utorok 10. januára 2012

Essece Gel eyeliner





Kúpu gélových očných liniek som zvažovala už veľmi dlho. Jednak preto, že je to niečo, čo som neskúšala a jednak preto, že som na nich všade počula samú chválu. 
Kedˇ som na nich minule narazila v Tete za cenu 0,99 eura, nebolo naozaj o čom rozmýšľať a zobrala som si rovno všetky ponúkané farby. Ku gélovým linkám je samozrejme potrebný štetec a ten som si za 1,69 e kúpila tiež.
K samotnej aplikácii by som povedala, že podľa môjho názoru je najobtiažnejšia zo všetkých možností ( tekutá linka, linka v pere a linka v ceruzke), no nechcem nikoho odradiť, stačí pár ťahov a dostanete sa do toho :) 
Výhody:
1, Rýchlo zasychá - naozaj narátate do 10 a je suchá :)
2, Drží krásne na tieňoch ( s linkami v ceruzke najmä pri niektorých tieňoch celkom problém)
3, Vrstvami gélu si krásne korigujete intenzitu farby
4, Balenie je veľké najmä vzhľadom na to, ako málinko miniete pri jednom použití takže vydržia určite dlho :)
Nevýhody:
1, Neviem prečo, ale mne sa niekedy otláča
2, Zložitejšia aplikácia
Toľko k mojím názorom ku gélovej očnej linke. Ak bývate niekde, kde je blízko Teta a zvažujete kúpu určite choďte čo najskôr aby sa nevypredali, lebo tá cena je skvostná :)
Dúfam, že sa v komentároch so mnou podelíte o Vaše názory na gélovú linku lebo som veľmi zvedavá :)

19 komentárov:

  1. Osobně s essence gelovými linkami zkušenost nemám, mám černé z e.l.f. cosmetics a jsem spokojená, souhlasím s tebou, že aplikace chce zkoušet a zkoušet, ze začátku je to dost boj :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Díky moc za recenzi, už jsem po nich pokoukávala delší dobu, odpoledne pro ně zajdu. Nějak se gelových linek bojím, trvalo mi dlouho, než jsem vůbec zvládla tekutý:) ale mají spousty výhod, takže ty od Essence budou podle mě do začátku nejlepší:) x

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dlhy cas som rozmyslala nad gelovymi linkami, ale nakoniec som nasla ine prekvapenie - ceruzka essence Glossy eyes, a bola som hotova. Je to ceruzka, ktora ale na oku vyzera ako linka, je leskla, super sa nanasa..Jediny problem je, ze sa obcas obtlaca,a ani essence baza nepomaha, tak pod nu este treba dat puder :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. osobne mám vyskúšané snáď všetky druhy liniek - v pere mi nevyhovovali vôbec, musela som veľmi tlačiť, aby bolo farbu vidieť, klasické tekuté linky som sa nenaučila nanášať pekne ani rokmi praxe, a čo sa týka gélových liniek - tak odo mňa si zaslúžia samú chválu, pracuje sa s nimi perfektne a podľa mňa je aplikácia najjednoduchšia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Osobně mám nejraději linky ve fixu. Ty fialové vypadají moc dobře. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som ich dostala na Vianoce, ale najlepsie su podla mna tie tekute :)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Páni, mělas štěstí na skvělou akci, to bych taky skočila po všech.
    Já mám tu hnědou verzi, London baby, tuším... a jsem s ní moc moc spokojená, hlavně ta výdrž! Naprosto neskutečná.
    I když je pravda, že poslední dobou se mi linky nejlépe dělají s pigmenty, to je potom dokonalá linka během dvou vteřin! :)
    Každopádně za mě taky tyhle linky skvělá investice. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak levné?? :-O Páni, to máš teda štěstí!
    A je fajn, že jsi přidala své fotky! Článek to hodně obohatí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. neviem, ale tento spôsob nanášania linky sa mi moc nepáči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To je ako zadarmo! :-)
    Ja má zase gelové linky najradšej, ale vraciam sa aj k tekutým..
    Z gelových (vyzerajú skôr ako penové no nie?) drogériových som nadšená z Catrice a z drahších(ked boli dukaty :) som si dopriala od Clinique a tie sú super..pri tych uz zostanem..

    Na fb prebieha mini-giveaway I.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Aj mne sa gelove linky otlacaju a rozpijaju.. :( strasne sa mi paci ten ich gejšovský šarm..téglik a štetček...ale vyzerám v nich ako smutná panda...tak ostavam pri linkách v pere, ktoré ma este nesklamali..

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Čajová - Clinique som ešte neskúšala:) Neplánuješ robiť recenziu?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. máš tu linku krásně namalovanou. jinak gelové linky jsou moje nejoblíbenější. a za tu cenu bych asi taky koupila všechny barvy.

    ps: oprav si překlep v nadpisu.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já jsem s nima taky vcelku spokojená, akorát se mně zdá, že se někdy rozmázávaj:(

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja som zvolila gélové linky značky Cartrice a sú vážne dobré! Nemyslím, že je aplikácia zložitejšia, pre mňa práve naopak jednoduchšia ako u tekutej linky alebo linky v pere. Ale každý je zručnejší v niečom inom, takže podľa mňa si musí každý vyskúšať čo mu najviac vyhovuje.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. no mne toto vyhovuje, cerozkou som si linku nikdy nerobila lebo nič to nevydrzí, klasické linky som nevedela lebo sa mi ruka trasie a v pere... tiež nič pre mna. a tieto essence sú špica:-) konečne mám linku ako sa patrí, peknú jemnú a tesne pri riasach, len večer to odličovanie... to je kapánek horšie

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. gélové a tekuté sú naj :)

    http://julieknowshow.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne