sobota 21. januára 2012

Max Factor Xperience



Minule ma po dlhšej dobe chytila ,,túžba" kúpiť si drahší make-up. Po dlhšom rozhliadaní sa do čoho investujem trochu viac mi ako jediný zaujímavý a vhodný kandidát na trhu prišiel make-up Max factor Experience, za cenu +- 17 eúr. Rada Experience ponúka okrem make-upu aj riasenku, púder a rúž ale ja som sa rozhodla skúsiť len make-up. Obsahuje jojobu, šípky, uhorky a reklama sľubovala ľahký make-up, ktorý pleť osvieži a zmatní. Môže byť:) Ja osobne som si vybrala odtieň 45, čo je buď najsvetlejší alebo druhý najsvetlejší a odtieň mi vyhovuje.
K samotnému make-upu :
- nanáša sa lepšie prstami ako štetcom - pri použití štetca vytvára akési pásy ( nie je problém rozotrieť, ale rukou je to pohodlnejšie)
- má zvláštnu vôňu, pripomína mi dezinfekčné prípavky z lekárne proti akné ( to bude asi kvôli tomu zmatneniu)
- farba je veľmi prirodzená, ak ste bledulky ako ja, myslím, že budete spokojné
- zmatňuje výborne
- výdrž +- 10hodín
- krytie je pomerne slabé, neodporúčam na problematickú pleť

Celkový dojem - ak máte bledú pokožku, ktorá sa mastí a nemáte problém s jazvičkami alebo akné a chcete si kúpiť ,,drahší" make-up, vyskúšajte.
Ale ja osobne by som si ho už asi druhýkrát nekúpila. Nechápte ma zle, make-up je super, ale za tú cenu mám na neho iné požiadavky ako ponúka :)

A čo Vy? Poznáte ho? Skúšali ste? Páči sa Vám?

21 komentárov:

  1. Ooo ja už veľmi dlho hľadám make up, ktorý by bol svetlý a nikde nič :/ Ale ten je na mňa dosť drahý, nevieš o lacnejšom, aby mal také isté vlastnosti? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No 17 eur to je dost drahe!!! Ja dam maximalne 10 za make-up...

    berylka.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Max Factor vyrába velmi kvalitné make-upy cize verim ze ma tu hodnotu aj ked je to veru dost vela. Ja by som si ho pre slabe krytie nekupila, ale super je to ze nezatazuje pokozku :)
    www.cookieswardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Baška - mne vyhovoval veľmi Maybelline Affinitone, a od Essence ten púdrový, skúšala si?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten od maybelline áno, a nevyhovoval ale ten od essence nie..Skúšala som iný od essence, ale bol strašne žltý :(

      Odstrániť
  5. Používám ho momentálně a jsem nadmíru spokojená, je svěží na pleťi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pěkná recenze, já používám pudrový make-up ze Sephory a od MF řasenku a na tu nedám dopustit. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Myslím, že na leto (pre mňa) by mi mohol sedieť ;-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. láká mě dlouhá výdrž, ale zatím mi nedošel, tak kdyžtak potom:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já používám taky make-up od MF ten smooth effect a jsem s ním spokojená! Není zbytečně drahý a vyhovuje mi! Taky jsem už uvažovala, že zkusím i tenhle, ale píšeš, že krytí nic moc a já docela trpím na pupínky :/ Jinak pěkná recenze :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja ho používam už pol roka a som s ním veľmi spokojná, pretože nemám problémy s akné a preto nepotrebujem veľké krytie a tiež nemám rada prípravky, ktoré moju pleť zaťažujú a tento je veľmi ľahučký :) Súhlasím s tým, že lepšie sa roztiera prstami a tiež je naozaj vhodný pre bledú pokožku ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já jsem si ho koupila taky proto, že jsem chtěla zkusit něco nového, ale mám uplně stejné pocity jako ty. Daleko víc mi vyhovoval MF- Lasting Performance. Tenhle jakoby ,,nezasychal"

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja som si ho kúpila ešte v lete, pretože sľubovali tú ľahkosť, ale... používam ho až teraz v zime. a prečo? pretože vôbec nie je vhodný na tvár, ktorá sa mastí (a takej ja som majiteľkou). takže si dovolím doplniť, že teraz v zime na mastnejšiu tvár vhodný je, ale na leto ho neodporúčam (mám to aj odborne potvrdené vizážistkou pracujúcou s touto značkou). mám aj konkrétne tento odtieň, som svetlý typ a tvár a krk k sebe veľmi neladia.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Suzi - 100 ľudí 100 chutí :) Ja mám mastnú pleť, nie nejako extrémne a po tejto stránke mi vyhovuje. A čo sa týka farby tiež, našťastie mám asi podobnú farbu tváre ako krku :) Bledá všade :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. ja mam zrovna vzorku tohto makeup, ale stale som sa nedokopala ho vyskusat:D

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. evie - juj MaxFactor a odkladať :) to sa vôbec dá?:) Potom daj vedieť, čo na neho hovoríš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. moj od Essence penovy mi absolutne vyhovuje, a na tento som nepocula vela dobrych recenzii. Ale prave je na ceste ku mne puder universelle libre od chanelu, tak na ten sa tesim

    OdpovedaťOdstrániť
  17. používám od léta, mám problematickou pleť s akné a semtam nějakou jizvičku, ale s korektorem funguje perfektně, přirozeně :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne