pondelok 6. augusta 2012

Štátnicový wishlist

Viete o tom, že o čosi viac ako dva týždne mám štátnice? Asi nie, že? Každopádne som momentálne poriadne klbko nervov, ale napadlo ma, že by som si po tomto spackanom lete mohla dať alebo dostať nejaký pekný kompenzačný darček. Rozmýšľala som nad tým, čo by to mohlo byť čo by mi urobilo radosť. Oblečenia mám na rozdávanie ( čo aj v pravidelných intervaloch robím) ale čoho nie je nikdy dosť a urobí to radosť sú parfemy! Rozhodla som sa, že môj kompenzačný darček bude nejaká super krásna voňavka. Svoj návrh posuniem mojim rodičom a keďže sa veľmi poteším prekvapeniu dám im na výber viacero vôní. A Vy moji čitatelia ich dnes uvidíte! Ak nejakú z nich poznáte alebo používate dajte mi vedieť do komentárov, budem veľmi rada. A ak nie, napíšte mi aj tak Vašu momentálnu srdcovku.




1, Chloé Love – Chloé je moja srdcovka. Mrzí ma, že sa z nej stala absolútne tuctová voňavka, ale ja ju tak nevnímam. Chloé Love síce nemám, ale vonia nádherne a chcela by som ju. Pravidelne si kupujem Chloé Chloé, aj keď mám pocit, že si s ňou dám teraz pauzu nakoľko si ju kúpili dve moje kolegyne. Sme síce veľká firma, ale vo firme je len 5 žien a uznajte nie je to nič moc keď tri voniate rovnako. Škoda, ale na druhú stranu, možno bol čas na zmenu a Chloé Love mi ju prinesie.  A čo Vy, aj Vy ste mali doma alebo máte nejaký parfum, ktorý začalo mať aj Vaše okolie? Ako ste sa stým popasovali?





 2, Coco Chanel Mademoiselle – túto voňavku som dostala na moje 15 narodeniny, minula a odvtedy o nej dokola snívam. Je to jedna z najkrajších ťažkých vôní a aj napriek pomerne vysokej cene ju má aj tak opäť veľa ľudí. Teraz ma to núti rozmýšľať nad tým, či to nie je mnou a ja si nevyberám tuctové vône. Hm. Ale! Každopádne je to absolútne úžasná vôňa. Aj napriek nadpisu je to vôňa naozaj silná a ja by som ju asi svojej 15 ročnej dcére nekúpila. Neviem, spätne mi príde na takú mladšiu babu naozaj veľmi výrazná. Čiže bez rozmýšľania môj favorit číslo 2!






3, Van Cleef&Arpels Féerie – tak ak dostanem túto vôňu, konečne bude aspoň trochu unikátna, lebo naozaj nepoznám vôbec nikoho kto by ju mal. Radosť z tejto vône budete mať dvakrát. Prvýkrát keď sa na ňu pozriete, pretože flakóny sú hodné státia vpredu na Vašej poličke a druhýkrát potom, čo si ju na seba nastriekate a zacítite tú úžasnú vôňu. Jej vôňa je silná (ale nie tak extrémne ako Chanel) ale nie je ťažká. Krásne sa mení počas dňa, ako na Vás vyprcháva. Zaujímavé je, že prvýkrát som ju ovoňala v parfumérií keď ňou krásne voňala predavačka, ale ten rozdiel ako voňal na nej a na mne by ste neverili. Naozaj krásna vôňa, odporúčam ovoňať.

 
A teraz Vy, je rada na Vás a Vašich typoch!

11 komentárov:

  1. Ani jednu z vůní momentálně nemám, ale Coco Mademoiselle je klasika, ikdyž já mám raději Chanel Chance. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Coco Mademoiselle je klasika, ale ja mam taky radsi Chanel Chance. Coco Mademoiselle je ale dost podobna Miss Dior Cherie, kterou pouzivam uz dlouho a libi se mi vic. Puvodni Chloe se mi moc nelibi, ale Chloe Love je perfektni, voni krasne pudrove a cistounce.

    Moji momentalni favorite jsou v lete Vera Wang Princess nebo uz vyse zminena Miss Dior Cherie, v zime Viktor&Rolf Flowerbomb.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miss Dior mám - poznám - stále odpadávam z nej:)ale tie ostatné nepoznám a musím to čo najskôr napraviť:)

      Odstrániť
  3. Poznám-poznám, pracovala som v parfumérii, tak ich poznám celkom dôverne :D
    Moja momentálna srdcovka je Wings od Police :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja hlasujem za chanel!
    ja by som ho chcela kupit mamine k vianociam,par dni pred nimi ma nardodky,tak take nieco lepsie by som jej chcela dat :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to bude mamina najsamšťastnejšia! Naozaj krásny darček plánuješ!

      Odstrániť
  5. jednoznacne mademoiselle...i ked no 5 je tiež nádhera :) no ja si penaženku brúsim najnovšie na viva la juicy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlas No.5 je krása, ale tá ma počká raz na 30-tku:)

      Odstrániť
  6. Coco Mademoiselle mam aj ja rada, ale len v zime :-). Vtedy sa spolu s L'eau par Kenzo stavaju mojim dennym 'odevom' :-) V ostatne mesiace to mam rozdelene takto - v lete nosim Marc Jacobs Daisy Oh So Fresh, lebo je to podla mna krasna svieza vona vhodna na teple dni a akonahle sa trochu ochladi, tak vyberam zo suflika J'adore Dior ;-).
    Stale najdem nejaku vonu, ktoru by som chcela, ale vsetkych hore spominanych mam po plne flasticky, tak nechcem provokovat :D

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne