nedeľa 3. júna 2012

Oriflame Discover China nieee!!!


Už dlho som tu nepísala nejaký kritický príspevok a dnes nadišiel veru ten čas. Za poslednú dobu je sprchový gél Oriflame Discover China tým najväčším omylom aký som si za dlhú dobu objednala. Osobne si myslím, že to nebude len tento China ale všetky z radu Discover. Na to, že tento sprchový gél aj keď o veľkosti 400 ml stál 4 eurá to boli čisto vyhodené peniaze. Jeho vôňa je nijaká, na tele ju po piatich minútach necítite. Sprchový gél vôbec nepení a je pomerne riedky.
Naozaj Vám lepšiu službu urobí Balea za 1euro..
Čiže za mňa určite nie..
A čo Vy? Poznáte ho? Skúšali ste aj Vy nejaký výrobok v poslednej dobe ktorý bol oničom?

12 komentárov:

  1. ja som mala Scandinaviu, nepamätám sa či bol dobrý ale bol cítiť ako vône do záchoda.. takže tiež som ľutovala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Když se řada Discover objevila, očuchala jsem stránky v katalogu a vždycky to byl hrozný puch :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež nie som s týmto sprcháčom spokojná, oveľa lepší je Avon Senses vôňa Garden of Eden.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prijmi nase pozvani na GIVEAWAY:
    http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/05/vyrocni-g-i-v-e-w-y.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pre toto nerada nakupujem z katalógov, lebo si nemôžem prezrieť čo kupujem :D ......... ja tiež radšej tu baleu

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mám z tejto rady Discover taký do hneda, vôňa káva a neviem čo :D Neviem teraz akú krajinu reprezentuje ale som s ním spokojná, veľa pení a vôňa sa mi tiež páči, ale je taká zvláštna a myslím, že väčšine ľudí by sa nepáčila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kesa-vôňa kávy? Vážne? Vidíš, taký som tam ani nevidela :)minimálne tá vôňa by bola určite lepšia ako je táto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám rovnaký názor na tieto sprchové gély ako aj ty ! Vobec som nebola spokojná.

    http://catherinestyl.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. začínám právě s blogem, budu ráda když se podíváš a třeba se staneš mím čtenářem, chtěla bych se taky dostat do toho blogovýho světa :) Děkuju, ahoj :)
    www.tery-s.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tereza Kordová -Ďakujem za pozvanie rada sa pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Bohužel musím souhlasit, upřímně od Oriflame jsou snad všechny sprchové gely takovéto - vůně nevydrží a jsou zbytečně předražené. Mám doma několik sprchových gelů od oriflame, většinou jen díky tomu, že jsem je dostala za hodně dobrou cenu k objednávce a všechny jsou +- stejné, jediný, který vydrží a opravdu hydratuje je Swedish Spa s malými kuličkami, ale ten za se tak drahý, že si ho asi málokdo koupí :)

    http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne