streda 11. apríla 2012

Kozmetika Oriflame wishlist apríl

Na prázdniny sa mi dostal do rúk katalóg Oriflame. Keďže mi z minulého wishlistu nedošla polovica vecí, budem dúfať, že tento krát to bude lepšie. Teraz akurát neviem, či je to chyba mojej Oriflame Lady, alebo je to bežné že toľko vecí nedôjde. Ak stým máte skúsenosti dajte mi prosím vedieť, nech viem, či mám na tú tetušku tlačiť. Každopádne mám na stole aktuálny katalóg – kozmetika Oriflame je to 06 (pre tých čo by náhodou hľadali inšpiráciu). Inak čoskoro plánujem urobiť review z tých málo vecí čo mi minule došlo tak dúfam, že sa na to budete tešiť. 





1,Hneď na prvej dvojstrane ma zaujal nový rad Skin Energy. Krásne spravená dvojstrana, veselé farby – to všetko zaútočilo na moje objednávacie ja a objednávam si očný krém Optimals Skin Energy. Doteraz som používala očný krém, tiež z Oriflame ale bol to skôr gél na unavené oči. Tento krém tiež nie je proti vráskam, slúži na dodanie žiarivosti očnému okoliu. No uvidíme J




2, Mojou ďalšou vecou na zozname je špirála Endless Lash Počula som na ňu toľko chváli až je to na neuverenie a preto sa neviem dočkať toho kedy ju konečne vyskúšam aj ja. Je to čierno ružová špirála so silikónovou kefkou a slúži na predlženie mihalníc. Toto je inak úprimne vec, kvôli ktorej som si vypýtala tento mesiac katalóg – naozaj sa veľmi veľmi teším. Predstava, že bude dobré a mne sa o polovicu zmenšia náklady na špirály znie skoro ako sen. 



3, Vec, ktorú si vždy objednávam či už z Avonu alebo Oriflame je peeling na tvár. Je to jedna z mála vecí, ktorá sa mi potvrdila, že keď je v katalógu v akcii, je lacnejšií ako v drogérii (ak samozrejme nerátam DM výrobky- ale DM peeling je vážne tragédia).  Predtým som si kupovala z Oriflame taký bledomodrý myslím že to bol nejaký spa, ale ten už bohužiaľ nemajú. Tak idem vyskúšať Optimals clarifying scrub. Má 75ml čo je klasické peelingové balenie, podľa popisu by nemal dráždiť. 



4, Z Oriflamu sa mi veľmi osvedčilo aj zelené sérum na podporu rastu nechtov. Predtým som používala na podporu lak Essence, ktorý však neviem prečo prestali ponúkať. Presedlala som teda na Nail Boost Advanced Growth Reviver. Naozaj pomáha, používa ho moja mamina, snúbencova mamina a všetky si ho nevieme vynachváliť.  Skvelé je na ňom aj to, že neskutočne dlho vydrží. Ja z maminou máme spoločný a máme ho viac ako rok a stále tam je. Pričom ho každá používame raz za týždeň. 



5, A posledná vec, ktorú si objednávam je úplna klasika a to krémy na ruky. Teraz sú v akcii veľké 150ml balenia. Ja som si vybrala zo sady 2in1 protecting a mamina nourishing hand cream for dry hands. Tak ako vždy nás po polke balenia určite omrzí a vymeníme si ich.
Tak toto je moja aprílová Oriflame objednávka. Budem veľmi dúfať, aby mi došla aspoň polovica vecí, aby som Vám potom mohla urobiť poriadny článok.
Ak si aj Vy niečo objednávate a myslíte si, že to vážne stojí za to, dajte mi čo najskôr vedieť do komentárov, nech si to môžem keď tak ešte prihodiť k objednávke. 

12 komentárov:

  1. Ahoj, podla mna nie je vobec bezne, ze ti nepride cast veci, mne ani nikomu, koho poznam, sa to este nestalo (ale mozno som len mala stastie, ktovie), skus na tetu Oriflamovu viac tlacit ;-).

    VeVe

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Některé věci nejsou na skladech jned po pár hodinách a to samozřejmě naštve:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si z tohto katalógu objednala len vzorky nejakých nových rúžov :D Oriflame robí moja mamina už dosť dlho a občas sa stane, že niečo nepríde, ale určite nie pravidelne . Ale my objednávame skoro vždy v prvý deň kedy sa dá, tak možno preto skoro vždy všetko máme :) Neskôr to už môže byť vypredané... A určite sa teším na recenzie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, já si z oriflame objednávám každý měsíc a i když objednávám hned ten první den, co katalog platí, tak se stává, že plno věcí nemají...Hodně lidí si na to ztěžuje, ale to samý je u Avonu, takže asi tak. Jinak mi zrovna včera dorazily krémy denní a noční (příště objednám i ten oční) a ta vůně! Perfektní, hrozně mi vyhovuje i jejich struktura, už jen to samotné nanášení, když cítím tu vůni, tak mi dodává energii :D Jinak řasenku jsem také měla a řasy opravdu hodně prodlouží, takže určitě si udělala dobře, že sis jí objednala. Tento krém na ruce naprostá klasika, miluju ho, mám po něm nádherně jemné ruce a vůně je příjemná, přitom nevtíravá, jak to většinou bývá. Tak teď se můžeš těšit ještě víc :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dnes ráno som rozmýšľala, kto v mojom okolí robí s Oriflame, pretože ma tie krémy tiež zaujali :) snáď budú naozaj dobré ...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som si ho tiež dnes doniesla domov a majú tento krát veľmi dobré produkty a za dobré ceny...dokonca budem ja oriflame lady 8D tak dúfam, že z toho niečo bude 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som si teraz niečo objednávala, som oriflame poradkyňa, ale nemám s tým problém. skôr neprídu veci z akciového letáku, ale to sa dá čakať :) a hlavne, radšej si veci vopred prehliadnem a potom objednám hneď v prvý deň, aby som mala istotu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja som tiež oriflame poradkyňa, a vačšinou objednávam hneď prvý deň kampane, tak sa mi málokedy stane, žeby niečo neprišlo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tak tu řasenku jsem měla a za mně ne. Vůbec mi nevyhovovala a prostě mi jen řasy obarvila, za to Wonderlash je skvělá.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. krém a lak na rast nechtov sa aj mne veľmi osvedčil celkovo mi kozmetika oriflame vyhouje aj ked nie všetky vyrobky :) a pripajam sa k wonderlash riasenke!

    jungleoflipstick.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. No já jsem s Oriflame byla spokojená jen s tím, že mají výrobky příjemně parfemované... Jinak mi účinky přišly takové nijaké... Teda je fakt, že jsem nezkoušela žádnou pečující kosmetiku, protože po zklamání z dekorativky jsem si ji netroufala objednat. Ale je dost možné že se značka dostala o level výš, než bylo kdysi mé zklamání. :)

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Buttercupie. - dakujem za komentár :) a súhlasím stým, že je tam kopec vecí, ktoré sú fádne a pokiaľ máš nejakých favoritov nechce sa ti ich meniť - lebo ten katalog často nevivodí dojem že ,, wow must have" . Ale niektoré veci stoja naozaj za to. Napr. tú riasenku už mám a je vážne skvelá. Čoskoro bude recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne