utorok 27. decembra 2011

Vlaskové prípravky na december:)


Je síce pravda, že výnimočne som tento rok na Vianoce žiadnu vlasovú kozmetiku nedostala, ale za to sa mi na poličke nahromadilo celkom dosť výborných výrobkov na vlásky, ktoré určite stoja za zmienku. Mám taký pocit, že tento mesiac ide čo sa mojej spotreby týka vlasová kozmetika na mojej poličke na dračku, pretože mám pocit, že moje vlasy sú pôsobením zimy nejaké zvláštne. No tie výrobky, ktoré dnes spomeniem mi vláskovú „údržbu“ naozaj veľmi uľahčujú.



1, Gliss Kur hair repair Asian Beauty – tento prípravok som už raz doma mala a úprimne, ma vtedy vôbec neočaril tak ako teraz. Neviem, možno to bolo zlým dávkovaním, zlým obdobím kedy som ho používala, každopádne teraz som z neho úplne nadšená. Pred pár týždňami, možno vlastne to bude aj mesiac som si ho za neskutočne dobrú cenu kúpila v Tescu a odvtedy ho používam veľmi často. Fluidum je určené na nepoddajné vlasy, ktoré vyžadujú zväčšenú starostlivosť a vďaka extraktu s lotosového kvetu a sójovým proteínom má dodať vláskom lesk a hebkosť. Fluidum sa nanáša po umytí vláskov, po tom čo ich necháte mierne obschnúť v uteráku pred fúkaním. Stačí pomerne malé množstvo a to treba rozotrieť do vláskov. V tomto počasí máte pocit, akoby naozaj vlásky ochránilo, lebo sú poddajnejšie, naozaj krásne hebké, lesklé a ešte aj voňajú. 





2,  Schauma – pre lesk farby, tento prípravok je na farbené vlásky, čiže ak ich náhodou máte svoje, bez farbenia, kľudne tento odstavček môžete preskočiť a čítať ďalej J Keďže ako viete si vlásky priemerne raz za tri mesiace farbím, aby som im dodala lesk a zdravý výzor ani ja sa doma nezaobídem bez ošetrujúcich prípravkov. Veľmi dobre sa mi osvedčila práve táto Schauma a už mám doma asi tretie balenie. Nemám pocit, že by som mala vlásky po farbení suché alebo bez lesku, práve naopak, sú úžasne lesklé a vyzerajú veľmi zdravo. Tak počítam, že za to vďačím asi aj tejto Schaume.




3, Schauma – sérum na vyhladenie a lesk. Iste aj Vy viete o mnohých reklamách, ktoré sľubujú rovné vlasy bez žehlenia. Pravda je taká, že niektoré tie výrobky naozaj fungujú. Síce krátko, ale fungujú. Dôkazom toho, je aj táto Schauma, ktorú keď si nanesiete po tom, čo si umyjete vlásky a opäť mierne presušíte uterákom a následne vlasy vyfénujete - naozaj vlásky vyrovná.  Efekt síce vydrží maximum dva dni ( aspoň u mňa), ale pre niekoho, kto si často umýva hlavu je aj to lepšie ako neustále žehlenie. Vlásky samozrejme nie sú úplne super maxi rovné ako po žehličke, ale pre mňa sú dostatočne, na to aby som si ich nemusela žehliť.




4,  Loreal Studio Line Indestructible lak na vlasy – toto je už moje asi piate balenie a viem, že kedˇsa mi minie idem si hneď pre ďalšie. Je to jeden z najlepších lakov na vlásky, ktorý Vám zafixuje aj naozaj veľké výčesy. Veľmi dobre sa ním robí aj objem na vláskoch, najmä vďaka obrovskej sile, akou ten lak strieka. Je to naozaj šikovná vec, a keď ho uvidíte v zľave za cenu bežných lakov, neváhala by som ani minútu. Len by som dodala, že je podľa mňa vhodnejší skôr na špeciálne príležitosti ako party, alebo robenie nejakých zložitejších účesov, ale drží naozaj dosť poriadne, a to pri dennom prelakovaní napr. ofiny naozaj nepotrebujete.




5, Loreal Studio Line Indestructible pena na vlasy – penu nepoužívam vždy keď si umývam vlásky, ale niekedy keď dopredu viem, že ten týždeň bude nejaký namáhavejší, potom mi pena vo vlasoch celkom uľahčí prácu. Vlásky majú lepší objem, lepšie sa mi upravujú. Osobne mi príde táto z radu Studio Line ako jedna z najlepších akú som mala – vlásky nelepí a dodáva im objem.

A čo Vy? Aké sú Vaše momentálne vláskové výrobky? Dostali ste nejaké na Vianoce?

13 komentárov:

  1. Ja v zime pouzivam sampon L'Oreal full repair 5 , ktory vazne tym vlasom doda urcitu energiu, vyzivu a celkovo ich povzdbudi a pekne vonaju a su jemne :) + sprej Got2Be Guardian angel pred zehlenim a raz az dva krat do tyzdna domacu avokadovu masku , podla toho v akom stave vlasy su :)
    Zial nemozem moc pouzivat kondicioner lebo sa mi extremne rychlo mastia vlasy :/ resp. rano umyjem a na druhy den rano mam vlasy mastne ako z olejnicky. I ked odkedy som zacala na to brat antiku, polepsilo sa mi a vlasy si umyvam kazdy druhy den :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dobra recenzia, ale vzdy ked ich pises, tak ma strasne irituje slovo "vlasky". A kedze si dnes pridala dokonca aj v nadpise ze "vlaskova kozmetika", tak to uz som tu musela napisat:D Prepac

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zaujal ma ten prvý výrobok :) Ja inak nič špeciálne nepoužívam, len lak Welaflex a tužidlo got2b Megalomania :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já třeba vůbec nemůžu mít na hlavě tužidlo... Nikdy jsem nepochopila jeho smysl, co má být na něm tak dobrého:-) Ale jinak mám ráda vše od Elséve a vůbec od Loreal na vlasy, jejich přípravky mě nikdy nezklamaly.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no ja som dostala Loreal new studio silk&gloss pri žehlení vlasov a to je z vianoc a vlasových výrobkov všetko :) určite skusim to od loreal čo si publikovala :)

    www.newmaidenlyworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gliss Kur vyslovene neznášam lebo nič z toho čo som od nich vyskúšala mi nesadlo. Ale ten prípravok čo spomínaš ty nevyzerá zle...


    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. oba tie prípravky od Studio Line si neviem vynachváliť, ten lak na vlasy je asi jeden z mála, ktorý ich nezlepí a po pene mi nemastnejú tak rýchlo ako obvykle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. schauma mi vyslovene vadi, som na nu alergicka :)
    pouzivam gliss kur spreje a masky, som s nimi velmi spokojna :)
    na lesk mam sprej got2be, a vcera som konecne zohnala syoss suchy sampon, kedze je cely mesiac vsade vypredany, tak som zvedava ci sa fakt bude konat zazrak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Když jsem používala šampony od Schaumy, tak mi po nich svěděla hlava, ale teď jsem dala šanci modrému balzámu z výtažky z bavlny a nemůžu siho vynachválit. Nic z toho, co tu má nepoužívám, protože nemám nepoddajné vlasy a lak na vlasy používám Wellaflex na objem. Zkusila jsem na tvou radu lak Got2be Sparkling a přišerně mi lepil vlasy, ale dal se vyčesat. Každopádně Studio L'oreal jsem už doma měla a byl fajn. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. no teda.. niečo na lesk vlasov by sa mi zišlo.. mám síce lesk na vlasy, ale na mne jednoducho nefunguje... aspoňže po ňom krásne žuvačkovo voňajú :) skúšala som si ich dokonca len kvôli lesku nafarbiť aspoň zmývateľnou farbou, lebo si nechcem vlasy ničiť farbami, no aj tak boli matné... schaumu inak milujem, tak snáď by mi mohli aspoň tie kúry nejako dopomôcť k tomu vysnívanému lesku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. používám stejný lak a jsem s ním spokojená, jako jediný si poradí s jemnými vlasy a nezatíží je.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Musím souhlasit - na laky a tužidla L´Oreal Studio Line taky nedám dopustit :). Nejradši mám teda ty bílo-žluté, dělají úžasný objem.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ďakujem za krásne komentáre:) Ako sa poznám určite zase veľa vecí z Vašich rád poskúšam:)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne