sobota 18. augusta 2012

Biancine tajomstvo

 Jedna z výhod písania anonymného blogu je, že Vám môžem napísať o veciach, ktoré ma sužujú a nemusím sa za ne potom hambiť :) Čiže dnes Vám prezradím jednu z mojich ďalších kozmeticko vizuálnych slabín -ktorou sú neskutočne suché a popraskané päty. Bude to pravdepodobne aj tým, že moje nohy sú denno denne namáhané na desať centimetrových topánkach alebo sandálkach a pokožka sa tam šúcha a vyzerá potom ako vyzerá.
Každopádne o nohy sa snažím starať poriadne a kompenzovať im tým tú neustálu záťaž. Každý mesiac chodím na pedikúru, robím si kúpele a používam všakovaké krémiky na popraskanú kožu. Problém je, že nohy si zvyknú. Svojho času mi neskutočne pomáhal Scholl na popraskané päty, ale potom jednoducho prestal účinkovať.
 Minule som natrafila na krém na popraskanú pokožku od poľskej značky Ziaja a za tú cenu v podstate nebolo o čom romýšlať. Krém má 60 ml pekné oranžové balenie a pri používaní ho stačí strašne málo. Hneď po nanesení, vážne do 5 sekúnd sa vsiakne a neskutočne krásne zaberá. Po troch použitiach boli moje päty omnoho omnoho krajšie.
Má pomerne silnú, ktorú však po vsiaknutí prestanete cítiť. Konzistencia je krémovo/gelová, naozaj rýchlo sa vpíja a má takú zvláštnu neviem citronovo/limetkovo/ ihličnanovo (možno je to hlúposť mne to tak príde) vôňu, ktorá vo mne vyvoláva pocit, že ešte aj chladí.

Škoda, že som neodfotila tie päty predtým ale bola to hrôza! Toto je po 3 nanesení :) 

Ziaja je u nás pomerne podľa mňa obľúbená značka, najmä kvôli nízkym cenám a zaujímavým baleniam. Kúpite ju v Kauflande alebo Tescu, kde na ňu pomerne často natrafíte aj v akcii, a keď nie, tie ceny sú naozaj také nízke, že akciu ani nie je treba.

A čo Vy? Máte suché päty? Aké krémiky používate?

8 komentárov:

  1. Ahoj, já používám Balea Urea krém na nohy a jsem s ním megaspokojená :) Čas od času použiju pemzu s peelingem na nohy od Freemana.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám Foot Works Intensive Callus Cream z Avonu a som spokojná. Predtým som mala neuveriteľne suché chodidlá, zhrubnutú a popraskanú pokožku, blehhh, bolo to strašne nepríjemné. Vďaka tomuto krému žiadne problémy nemám, akurát toľko, že treba poctivo natierať každý deň, ale to je poho. Je veľmi mastný, ale dobre sa vsterbáva a stačí celkom málo, čiže odporúčam! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Teraz sa hanbim... ale na nohy nepouzivam vobec nic :(. Ale zacnem!!! Stale som ich povazovala vzhladovo za ok, nepraskaju (takmer), ale sama vidim, ze sa to uz zacalo zhorsovat, takze je na case... som zvedava, so Ziajou mam dobre skusenosti, cize nie je o com ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to sa vôbec nemusíš hambiť,práveže môžeš byť spokojná, že ťa to netrápi :)

      Odstrániť
  4. ja pouzivam Cien spa foot balm, velmi mi pomohol, ma taku zvlastnu vonu, na rukach by mi to vadilo, ale na nohach sa mi to paci :) Vejs

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S vôňou je to presne tak aj tu, na nohách mi tiež nevadí, ale na rukách by som ju nechcela :) Inak o tých Lidl som počula, ale to je stály sortiment, či iba dakedy?

      Odstrániť
    2. Myslim ze sa to tam objavi raz za par mesiacov, a stalo to asi 1,40, takze spokojnost maximalna :)

      Odstrániť
  5. Ja používam z oriflame http://gb.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20563 a je skvelý,kazdodenné používanie a nohy mam ako bábätko :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne