utorok 15. mája 2012

Kozmetický pomocník





Určite to poznáte aj Vy, ráno sa navoňavkujete a niekedy to proste chce ešte si dať na seba vôňu aj poobede. Problém je však to, že množstvo parfumov má neskutočne ťažké balenie (Dior, Versace a mnoho mnoho ďalších). Kvôli cenovej výhodnosti sa oplatí kupovať 100ml balenie ale ťahať ho zo sebou v taške je niekedy naozaj veľmi nepraktické. 
Pred Vianocami sa trh zaplavil touto pomerne šikovnou vecou a to plniteľným flakonom na Vaše parfumy. Princíp je veľmi jednoduchý - nasadíte flakonik na Váš flakon a pohybom hore dole ho naplňate. Má objem 5ml to znamená, že si ho kľudne môžete zobrať aj do lietadla. Vybrať si môžete z viacerých farieb a značiek a cena sa pohybuje od 6eur (zľavové portály) do 15 eur Fann-ka. Ja osobne to vnímam ako veľmi šikovnú vec a tým, že je cenovo dostupná si ho plánujem kúpiť viac, aby som si ich mohla naplniť aspoň časťou vôní čo mám doma.
Čo na to poviete Vy? Poznáte to? Páči sa Vám to? Alebo si nosíte voňavky zo sebou v kabelke?

9 komentárov:

  1. Tak to je zajímavý nápad, ale nedokážu si představit, jak ho naplňuji :-D Musí to být legrace :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já mám plnitelný flakonek ze sephory, kde mi ho i zadarmo naplnili :) tenhle mě odradil tím, že se nedá vyčistit, jen nějak tekutinou, která se dá koupit jen na netu. Já parfémy docela střídám.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. konecne jsem pochopila princip.. :)
    ja nevdela, ze to jde naplnit pres to tenkou trubicku..
    http://she-is-the-1.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý nápad, dakujem opäť za cennú radu bianca!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzerá to super, a kde by sa to dalo objednať?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. objednať sa to dá z napr. z parfums.sk (od farby závisí cena - najmenej 9 najviac mám pocit 13 eúr), potom si daj www.zlavy.sme.sk kategoria tovar a tam ked si dáš zoradiť najlacnejšie, určite nejaké nájdeš za cenu okolo 7 eúr, a dá sa kúpiť vo Fann parfumériách kde stoja 15 eúr:)

      Odstrániť
  6. vycistit sa da - ked vam z niecoho zostane prazdna flasticka s rozprasovacom, treba ho naplnit vodou a rovnako ako ked tam 'tankujete' parfem, tam dat vodu (asi destilovanu) a vystriekat....ta povodna vona sa sidce uplne nestrati, ale aspon sa to vymyje...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak :) inak týmto vyplachovacím spôsosbom sa pomerne ľahko tej vône zbavíte:) stačí 2x vystriekať a viac menej je bezvône :)

      Odstrániť
  7. tak tohle je naprosto super...já mám takovou podobnou lahvičku, ale ne takhle vymakanaou :)
    Takže si Dolce & Gabannu nosím v kabelce...heh je to i dobrá ochranná zbraň :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne