sobota 25. februára 2012

Oriflame objednávka :)



Pri nedávnom príspevku o líčkach Giordani Gold z Oriflamu mi viacero z Vás napísalo, že by ste uvítali viac článkov o Oriflame kozmetike. Preto som sa dnes rozhodla urobiť článok vyslovene na túto tému a to je, že čo si idem objednať z najnovšieho katalógu čo je 04. Budú to vlastne tipy, ktoré veci sa tento mesiac oplatia v Oriflame objednať si. Pri otvorení katalogu som zistila, že sa Oriflame dal vlastne na novú Eko líniu, čo ma potešilo. Je super, keď sa dá kozmetika robiť lepšie. Či už vzhľadom k nášmu telu alebo v prostrediu v ktorom žijeme.
A poďme už k samotnému výberu:



1,  Zjemňujúci očný krém Ecobeauty – čo ma ako prvé zaujalo bola novinka práve z kolekcie Eko a to očný krém. Keďže ja sama som už minulý rok začala používať očné krémy zapáčil sa mi aj tento najmä preto, že okrem toho že jemne vyhladzuje vrásky ( čo sa mňa našťastie ešte netýka) redukuje vačky pod očami a kruhy. Tie sa mi sem tam po horšej noci prihodia, čiže vždy je dobré mať takého pomocníka doma. 





2, Ďalšia vec, ktorú si objednávam je podkladový krém z rady Studio. Z tejto rady som si objednala štetec na make-up, o ktorom som už písala a som sním stále veľmi spokojná. Už dlhšie som si plánovala kúpiť nejaké podklad ale tie čo som si našla boli prehnane drahé. Cena tohto sa mi zdá byť primeraná a určite stojí za vyskúšania. Ja osobne od neho očakávam vyhladenie pleti, a lepší výzor po nanesení make-upu. 

 3, Mojou Oriflame pasiou sú ich vytláčacie mega voňavé lesky, ktoré sú teraz v ponuke v nových vôňach a za fajn cenu. Ide o pomerne známe Gloss Booster lesky tentoraz vo vôňach – broskyňa, liči, čerešňa, hruška, melón a hrozno. Ja mám doma hrozno, broskyňu a z tej staršej kolekcie karamel a ešte nejaké tuším cukríky. Teraz si objednávam melón a ani neviete ako strašne sa teším na tú skvostnú vôňu.
 


 4, Vynikajúci výrobok, ktorý sa mi bohužiaľ po rokoch používania už zničil sú hubky z buničiny. V balení sú dve a je s nimi lahoda odstraňovať z tváre masky. Vydržia naozaj dlho a po tom ako ich namočíte odstránite masku naozaj raz dva. Po použití stačí poriadne opláchnuť a môžete používať ďalej. Viem, že ich predávajú aj v DM ale raz tak drahé.
 


5, Pred nedávnom som dostala pri nákupe v Pupe vzorku telového peelingu, ktorý bol síce vážne dobrý ale po tom čo som v Emme videla jeho cenu ma skoro striaslo. Preto som sa rozhodla objednať si tento krát telový peeling z Oriflame z rady Swedish Spa. Osobne Spa výrobky mám radšej z Avonu ale počula som, že tento peeling je výborný. Má síce len 150ml čo je za tú cenu podľa mňa málo, ale no vyskúšam. Hádam nebudem ľutovať.


6, Posledná vec, ktorú si objednávam je novinka šampón s rozmarínom a čiernymi ríbezľami. Šampóny z Oriflamu som mala len raz a nebola to teda kvalita ako napr. vlasová kozmetika goldwell a ani ako klasický Loreál ale z tejto novej sady Nature Secrets som ich ešte neskúšala. Očarila ma najmä krásna vôňa, tak dúfam, že po tom čo mi prídu to nebude to jediné.
A čo Vy? Páčia sa Vám takéto príspevky? Objednali by ste si niečo? 

22 komentárov:

  1. Můžu se zeptat jestli jakdlouho trvá než ti to doručí :)) Děkuju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si to objednávam o maminej kamarátky, čiže podľa toho ako sa jej tam chce ísť :) Ale zvyčajne do týždňa :)

      Odstrániť
  2. fúha, akási veľká objednávka :) keďže som Oriflame lady tak sa mi to páči! aj ja som sa špeciálne na radu Eko tešila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja s Oriflamom pracujem už pár rokov, mám doma aj mnoho výrobkov :) peeling odporúčam, ja osobne ho priam zbožňujem, pokožka je po jeho použití nádherná vláčna... :) s tým šampónom by som si to rozmyslela poriadne, odporúčam vyskúšať najskôr vzorku, síce krásne voňajú, ale zákazníčky si ich bohvieako nechvália :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten peeling aj mňa zaujal. Je taký na zjedenie ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. houbičky jsou úžasné,a le co jsem v Rossmannu objevila za 16 korun dva kusy, které jsou navíc ještě větší, tlustší a příjemnější, tak už nic jiného :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jáj, tak to jsem vůbec nevěděla :-( ani schlecker? tam jsem je teď objevila taky, dokonce o trošinku levnější :-)

      Odstrániť
  6. u nás sa o Oriflame bojuje ! :D
    ja mám hrozne rada tieš štetce,hlacne na korektor aaa na pery taký zatvárací..a lesky,mňaam..a ešte také to vajíčko sivé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Oční krém jsem si také chtěla objednat, ale vzhledem k tomu, že neobsahuje SPF, jsem od toho opustila:-( jinak oriflame dělám a je spousta věcí, které jsou fajn, ale také spousta věcí, které jsou hodně podprůměrné, například vlasová kosmetika...(můj názor)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď ani ja som doteraz nemala moc dobré skúsenosti, ale dávam tomu opäť šancu potom napíšem recenziu :)

      Odstrániť
    2. s vlasovou kozmetikou súhlasím :)

      Odstrániť
  8. Ďakujem všetkým za krásne komentáre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. mne sa tento katalogovy system predaja nepaci (niekedy mi pride az sektarsky), takze oriflame avon a podobne - tak raz za 5 rokov si nieco objednam. nepaci sa mi, ked si nemozem produkty vopred ohmatat a ovonat a pride mi to od tych "ladies" take vnucovanie, ked mi vtieravo a vnucujuco strkaju pod nos katalog, ci nieco nechcem. ked chcem tak nejaku lady oslovim sama, inak nech s tym neotravuje. navyse tieto kozmetiky mi pridu uplne priemerne, nic extra oproti tomu co maju v drogerii. jedine co hodnotim nadpriemerne su vyrobky advanced techniques na vlasy od avonu. aj napriek mojmu negativnemu nazoru ma vsak clanok zaujal a rada si precitam odporucania aj od inych katalogovych firiem.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Bellatrix - Ďakujem za zaujímavý názor a som rada, že sa ti článok páčil. V podstate stebou na 90% percent súhlasím. Ja osobne sa s danou tetou čo nám katalog nosí nestretávam a ona nie je ten typ náruživej predajkyne ( počula som o tetách čo majú potrebu prejsť si stebou stranu za stranou celý katalog a zo všetkého urobia priam zlato). Nakupovanie v katalogoch nie je u mňa veľmi časté, skôr mám pár obľúbených výrobkov, s tými som spokojná a objednávam si ich pravidelne. No tento posledný katalog sa mi veľmi páčil a zaujali ma tam tieto veci, tak vyskúšam a zrecenzujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. tie lesky sú zasa? To je super! Ja mám doma broskyňový a tá vôňa je naozaj ja zjedenie. Je dokonca taká silná, že sa ma v škole pár krát ľudia pýtali čo tak pekne vonia:) Sú vážne super! Mňa očaril ten liči .)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. No ja ten peeling mam a nie som z neho velmi nadsena.. Zanechava totoiz seriozne mastny povlak na pleti, co moze niekomu vyhovovat, ale mne urcite nie.. A tie hubky, ja ich mam z DMky za 1,39€, to fakt su v Oriflame o polovicu lacnejsie? Sa mi velmi nechce verit :D
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  13. LadyZet a Nikavero - tak to potom nie:) Ja som si ich kupovala raz v DM za viac ako dve eurá pričom vtedy som si ich v Oriflame kúpila za euro. Ak sú v balení dve oplatia sa:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Nevím nevím, Avon ani Oriflame u mě zatím nijak neobstály. Slibují hory doly, a účinky nejsou žádné nebo nikterak viditelné... Těmo značkám u mě už odzvonilo, i když musím uznat že vůně výrobků mají někdy moc příjemné.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Buttercupie - Inak mohla by si mi napísať ak si to náhodou všimneš:), že ktoré výrobky ťa sklamali? Mohla by som nabudúce napísať taký článok, že čo by si ľudia nemali objednávať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. aj ja som si teraz objednala ale kondicioner a sampon som si ten zihlavovy s citronom lebo sa mi mastia vlasy tak uvidime :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne