streda 18. apríla 2012

Balea gulička veru nie!




Už dlho sme tu nemali príspevok do kategorie toto určite nekupujte. No po kúpení a dôkladnom vyskúšaní tejto Balea guličky som si povedala, že nemôžem dlho čakať s uverejnením aby ste si ju náhodou nekúpili.
Mám rada Balea výrobky, naozaj ale odtiaľ potiaľ. Kým Vám ešte opíšem túto deo guličku chcem podotknúť, že nie som nejako obzvlášť potivý tip. Tak ako každá druhá baba. Bez guličky by som sa necítila komfortne ale prežila by som - aj okolie.
Túto guličku som si kúpila v DM za cenu +- 1,6 eura jednak preto, že som chcela ušetriť, jednak preto že ma zaujalo že je bez aluminia a jednak preto, že som si povedala, vedˇsa moc nepotím môžem si kúpiť aj slabšiu.
Chyba. Gulička má síce príjemnú vôňu ale v mixe s Vaším aj minimálnym potom je to vážne hrôza. Predtým sa mi nestávalo, že by mi pot zafarbil oblečenie ale po použití tejto guličky mi na veciach ostali fľaky.
Naozaj som po pár hodinách začala zapáchať a cítila som sa veľmi nekomfortne.
Čiže nie nie A NIE NIE NIE NIE NIE už nikdy viac. A odporúčam aj Vám priplatiť si asi že 50 centov za hocičo. Všetko bude lepšie ako táto gulička. Verte mi.
A čo Vy? Akú používate Vy? Stalo sa Vám dačo podobné?

12 komentárov:

  1. No já většinou používám deodorant :) Ale tohle bych nečekala, že to udělá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. s tými fľakmi je to blbé, ale ja sa celkovo vyhýbam deodorantom a radšej si kúpim antiperspirant- predsa len je to proti poteniu a nie len na zamaskovanie pachu. inak som si minule tiež kúpila bezalumíniovú guľôčku od nivey a nie som spokojná. myslím, že celkovo je problém práve v tom zložení :-/ hold, bez alumínia sa asi nezaobídeme

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já používám spíš tuhé deodoranty. :) Kuličky mě rozčilují, tuhle si tedy nekoupím. :)

    http://propadliste-dejin.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Něco podobného mi udělala kdysi dávno tuším Rexona for teens, taky kulička. a byla to katastrofa. Smrděla, snad jsem se po ní potila ještě víc a zničila mi nejedno tričko.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mě od Baley sedne jak co, ale deodoranty jsem ještě nezkoušela. Ale musím taky podotknout, že já si nerozumím s kuličkama všeobecne ani gelovými deodoranty ani se spreji... Já musím mít jedině tuhý (a o to víc musím být pak opatrná když si oblékám černé oblečení, neb mi tričko někdy deodorant "utřě")... Já se po kuličce a gelu cítím hrozně taková, upocená. Vadí mi to tekuté složení, roto miluju tuhé Nivei. :)))

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Balea som pouzivala spreje, napr. kokosovy a boli dobre :) Gulicky nepouzivam, vseobecne nemaju velky ucinok, myslim ze najlepsie su tuhe deodoranty, ale tym flakom na obleceni som sa nevyhla asi este so ziadnym, na vsetkych svetlych trickach mam casom flaky.. :/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. já nemám tyhle kuličkové věci ráda celkově, jediná věc s kuličkovým aplikátorem, kterou doopravdy využiju je zklidňující masážní gel :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já teď používám Garnier invisimineral a jsem docela spokojená, ale jen s jedním druhem (modrý pruh a nápis invisi clear) zbytek nějak divně smrdí. Jednou jsem si koupila myslím od Dove nějaký okurkový, prý to mělo být nějaké extra fresh a osvěžující, říkala jsem si, na léto fajn, ale nakonec, takový puch jsem v životě nezažila.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja používam aj sprej aj guľôčku, keď niekam idem a myslím, že je dosť individuálne ako na každého antiperspirant/ deodorant funguje, mne vyhovuje napr. garnier, nemám rada tuhé, sú z nich príšerné fľaky, ale garnier invisimineral sú super ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Súhlasím Garnier je super, ten mám teraz aj ja:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som bola niekolko rokov verna adidasu ale lutujem ze som niveu nevyskusala skor,je perfektna

    OdpovedaťOdstrániť
  12. s the only thing that can tell you with any assurance that a project can move
    ahead and make money. Approach human resource professionals and companies
    and ask what skills and qualities they look for in staff and be able to
    tick all the boxes before applying. Thanks for reading this article about Oregon gem mining on Associatedcontent.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne