štvrtok 5. apríla 2012

Loreal farba





 Pred
Po

Posledný článok o farbení sa veľmi na blogu ujal a preto som sa rozhodla urobiť ďalší, tentoraz ale možno trochu autentickejší pretože priložím fotky predtým a potom. Neviem prečo ale predtým než som si začala doma farbiť hlavu som domáce farby považovala pomaly za nejaký strašiak a nechápala som kto si doma farbí vlasy. A potom neviem či pod vplyvom reklám, toho, že moja kaderníčka bola v pôrodnici a nechcelo sa mi hľadať novú som objavila čaro farieb.
Veľmi sa mi páči ešte pred farbením vyberanie farby. Idete do drogérky a motáte sa v tých stojanoch, vyberáte z neskutočného množstva a tešíte sa ako to dopadne. Ozaj, ale keď sa bavíme o tom neskutočnom množstve nemusí to byť úplne pravda. Napríklad dnešný príspevok je vlastne z farbenia vlasov mojej maminy, ktorá je ryšavá od prírody. Má úžasnú, dokonalú farbu, ktorú ona síce absolútne nenávidí ale všetci ostatní jej ju závidia. A každopádne, späť k veci – verte alebo nie ak chcete zohnať identickú farbu – 0 bodov. Tak sme sa rozhodli pre odtieň tmavší asi o dva stupne od toho jej prirodzeného, stým, že po pár umytiach sa farba aj tak trochu zmyje a zoslabne.
Pred pár týždňami som písala o tom, že by som chcela vyskúšať farbu na vlasy Loreal Sublime Mousse. Čo ma prekvapilo boli Vaše celkom negatívne reakcie tak sme sa poobhliadli po inej. Ostali sme síce u Lorealu jednak preto, že je to super vlasová kozmetika, ktorou málokedy dačo pokazíte a jednak preto, že mala naozaj najpodobnejšie a najprirodzenejšie ryšavé farby. Vybrali sme Loreal casting creme glose odtieň 645 Jantár.
Balenie obsahovalo: farbu, ktorá voňala po lesnom ovocí (mňam), oxidačné činidlo, ktoré voňalo po amoniaku (fuj), návod – naozaj skvelo popísaný, pomerne kvalitné rukavice a balzam po umytí. Vlasy bolo treba pred samotným farbením navhčiť, a rozčesať. Mamina má vlasy čosi dlhšie ako po plecia a bez problémov stačilo jedno balenie. Podľa návodu ste mali farbu nanášať zarobenú v tých ich flaštičkách, ale ja som to robila klasickým spôsobom. Do myštičky a štetcom. Potom ste nechali pôsobiť, zmyli – poriadne vlasy opláchli naniesli balzam a je to. Farba mala krásnu farbu, naozaj ako sme čakali o čosi tmavšiu, ale krásnu. Asi po 6 umytiach sa dostala viac menej na farbu mamininých vlasov. Prekryla aj šediny, čo vyhovovalo mamine.
Rovno sme boli kúpiť do zásoby ďalšiu, lebo je naozaj skvelá. Ocenia to najmä podľa mňa prirodzené ryšavky, pretože zohnať naozaj peknú a opakujem  prirodzenú (nie všetky tie orandžové ) farbu je problém.  
A čo Vy? Máte niekto ryšavé vlasy? Páčia sa Vám? Neviem ako Vy, ale ja nepoznám nikoho ryšavého, kto by bol spokojný zo svojimi vláskami a k tomu je to taká škoda. Podľa mňa je to jedna z najkrajších farieb. Aj keď uznávam, že má to niekedy aj nevýhody, lebo sú to zvyčajne ľudia s dosť svetlou pokožkou, ktorý sa rýchlo a ľahko spália. Ale o tom nabudúceJ
A skúšali ste túto farbu Loreal? Páči sa Vám? Dajte mi vedieť v komentároch už teraz sa veľmi teším na Vaše postrehy a tipy. 

18 komentárov:

  1. Ja som práve včera písala na Sublime Mousse recenziu (farbila som si vlasy) a vôbec nie negatívnu. Ja som na 100% spokojná!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barva se mi moc libi, neni uplne rysava ale prijde mi do oriskova, krasna!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Používam pravidelne, odtieň ľadové kakao, a 100 bodov. sedí mi a nedráždi pokožku hlavy ako bežné s amoniakom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som si dlho farbila vlasy na ryšavo, vlastne sa toho odtieňa nedokážem zbaviť ani po tom, čo som ho chcela prekryť hnedou, používala som presne túto farbu :) bola som s ňou spokojná a naozaj krásne vonia! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. :-) sranda, lebo ja mam zafixovanu radu Casting Creme Gloss ako problemovu, nakolko je to jedna z tych, ktora spustila alergicku reakciu u jednej Britky a to az taku, ze skoro oslepla (vid: http://littlechillipadi.wordpress.com/2009/03/27/loreal-casting-creme-gloss/). Taktiez i ostatne alergicke reakcie (s tym, ze jedna zena upadla do komy a neskor zomrela) sa viazu k L'Oreal farbam (toto bolo tusim Preference), ved skus pogooglit. Ako ja velmi nemam co hovorit, lebo L'Oreal farby pouzivam uz dobrych 5 rokov, len tieto clanky ma trochu vystrasili. Najma ak sa jednalo o zenske, co sa nefarbili prvykrat, ale tie iste farby pouzivali aj predtym a tym padom so ziadnou reakciou nepocitali... len raz sa proste stalo :-/.

    Ale velmi pekne ti to chytilo, vyzera to super :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ryšaá barva na vlasech je nejkrásnější, hrozně závidím přirozeným zrzkám. jinak barvit se nebarvím ale poslední dobou uvažuju nad lehkým ombre... tak uvidíme co v létě. :)

    http://deerwithorns.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc hezká barva :):) Já měla jen sublime moose :) , ale tahle vypadá skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. nádherná barva a souhlasím s Buttercupie, taky závidím zrzkám:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pěkná barvička, ta ti sluší!

    Monča ;)
    http://monikakratka.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Na těch fotkách zas takový rozdíl vidět není, ale zrz vlasy miluji! Bohužel mi vůbec nesluší, takže jen tiše závidím:-)
    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já mám barvu Casting moc ráda, a to hlavně kvůli jednoduché aplikaci. Zvládnu to sama i na dlouhých vlasech, lepší jsem v drogérii nenašla.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. sl.Jahodová - súhlasím aj na dlhé vlasy je skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ja strasne zavidim zrzkam , vzdy som chcela mat prirodzene rysave vlasy :(
    ale tak kazdy chce to co nema , aspon vacsinou :D rysavky chcu byt brunetky a naopak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Já mám zrzavé vlasy (tmavší zrz) a jsem s ní spokojená. Měla jsem 3x melír a už bych si ho víckrát nedala, nechácám ho už druhým rokem odrůst a teď z toho mám tak trochu ombre. :) Děkuji za tip, ale nevím, zda se bude ještě vyrábět až si budu potřebovat překrýt šediny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak tato na foto je krasna, ja som bohuzial skusala vcera tuto farbu, len iny odtien blond svetla pieskova 1013 a chytila tmavsie a sediny mi na hlave sietia dalej. :-(

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne