štvrtok 19. júla 2012

Schwarzkopf Natural&Easy

 Farbenie vlasov sa stalo mojím koníčkom. Viem, že je to čudné, ale naozaj ma neuveriteľne baví farbiť vlasy a pozerať sa potom na to, ako ich farba dokáže krásne rozjasniť. Stačí naozaj tak máličko. Aby ste si ale nemysleli, že sa zo mňa stala nejaká voľnočasová kaderníčka J jediný komu farbím vlasy je moja mamina, a to každé štyri mesiace. Vo veku 45 rokov sa jej začali robiť prvé šediny ( čo je úplne úžasný vek a teším sa z toho, že je to genetické) a keďže si dovolím tvrdiť, že svoju prácu vykonávam naozaj dobre a mamina je spokojná z tohto prvotne experimentu sa stal zvyk. Ja sama som sa predtým bila do prs za farbenie vlasov u kaderníčky, ale úprimne teraz naozaj neviem. Nehovorím, že je to zlé ale ja v tom nevidím rozdiel. Pokiaľ si len udržujete farbu (chcete lesk vlasov, prekryť šediny) príde mi proste zbytočné vyhodiť za to 80 eur (čo bola suma, ktorú som ja a aj moja mamina pravidelne platila). Matrix, nematrix neviem, mňa drogériová vlasová kozmetika naozaj teší. Ako som už dávnejšie spomínala moja mamina je pravá ryšavka a nájsť v drogérii naozaj rovnaký odtieň je pomerne neľahká práca, ale keď sa posnažíte nájdete dva odtiene. Jeden som už recenzovala bol to Loreal Casting creme vynikajúca farba a prednedávnom sme skúšali Schwarzkopf Natural&Easy.



Natural&Easy je od Loreálu trochu svetlejšia ryšavá farba ideálna na leto. Odtieň je naozaj takmer totožný s maminkinými vlasmi, čo nás veľmi potešilo, lebo ako som spomínala vyššie nešlo nám o to, aby mala mamina iné vlasy, išlo o to aby boli stále rovnaké. Balenie obsahovalo návod na použitie, veľmi zreteľný, pochopí naozaj každý, rukavice, farbu, činidlo a ochranný balzam. Kým Loreál farba chvíľu voňala po lesnom ovocí táto farba mierne páchla po amoniaku. Mne to až tak nevadí, ale píšem to lebo niekomu by mohlo. Mamina ma pomerne dlhé vlasy čosi nad prsia a úplne bohate stačila jedna farba. Farbu som nanášala klasicky štetcom – začala som pri korienkoch aby som prekryla šediny a išla som dole. Následne si nechala farbu na vlasoch daný čas a spláchla balzamom.
Výsledný efekt je vynikajúci farba bola krásna, žiarivá, vlasy vôbec nevyzerali farbene. V robote sa jej kolegyne iba opýtali, či má nový šampón, lebo ma žiarivé vlasy. No uznajte, čo poteší ženu viac?


A čo Vy a Vaše maminy? Farbíte im vlasy? Chodia ku kaderníčke? Koľko stojí u Vás farbenie?

5 komentárov:

  1. Chodím ke kadeřníkovi a melír se stříháním a vším okolo mi stojí 450 Kč. Domácí barvení jsem párkrát zkoušela, ale už nikdy víc:-) Doma bych si asi vlasy barvila, kdybych je měla tmavší a chtěla třeba jen dodat lesk. Ale odbarvovat si netroufám:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Casting mi taky nesmrděl, což nejspíš signalizuje, že to na vlasy nebude takový dryák jako Palette, ale z neznámých příčin jsem po něm měla hrozně vysušené vlasy. U nás doma se barví jak maminka, tak já, přičemž pomoc potřebuju spíš já, protože vlasy do pasu si nabarvit fakt sama nezvládám. Jinak já věřím, že kadeřnice používá šetrnější barvy, než to, co se prodává v drogerii. A že takové barvy jsou logicky drahé a logicky si je může koupit jen ten, kdo to umí. Akorát se barvit doma musím, protože kdybych měla chodit ke kadeřnici, tak mě to zruinuje. Vlasy mi rostou rychle a dobarvit potřebuju už po necelých dvou měsících. Nehledě na to, že na takhle časté sezení u kadeřnice nemám ani čas.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fuuuha, fakt mam stastie, ze som rysava od prirody.. nemusim sa farbit ani ja, ani mama. Mama ma sice uz par sedin, ale riesi to zatial vzdy len melirom, ktory to prekryje... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja už taktiež poslednú dobu radšej farbím doma s farbami z drogérie keďže ku kaderníčke som zvykla chodiť dosť často a platiť pravidelne 50 eur len za to, že mi dofarbila odrasty sa mi zdalo trochu moc. A to keby som ešte chcela aj strihať alebo farbiť celé vlasy...asi sa nedoplatím. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mamina si farbi syossom vacsinou,ale sem tam vyskusa nieco nove..
    vlasy jej farbim ja,ma ich kratke cize no problemo :D
    ja si vlasy nefarbim,sem tam sampon farbiaci,teraz som si kupila od palette ktory ma vydrzat 24 umyti,len bol problem v tom,ze chcem vlasy o par odtienov bledsie,tak som si kupila taky blondavo hnedy..uvidime :D
    lenze ja mam problem so samponmi,nemozem pouzivat keratinove,lebo mam divne vlasy a aj pokozku hlavy,hned mi ich zmastia..takze asi si vies predstavit aka misia je najst sampon do 7€ na suche vlasy bez keratinu :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne