piatok 2. decembra 2011

Ružová voda




Už veľmi dlho som chcela vyskúšať nejakú ružovú vodu najmä po tom čo som si prečítala všelijaké diskusie o tom ako blahodárne pôsobí na pleť. Videla som jednu v DM ale tá stála okolo 8eur, čo mi za vyskúšanie ( zvyčajne nie až tak rada experimentujem v takýchto veciach) prišlo dosť veľa, najmä ak by bola zlá. Každopádne minule som bola v lekárni a jedna teta si ju kupovala predomnou za cenu 2 eurá 50ml a to som si povedala, že nemám nad čím rozmýšľať.
Ružová voda je destilát z lupeňov ruže damascénskej a má úžasné protizápalové účinky, čo je skvelé na zmiešanú a mastnú pleť. Ide o čistý roztok bez alkoholu, ktorý je hypoalrgénny takže je určený pre všetky typi pleti. Je výborná aj na ochabnuté viečka ako základ pre regeneráciu.
Ja ju používam viac ako mesiac a musím napísať, že úžasne sťahuje pory pokožky naozaj nie je mastná, krásne vonia a za cenu 2eur sa naozaj oplatí. Nemusíte sa báť ani balenia, je síce menšie ale stačí strašne málo kvapiek.
A čo Vy? Poznáte ju? Skúšali ste ju?

22 komentárov:

  1. A ako presne ju používaš? vyzerá to zaujímavo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Používam ju denne, presne túto istú značku, kupujem si 100 ml balenie, používam ju aj pri príprave rôznych homemade beauty prípravkov. Osvedčila sa mi a rozhodujúce pre mňa je to, že ide o 100% ružovú vodu, v obchode možete totiž naraziť aj na riedené.

    http://lavendergrove.blogspot.com
    www.gloryeshop.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Používam ju denne, mám ju z DM ale až také vysledky... no neviem, ja ju mám rada ako osvieženie počas dňa, rano a predstapaním kedže je v hodná aj na make up a je v spreji. Asi vyskúšam túto z lekárne :) Ale keď tak uvážim zabudla som si ju v Mníchove a od kedy som doma, tak mám viac zapálených miest...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. počuj a keď mám citlivú a hrozne suchú pleť, myslíš, že to môžem vyskúšať?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. naozaj sťahuje póry? to by sa mi zišlo... asi sa zastavím v lekárni, ďakujem za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. děkuji za tip :) (probíhá u mě giveaway)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super typ, zrovna nedávno jsem si všimla že mám rozšířené póry víc jak dřív...takže určitě také vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Paráda, asi zájdem do lekárne :) Ešte by ma zaujímalo ako ju používaš a s akým krémom, vodou či čistiacim gélom (mliekom alebo penou) ju kombinuješ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zvykla som ju používať ale bohužial mi neprinášala žiadne účinky, som rada že tebe vyhovuje. Prebieha u mňa giveaway, ak by si mala záujem :)


    GIVEAWAY
    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. vyskúšam, videla som tú v dmke ale keĎže je táto lacnejšia skúsim ju nájsť v lekárni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Foly D. Sante - tá citlivosť by problémom nebola, skôr to, že máš veľmi suchú pokožku. Tá voda naozaj pleť skvelo sťahuje a obávam sa, že ak je tvoja pokožka extrémne suchá nemuselo by to byť až také príjemné, ale ak máš náhodou na nose rozšírené pory alebo niekde vyrážky naniesla by som to tamponikom tam príp. po zlej noci dala druhý večer ako obklad na očká:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Laura- ja kozmetiku viac menej vždy kombinujem, málokedy sa stane, že mám kompletnú sadu od jedného výrobcu. Momentálne teraz mám odličovacie mlieko ružový garnier, ako vodu práve túto, krém na tvár bambucké maslo Nevo a gél na čistenie La Roche Posay ( ale ten nepoužívam denne):) Ale napríklad ráno si pleť čistím len touto vodou:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Oh coze.. musim rict, ze o tom jsem nikdy ani neslysela, ale po tom co jsem si tohle precetla.. no prost emusim to vyzkouset. Dekuju za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem pekne :) Asi ju naozaj teda vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. musím niekedy vyskúšať :) mám strašne rada tvoj blog, buď tu objavím niečo, o čom som ani nemala tušenia, že existuje alebo si nie som istá, či mám niečo vyskúšať a ty na to napíšeš recenziu :))

    www.energiq.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Neznám :-) ale asi brzo poznám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja som na ňu tiež včera pozerala v DM a 8 eur sa mi zdalo vela na vyskúšanie, ale dobre vedieť, že je aj v lekárni...určite si ju pôjdem kúpiť tam :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. aká je to značka ? ja som sa pýtala v lekárni a a nemali žiadnu ...

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ahoj, prosím ta v ktorej lekarni si ju kupovala? lebo mne v jednej lekarni ukazala niaku za 9 eur :D dakujem za odpoved :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. to vyzerá dobre. Je vidiet, že výrobca sa sustredil na ucinok, nie na obal a marketing:D

    http://saschanitra.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne