pondelok 6. februára 2012

Essence fix&matte






Keďže by mal byť tento púder v Essence výpredajoch rozhodla som sa na neho urobiť recenziu, že ak ho náhodou nájdete, tak aby ste vedeli či si ho kúpiť alebo nie. Najprv dodám, že ja osobne som sa ho snažila zháňať na Slovensku asi mesiac, neúspešne, zohnala som v Maďarsku, kde ma vyšiel okolo 3,5 eura. Kúpila som si k nemu štetec a ten vyšiel okolo 1,6 eura.
Môj prvý dojem bol ten, že púder je strašne biely a trocha som sa toho zľakla. No už po prvom nanesené sa moje obavy rozplynuli, lebo farba sa absolútne prispôsobí pleti. Krásne pleť zcelí, zmatní a dodá jej taky krajší výzor. Akurát odporúčam vyhýbať sa suchým miestam na tvári - tie má tendenciu zvýrazniť.
Púder drží krásne celý deň, nanáša sa perfektne, štetec má skvelý prájemný materiál. Aj keď osobne sypké púdre nemusím, tento je naozaj skvelý. Ak by ste ho niekde našli v akcii alebo bez nej kúpte si aj do zásoby lebo už sa predávať nebude a je vážne super!

A čo Vy? Poznáte ho? Máte ho? Čo si plánujete kúpiť vo výpredajoch?

14 komentárov:

  1. tie výpredaje sú všade kde majú essence alebo len napríklad v dm drogérii?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lizzy -tentokrát mám pocit, že len DM :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. U nás je výprodej všude :) Já jsem na něj už koukala, ale nakonec jsem ho nekoupila. Možná se pro něj vrátím, ale ještě uvidím :) Docela si mě na něj nalákala.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si ho kúpila dávnejšie asi pred pol rokom a je vážne veľmi dobrý :) Ak ho nájdem kúpim si ho aj do zásoby :)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na transparentní pudry jsem slyšela chválu. Podívám se jestli je i u nás, ale už delší dobu plánuji ten od Dermacolu. Každopádně díky za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Presne ten som si chcela kupit ale nechcela som riskovat:D:) ale ako vidim asi som mohla...
    Vdaka za tip!
    Btw, ten stetec je neskutocne prijemny hebkyy, mam aj ja:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už několikrát jsem kolem něho chodila a pořád nad ním váhala, zatím jsem nekoupila, ale dost holek ho chválí, tak ho asi také prubnu.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja sice pudre nepouzivam, ale na tento som pocula uz dost spokojnych ohlasov:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já si ho chtěla koupit, ale v drogerce nebyl, tak snad budu mít příště štěstí =).

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som ho u nás videla a teda nejak ma ani nenapadlo, že by mohol taký výkon! :-)
    Škoda, že ho sťahujú z predaja..možno bude v predaji nový-vynovený ešte lepší, uvidíme :)

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bude ho mat catrice, ale za premrstenu cenu okolo 6e, ked tento essence stoji 3,5 cca :)

      Odstrániť
  11. Já jsem si ho koupila minulý týden ve slevě, ale ještě jsem ho nestihla zkusit.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja som si ho kúpila hneď ako sa k nám dostal a predvčerom som objavila asi posledný kus v celých košiciach....no...možno posledný nebol, ale ja som ho dlhšiu dobu nevedela už nikde zohnať, takže som ani neriešila či brať alebo nie... rovno osm ho schmatla :D ani neviem kolko ma vyšiel či bol v zlave alebo nie... som zvedava na ten transparentny co bude catrice...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja ho síce nemám, ale napadlo ma pri tvojej reakcii na tú farbu, že ja som sa tiež tak zľakla, keď som prvý krát videla podobný fixačný púder. Uvažovala som, kto to asi tak môže používať, keď je taký biely, že by ma určite spravil chorobne bledou, ale potom som sa stretla s ďalšími takými produktami a došlo mi, že asi keby nebol biely, asi by nemohol byť "priehľadný" ako ho zvyknú nazývať.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne