štvrtok 3. mája 2012

Rybí olej




Keďže čoskoro sa pravdepodobne blíži stresové obdobie dnešný príspevok bude o tom, ako pomôcť srdiečku zvládať ho dobre. Ja osobne aj napriek tomu že mám 170cm a 52kg mávam zvýšený cholesterol, na ktorý si musím dávať pozor. Jeho hladina sa mi vždy zvyšuje aj pôsobením stresu počas skúškového a preto je dobré v takých obdobiach alebo aj počas normálneho fungovania užívať rybí olej. Ten je zdrojom biologicky aktívnych omega-3 nenasýtených kyselín, ktoré majú kľúčovú úlohu v mnohých dôležitých funkciách tela.  Rybí olej je výborný pri srdcových ťažkostiach, problémoch s vyšším krvným tlakom, pre obehový systém a znižovanie cholesterolu.
Ide o prírodný prípravok, bežne dostupný v lekárňach, ktorý mne osobne veľmi pomáha.
A čo Vy? Ako zvládate stres a skúškové?

6 komentárov:

  1. tiez beriem rybi olej dokonca presne tento uz par mesiacov a môzem povedat ze naozaj pomaha dokonca aj na rast vlasov a nechtov ale je to u kazdeho individualne ... Missy

    follow jungleoflipstick.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No já teda neberu rybí olej ale asi začnu :)protože i na mě dost silně působí stres :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stres se snažím ventilovat procházkami, sportem (nejlíp u mě zabírá pilates) a pak nějakou fyzickou prací. :) Snažím se jím nenechat strhnout. Rybí olej nepoužívám, ale díky za tip, třeba časem začnu. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Přesně tyto tabletky taky beru a musím říct že pomáhají. Dokonce mi zlepšili i vlasy a nehty což sem ani nečekala. ;)
    Zrovna rozjíždím nový blog, tak kdybys měla chuť přijď se podívat ;)

    http://makesbeliave.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. zvýšený cholesterol? to ti teda nezávidím, ale ľudia si mylne myslia, že je to ich stravou a nadváhou a podobne. ale to má len veľmi slabý vplyv. myslím, že je to skôr genetika. neviem či pravidelne cvičíš, ale to pomáha zvýšiť hladinu dobrého cholesterolu, čo by bolo v tvojom prípade celkom prospešné :) rybí olej neužívam, ale ak vravíš, že prd skúškovým sa to hodí, asi si nejaký poriadim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nina - musím sa priznať, že necvičím ale ja napriek tomu mám pohybu pomerne dosť. So snúbencom sa veľmi radi prechádzame a cez týždeň nachodíme naozaj veľa kilometrov :) Ale vstupujem si do svedomia, a budúci týždeň začínam s Pilatesom :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne