémiku, ktorý môžem potom neskôr prípadne striedať s bambuckým maslom.
Po dlhšom rozhliadaní v drogérii mi ako víťaz prišiel Loreal Triple Active, ktorý by mal dlhodobo hydratovať, chrániť pokožku a rozjasňovať.
Čo ma ako prvé milo prekvapilo, bola výborná konzistencia, síce pôsobí mastne ale nie je mastná. Je veľmi ľahká, má krásnu čistú vôňu a po dôkladnom rozotretí sa krásne vsiakne. Ak si krém dáte ráno pod make-up, make-up vyzerá krajšie, lebo pleť je vypnutejšia. Ja osobne mám celkom citlivú pleť a tento krémik na mňa nijako zle nepôsobí.
Za cenu pod 5eur, je výborným kandidátom na zimný krém.
A čo Vy? Poznáte ho? Skúšali ste ho? Alebo aký krém používate v zime?

19 komentárov:

  1. Na den používám mautjící krém Ryor a na noc krém s aloe vera od Alterry. Oba dva jsou ale spíš "letní", nic extra na zimu zatím nemám.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já mám jen obyčejný krém na obličej:D ale stačí mi:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám nočný a som maximalne spokojná !!!
    Otazočka banbucké maslo od firmy???

    OdpovedaťOdstrániť
  4. kamarádka ho používá taky a je s ním spokojená ,)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. stylish fox - Nevo, funguje ale už len onlineshopping :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten noční od Loreal je výborný - používám stále. Denní jsem měla na léto pro normální až smíšenou pleť a moc mi vyhovoval :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som s ním bola tiež dlho spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No tak snad se mi poštěstí koupit všechny ty věci z ELFu.. Potom bych velice ráda udělala recenze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. presne tento pouzivam, som fakt milo prekvapena ako dobre sa vstrebava :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. já používám ten na smíšenou pleť a jsem s ním moc spokojená... Tohle se Lorealu povedlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som volaky triple od lorealu mala, ale nesadol mi. Celkovo sa mi zda, ze kedysi bola Lóreal kozmetika (starostlivost) lepsia...

    www.mysweetstrawberries.blopgspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moja mamina si ho chváli :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Já s loreál krémy zkušenosti nemám, ale mamčiny jsou nejoblíbenější a jiné noční a denní krémy už snad nepoužívá, jsou pro ní prý megy stvořené. :DD

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Nepoužívám tento krém, ale vyhovuje mi od Clinique DDML a od Ryoru Matující krém. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Veronique - znača Ryor je teraz v Čechách ako vidím na blogoch veľmi obľúbená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja ho mám tiež a aj nočný mám k nemu, ale ešte som ho nevyskúšala, takže ďakujem za recenziu :)
    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tiež ho mám, ale nočnú verziu. Na deň používam inú značku. Je dosť dobrý a cena je tiež prijateľná. Navyše mi dlho vydrží. :)


    PS: Máš dobré články, som rada, že som tvoj blog objavila. Už ťa sledujem ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne