nedeľa 12. augusta 2012

SOS pre vlasy

To čo leto, more a termálne kúpaliská narobili s mojimi vlasmi teda nie je žiadna radosť. Vlasy sú pomerne suché a  akoby bez života. Mojou ozdravovacou klasikou je síce farba na vlasy, ale predstava, že ju nanesiem na moje momentálne seno je katastrofická. Preto som dlhšiu dobu rozmýšľala nad tým, ako im pomôcť. Pozerala som sa po marockom oleji ale tá cena mi prišla pomerne vysoká a dlhú dobu som sa obšmietala v DM okolo kokosového oleja. Ten je cenovo trochu prístupnejší, ale potom mi teta povedala, že jej sa po ňom začali mastniť vlasy čo mi na nálade nepridalo. Najlacnejšou alternatívou boli dixi produkty ale nedávno som na jednom blogu čítala pomerne veľa komentárov ako tie oleje vysušujú a cena asi napovedá aj kvalite. Preto som hľadala nejakú strednú cestu a ako sa hovorí, kto hľadá ten nájde - našla som revitalizačný olej na vlasy od Himalaye . Mal neskutočne veľa ohlasov či už na ich stránke http://www.mojahimalaya.sk/ alebo na blogoch a cena pod 5 eur mi prišla ako naozaj znesiteľná. Olej je určený pre málo vyživované vlasy, farbené vlasy a podporuje dokonca aj ich rast.
Na olej má pomerne veľké 200 ml balenie a na použitie stačí naozaj mikromálo. Nie je to len o tom, že toľko stačí ale ja Vám toľko naozaj radím aj použiť, aby ste neskončili s preolejovanými vlasmi:) Ja osobne si nanesiem olej do dlaní (dlane si pošúcham - vo všeobecnosti je vždy dobré olej aspoň trochu zahriať, trenie rúk by malo byť dostačujúce) a nanesiem pri umývaní vlasov pred šamponom. Nechám pôsobiť asi minútu, zmyjem a nanesiem šampon.
Rozdiel na kvalite vašich vlasov uvidíte hneď. Vlasy sú neskutočne lesklé, žiarivé a akoby nafarbené, lebo olej krásne zvýrazní ich farbu. Ja osobne ho používam ako hlbkovú kúru raz za tri týždne a vlasy sa mi nádherne ozdravili. Určite je dobré ho používať aj v zime, kedy budú oslabené zimou, alebo ako prevenciu celý rok.



Za mňa Himalaya revitalizačný olej na vlasy za tú cenu určite áno.
A čo Vy? Používate oleje na vlasy? Ak áno, ktoré?


9 komentárov:

  1. O tej Himalayi pocuvam coraz viac, len v KE som na nu zatial nenatrafila. Inak clanok o zlepseni stavu vlasov mam na stranke aj ja, ak by ta zaujimalo, skus sa pozriet: http://imperfectwonderland.blogspot.fi/2012/08/lepsie-vlasy-za-jeden-mesiac.html

    Ja mam inak stale vlasy ako seno a toto leto som sa konecne rozhodla sa tomu povenovat do hlbky a ako pozeram zmena nastala, tak snad uz bude dobre ;-)

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Idem mrknúť tvoj tip:) Inak keď nevieš zohnať, určite skús pozrieť ich stránku, majú tam celý sortiment a často sú tam zľavy:)
      http://www.mojahimalaya.sk/

      Odstrániť
  2. ja nepoužívam olej na vlasy ale znie to velmi dobre keby som mala vlasy nejakom strasne katastrofalnom vlase urcite ho vyhladam 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kokosovy z DM jsem pouzivala a vlasy se mi po nem nemastily. Nanasela jsem jej tedy jen na konecky, cca tak do poloviny delky (tak je to ostatne i doporucovano) a rozdil byl videt hned. Ted pouzivam bud tohle serum od Balei http://2.bp.blogspot.com/-zqIobqojOyM/Tw6icgChw4I/AAAAAAAAAHg/63LM5yt-Stg/s1600/Balea-Professional_Repair-Anti-Spliss-Serum.jpg (puvodne jsem si chtela koupit Hair Repair olej od Glisskur, ale to serum Balea ma temer identicke slozeni za asi ctvrtinovou cenu:) nebo Beautyfying Oil z Body Shopu (mam citronovy) a ten je perfektni (pouzivam ho na jiz temer suche vlasy, pred dosusenim fenem).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip, super vedieť o dobrej veci za výhodnú cenu! Pôjdem sa na to určite čoskoro pozrieť, Balea veci mám rada a keď to máš odskúšané o to lepšie:)

      Odstrániť
    2. Presne toto serum pouzivam aj ja, to od Baley a je aj podla mna velmi dobre :) Pouzivam po fenovani vlasov, lebo vtedy ako kucerave su hrozne :D

      Odstrániť
  4. ahoj,a to si kupila v drogerke alebo si objednala z netu?dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som objednavala z netu lebo som brala viac veci a je tam lepsi vyber:)

      Odstrániť
    2. dakujem :) pozerala som aj na nete,dobre ceny sú,len by som chcela vyskúšať len toto,tak neviem,či aj v nejakých kamenných obchodoch to majú :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne