pondelok 20. augusta 2012

Rýchla Essence recenzia! + líčenie

Keďže čoskoro budú končiť Essence výpredaje chcela by som urobiť rýchli príspevok o dvoch produktoch, ktoré som si teraz kúpila v 50% zľavách a som z nich úplne nadšená. V obchodoch som ich videla pomerne dosť, čiže ak Vás inšpirujem utekajte si ich rýchlo uchmatnúť:) Dnes aj pridávam aj nápad na líčenie, ktoré môžete využiť, ešte v týchto posledných letných dňoch :)

1, Riasenka Multi action false lashes - veľmi veľmi dlho som chcela vyskúšať nejaké Essence špirálu ale nikdy som nevedela ktorú. Teraz bola vo výpredajoch táto Multi action false lashes, povedala som si, že za cenu čosi nad euro nemám vlastne nad čím rozmýšlať. Táto špirála je vynikajúca! Má hustú kefku, ktorá Vám urobí naozaj krásny objem. Stačí naniesť jednu vrstvu a máte naozaj krásne riasy. Problém trochu je, že má tendenciu zlepovať riasy preto odporúčam naniesť jednu vrstvu, počkať kým trochu poschne a potom rozčesať riasy. Neviem posúdiť, koľko špirála vydrží, lebo ju mám krátko, ale za tú cenu stojí za kúpu. Ja som si hneď kúpila jednu aj do zásoby.



2, Ceruzka long lasting - long lasting ceruzky mám doma vo viacerých farbách a keď bola v akcii táto prečo nevyskúšať. Hnedˇma napadlo veľmi veľa kombinácii ako ju využijem a s jednou som ju rovno aj vyskúšala.   Je to príjemná mäkká ceruzka, ktorá sa naozaj ľahko nanáša a vydrží do večera. Nerozmazáva sa a slziace oči ju nechávajú chladnou :) Za cenu pod jedno euro (ale aj keby dve v plnej cene) odporúčam!



A nakoniec spomínaný tip na líčenie resp. použitie tejto ceruzky je naozaj jednoduchá kombinácia žltej a zelenej. Na horné viečko som použila tekutú zelenú Gosh linku a dole som použila mojú novú Essence ceruzku. Líčenie trvajúce 5 minút. Voilá!





Teraz by som chcela vedieť,či sa Vám páčia takéto líčiace tipy a či by ste ich chceli vidieť častejšie a aké sú názory na Essence akcie?
Teším sa na Vaše komentáre!

12 komentárov:

  1. Ohľadom tej špirály súhlasím, je to super vec za takúto cenu!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. díky za tip, kupuju si rasenky jen od essence, ale tuhle jsem jeste nezkusila, tak uvidim! :) ..jinak s tim licenim bych vypadala jako kdybych mela bolavy oci, uz se vidim..ale na fotce to vypada dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekné líčenie :) škoda že u nás sa výpredaje už skončili ale za to k nám už dali nové veci ;) natsnailart.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pozývam ťa na moju giweaway tu ešte ;) http://natsnailart.blogspot.sk/2012/08/matrioskova-giweaway.html

      Odstrániť
  4. Skvelé! Ja kupujem riasenky od eseence pravidelne, lebo narobia viac parády než ostaté predražené. Zo začiatku som kupovala presne túto Multi action false lashes, potom som prešla na Maximum definition volume mascara (červený obal) a je VY-NI-KA-JÚ-CA. Má gumený aplikátor, čo som na riasenkách nenávidela, a pri tejto jednej jedinej mi vyhovuje, a už si asi nikdy žiadnu inú nekúpim, takže odporúčam vyskúšať ;)S výdržou je to také všelijaké, vydrží nejaké cca 2 mesiace, možno aj 3 keď prižmúrim obe oči, ale vzhľadom na jej skutočne smiešnu cenu to nie je žiaden problém :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip, lebo z tejto som taká nadšená až mi došlo smutno, že už vlastne nebude. Tak budem vedieť, ktorú skúšať ďalej!! Super, vážne ďakujem!

      Odstrániť
  5. ja som v tej nasej vidlackej drogerii DM neobjavila nic co by ma nadchlo,no nic. Ale chceme este liciace tipy, triky, vsetko :)
    visagebyadriana.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaa škoda:( lebo dalo sa naozaj dačo dobré kúpiť:(
      Tak líčiace nápady budem robiť častejšie:)

      Odstrániť
  6. Naozaj ta maskara neopadava? Ani vecer ju nemas (aspon trosku) pod spodnymi mihalnicami? Lebo ak je to pravda, tak bude moja :-D. Toto je pre mna najdolezitejsie kriterium a zial minimum maskar ho splna :-/. Inak ta Gosh linka je bozska, coraz viac sa mi pozdava ta rada...hm :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja inak skoro vôbec nemám problémy s opadávaním riasenky čiže mne neopadáva ani táto :)) naozaj, vôbec :)

      Odstrániť
  7. Ta špirála je super, za tú cenu, ja som ju kupovala a stála okolo 3€ :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne