utorok 28. februára 2012

Zimný záchranci




Keď človek začína mať pocit, že sa konečne oteplí dôjde dnešok a zruinuje Vám celú jarnú náladu. Neviem ako Vy, ale ja som z dnešku absolútne zhrozená. Na to, že mrzne som si ako tak zvykla ale po tom čo má byť vonku akože 6 stupňov a potom sa z toho stane skoro tajfún mám náladu na bode mrazu. Jeden z dôvod prečo som sa tešila na lepšie počasie je aj to že mám tzv.alergiu na chlad. Pred pár rokmi sa mi na nohách v zime urobili červené fľaky a rozhodla som sa s nimi ísť k lekárke. Tá mi povedala, že je to prejav alergie na chlad a pokožka si v zime vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Tá obnáša napr. to, že sa musím každý deň krémovať. Výhoda toho je napr. pre Vás to, že za zimu spotrebujem naozaj veľký počet kozmetiky a najmä telových mliečok. Ideálne na moju alergiu na chlad pôsobí lekárenský Excipial, ale keď si predstavím rady u mojej obvodnej lekárky idem radšej do DM-ky alebo pohľadám zľavy na internete.
Zase som mala tú možnosť teda otestovať na sebe nejaké telové mliečka a dnes si môžete prečítať ich recenziu J Začíname :

 1, Garnier Body Intensive 7 days – najlepší Garnier Garnierov. Prišiel v dobe, kedy sa začal boom s telovými mliekami, ktoré Vašu pokožku hydratujú viac ako jeden deň. Tento by mal zanechať Vašu pokožku hydratovanú týždeň (čo samozrejme nie je pravda), ale myslím si, že dva, tri dni to naozaj sú. Dnes môžem čestne prehlásiť, že som už vyskúšala všetky z tejto rady a podľa mňa práve tento Mangový olej vonia najkrajšie. Je to ovocná príjemná vôňa. Mlieko sa vsiaka naozaj rýchlo, čo je super ak ste zimomrivci ako ja.
 

 2, Balea Body Creme Cocos – tak tento krém som chcela vyskúšať už strašne dávno a priznávam sa, že aj keď som mladá vždy som na to v DM zabudla a siahla som po niečom inom. Ale! Pred dvoma týždňami som si spomenula a som nadšená. Budete aj Vy, ale musíte mať radi kokos. Kokos je jedna z mojich obľúbených vôní, pripomína mi leto a všetko sním spojené. Krém má úžasnú cenu, úžasne obrovské balenie a tiež sa rýchlo vsiaka. Budem k Vám absolútne úprimná, keby som si mala vybrať len jeden z tých čo tu dnes spomeniem bol by to určite tento. V zohľadnení pomer, kvalita, veľkosť a cena! Jednoznačne bez mihnutia oka vyhráva. A čo Vy? Poznáte ho? Skúšali ste ho?



3, Yves Rocher krém s olivovým olejom – Yves Rocher som si v poslednej dobe veľmi obľúbila, ale to asi viete spomínala som to už minule. Byť členom ich klubu ma motivuje nakupovať u nich každý mesiac a minule som si kúpila toto mliečko. Inak keď si zase vezmeme pomer cena kvalita, nie je vôbec drahé. A ešte veľkosť. Každopádne toto mliečko má veľmi jemnú vôňu. Dávam si ho najmä ak sa krémujem ráno aby sa mi nebilo s parfumom. Nanáša sa príjemne aj keď schne trochu dlhšie. Je vhodné aj pre citlivú pokožku a alergikov. Jeho výhodou je, že pokožka je minimálne dva dni naozaj príjemne hydratovaná ( možno aj viac záleží od toho aký tip ste).



4, Balea wohlful bodylotion – a dnes si dáme jednu špecialitku nakoniec, pred ktorou Vás chcem vyvarovať. Bohužiaľ si nepamätám, koľko toto mlieko/ voda stála ale nedala by som za neho ani 5korún. Je riedke ako voda, pokožka je po ňom pomaly rovnako suchá, zasychá celú večnosť. Ak si chcete kúpiť lacný krém určite choďte do toho kokosového, toto je akoby ste ani nič nemali.

Tak toto bola kozmetika, ktorá chráni momentálne moje telo pred tými ukrutnými teplotami. Aká chráni Vás? Aké je Vaše obľúbené telové mliečko?

13 komentárov:

  1. ten olivovy YR mam, aj som o nom pisala na blogu. ten kokosovy balea som sice skumala v dm ale nikdy nekupila, tak mozno najblizsie kupim na zaklade tvojich pozitivnych skusenosti

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, vyskúšala som všetky okrem posledného mlieka a musím konštatovať, že s tebou úplne súhlasím :D Garnier 7 days je úžasný mala som ten s aloe vera, krásne zjemnil pokožku, príjemná vôňa, pekne nanáša, od YR som vyskúšala okrem olivového aj kokos a vanilka a takisto nemám čo vytknúť, ale rozhodne favorit je Balea kokos :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kokosovy od baley pouzivam uz pol roka kazdy den ;) Je super! Hlavne ta vona.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ta zakaznicka karta YR je vrazdena. Ja ju mam a tiez mam kupelku plnu kozmetiku, ktoru vobec nepotrebujem:D 2e za balzam, 3e za krem a ide to

    OdpovedaťOdstrániť
  5. u mňa jednoznačne vyhráva telové mlieko od Garnier ♥ aj keď som našla taktiež jedno od Balea s mliekom a medom, ktoré krásne vonia, ale pokiaľ ide o hydratáciu, tak Garnier milujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten kokosový krém mám jako krém na ruce...a taky mi krásně voní...vůně léta :) Já se jinak večer po koupeli mažu tělovým olejem od Nivei a ráno občas na sebe napatlám zimní krém od Avonu se třpytkama :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tělová mléka Balea mám ráda, ale po používání jsem zjistila, že mi nejvíc vyhovují limitky od této značky. A tělová mléka od Yves Rocher jsou u mě kapitola sama pro sebe - vyzkoušela jsem jich spoustu a se všemi jsem byla spokojená. A nejraději mám to s vůní ovsa, voní mi jako čistě vyprané prádlo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Díky za doporučení, ten kokosový krém od Balee určitě vyzkouším ;)

    www.gabyy-sweet.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. odvtedy čo som tu videla recenziu na Garnier Body Intensive 7 days, používam iba tento :) nekrémujem sa často, ale mám suchú pokožku, takže občas používam ešte krém spirig na predpis :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Používám ten kokosový Balea a také si ho nemohu vynachválit:-)

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Od Baley jsem měla jen jednou tělové mléko s názvem Zucker Schrute... No vůně mají skvělé, to moje bylo jako sladká pusinka ale je to tak všechno čeho jsem se od toho mléka dočkala... Moc nehydratuje, je řídké a vpíjí se vážně, vážně dlouho. Ale ten kokosový by nemusel byt zlý, už jenom kvůli tý vůni bych si ho asi koupila. :) U Baley jsou velice příjemné ceny i když jsem kvůli nim byla celkem skeptik vůči jejich značce, některé výrobky se jim fakt povedly.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Taky kolem nej casto v DM chodim :-) asi pro něj zamířím díky za typ :-)

    http://barbuchachacha.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  13. na baleu nemam zatial ziadne vyhrady je super

    http://rommiemax.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne