piatok 3. augusta 2012

Bioderma Sensibio, vážne taký zázrak?





Viem, že pravdepodobne neprinesiem nič nové, ale kto o tom ešte nevie momentálne prebieha akcia na micelárne vody Bioderma Sensibio 500ml 1+1 zdarma. Už veeeľmi dlho som sa odhodlávala na nákup tejto micelárnej vody, ale keďže som obľúbencom jej zelenej verzie, nevedela som sa odhodlať.
No ale odhodlala som sa a moje pocity sú zmiešané. Budem asi jeden z mála ľudí, ktorý z tejto vody neodpadávajú a nie je to pre mňa vec,  ktorú si budem kupovať do zásoby. Oproti Sebiu ma u Sensibia prekvapila pomerne čudná vôňa, ktorá mi celkom prekáža. Odličovať síce odličuje fajn, ale nepríde mi to ani ako nič svetaborné.  Ryor alebo Yves Rocher Vám urobia podľa mňa rovnakú ak aj ešte nie lepšiu službu. Keď si s ňou odlíčim pleť, nemám pocit, že je taká hladká ako u Sébia.
Po použití som bola naozaj celkom prekvapená, lebo po toľkých recenziách na blogoch som mala pocit že som si domov kúpila artikel hodný pomaly skladovania v trezore. Teraz neviem, či to je šikovný ťah Biodermi, že si tak rozchytala blogerov a podarilo sa jej tak spropagovať túto vodu, alebo je to naozaj taký čistý zázrak, len ja som nedocenila jeho kvality.
Každopádne, za mňa Bioderma áno,ale skôr Sebium.
Aby som nezabudla, aby to nebola taká pochmúrna recenzia môj nákup mal dve výhody:
1, dostala som Bioderma členskú kartu - ktorá nesie tú výhodu, že ak si nakúpite daný počet Bioderma produktov do konca roka, môžete si jeden vybrať zdarma ako darček (škoda, že som to nedostala kým som si tam nakúpila kozmetiku na dovolenku :(
2, Čistiaca voda má praktický pumpovací aplikátor. Ten sa mi páči!

A čo Vy? Sebium či Sensibio?

17 komentárov:

  1. Ja ju používam aj som ju dávno používala a všetky som si kupovala za vlastné peniaze nikto mi ich neposlal ani nič podobné a som s nou velmi spokojná....je to individualne každy ma inu pokožku a co sa tyka toho rozchytania blogov, tak ano bioderma si rozchytala blogy, ale pri spolupraci s nimi nieje podmienka ze musia byt recenzie 100% pozitivne... ja som s tou vodou spokojna mam obe a obe mi vyhovuju a vona vadila na zaciatku aj mne pripominala mi kupalisko chlor alebo co neviem :D ved ked ich nechces skus ich predat urcite s anajdu dievcata co si ich vezmu :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vôňa mi vadí tiež, ale inak som z tých "šťastnejších". vyhovuje mi proste preto, že pleť nevysušuje a doslova vyžiera špinu a makeup aj z pórov, čo najlepšie vidím na svojom nose a s čím som mala vždy najväčší problém, keďže mi tam zostávali zvyšky makeupu aj po vyčistení gélom. odličovanie je normálne, takže ak nemáš taký problém ako ja s tými pórmi, pravdepodobne nevidíš v tejto micelárke nič svetoborné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já ji používám už dlouho, ale vyhovuje mi stejně jako micelárka od Vichy. Podle mě je skvělá, ale úplně stejná je i ta od vichy podle mě. Je pravda, že mám citlivější pleť, ale asi ne tolik. :) Přemýšlím, že bych ale zkusila tu z hydratační řady.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skúsenosti touto micelárkou nemám, tak všeobecne nie som micelárkový typ, skor čistiaci gél, napeníš a ideš :) a na oči špeci odličovač.
    Ale tak po prečítaní článku by ma naozaj zaujímalo, aká je tá vôňa :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sa stále neviem rozhodnúť, či ju kúpiť alebo nie, ale ja veľké problémy s pleťou nemám, takže asi by som rozdiel nevidela, no neviem... Ale keby si ju náhodou chcela predávať za nejakú fajn cenu, tak sa určite ozvi :P

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ďakujem Vám za Vaše postrehy a komentáre! Vždy ma veľmi potešia a rada si ich prečítam!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. používám ji už léta a o jejích kvalitách mě nemusel přesvědčovat ani jeden blog (vlastně jsem tehdy ani nic takového nečetla) - prostě jsem ji vyzkoušela jao dárek k časáku (a byla v tu chvíli dost skeptická, co všechny známé mají proboha na nějaké čistící vodě) a pak byla naprosto unešená z toho, jak skvěle funguje; od té doby je to stálice

    tobě prostě nevyhovuje, stává se, asi máš jiný druh pleti, právě proto mají těch micelárek víc, než jen jednu univerzální .)

    jinak je zajímavé, že zmiňuješ vůni ... tohle je totiž micelárka, která je pro mě odlišná tím, že nevoní nijak, prostě nemá vůni, oproti ostatním (ať už od Biodermy nebo jiných značek)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jo a ještě další výhodu máš oproti těm co biodermu (zvlášť tento produkt) milují (včetně mě)-nebudeš nucena utrácet pětistovky každýho půlroku za toto odličovátko...Já bez něj už nepřežiju takžeee.D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja si budem kupovať tú zelenú, čiže tá paťstovka:) pôjde preč tak či tak :))

      Odstrániť
  9. súhlasím :) nič z čoho by som spadla na zadok

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja som aj sébium aj túto ružovú...megaspokojná som bola dávno dávno predtým, než začala bioderma naberať blogerov.... všetci si zbožňujú aj preto, že údajne zlepšuje kvalitu pleti a skvelo odlíči... v mojom prípade lepšie jak odličovače očí a neštípe ma... plus na extra citlivú super...

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já mám nejraději Sensibio, nevyhovuje mi ta parfemace u Sébium :)
    http://therealbluefairy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne