streda 8. augusta 2012

Vychytávka leta od Dermacolu!


 Vec ktorou som absolútne nadšená a je to make-up hit tohto leta je Dermacol Sun Control s SPF15. Tento make-up som objavila úplne náhodne v jednej socialistickej drogérke a kúpila som si ho v domnienke, že je to bronzér ( áno viem, že je na obale, že je to make-up,a naozaj naozaj netuším ako som sa mohla takto pomýliť :DDD každopádne, keď som došla domov ostala som nemilo prekvapená, keď som zistila, že je to tuhý make-up. Ja osobne som dovtedy nemala skúsenosť s tuhými make-upmi čo mi teda samozrejme na nálade nepridalo.
No a prešiel čas udreli horúčavy, môj make-up sa krásne roztekal a z poličky na mňa vykúkala táto oranžová nádhera. Tak som si povedala, že prečo ju vlastne nevyskúšať, keď ju už mám doma. A na moje prekvapenie WOW WOW WOW! Som absolútne očarená a ešte viac spokojná! Make-up si nanášam priloženou hubičkou (ktorú treba často prať a ide to pomerne ťažko) a aj kedˇpôsobí na prvý pohľad hutne na pleti je vážne krásny. Zakryje úplne všetky nedokonalosti (naozaj perfektné krytie), napriek tomu nie je ťažký a pleť krásne zjednotí. Make-up aj napriek horúčavám vydrží na pleti úžasne celý deň! Dokonca mi stačí prepúdrovať ho len ráno, poobede ani nemusím!
Keďže v obchode, kde som ho kupovala ja, mi ho nedovolili ani otvoriť (preto tá mylná domnienka bronzéru) až doma som zistila, že mám odtieň dva, ale aj napriek tomu, že som naozaj bledula mi super sedí - teraz v lete.



Keďže som z neho naozaj veeľmi nadšená ešte raz Vám zrekapitulujem plusy a mínusy:
Plus:
1, úžasne kryje
2, krásne zjednocuje
3, ľahko a naozaj nesmierne pohodlne sa nanáša
4, pri normálnej pleti stačí prepudrovať raz
5, vydrží celý deň aj veľké horúčavy
6, je lacný (ja som ho kúpila za čosi cez 3 eurá)
7, Je naozaj perfektný :)
8, Používam ho denne cez mesiac a nie je badať úbytok
9, hubka je podobná tej v Estee Lauder tuhom make-upe
10, SPF15
11, mne sa páči aj balenie

Mínus:
1, Hubka sa rýchlo špiní, treba ju prať často a ide to ťažko
2, Dermacol nie je úplne najľahšie zohnateľná značka


Ja som s ním naozaj neuveriteľne nadšená, a prekvapená aký kvalitný make-up Dermacol má. Ak ho ešte niekedy niekde nájdem, rozhodne si ho kúpim aj do zásoby. Ak na neho niekde narazíte za priaznivú cenu, určite ho vyskúšajte!
A čo Vy? Aké sú Vaše skúsenosti so značkou Dermacol? Používate tuhé make-upy?

14 komentárov:

  1. Tak tento výrobek jsem doposud nikde nevidela, ale kdyby jo, tak letím pro něj! Děkuju za hezkou recenzi

    OdpovedaťOdstrániť
  2. já myslím, že už se ani snad nevyrábí, protože už jsem ho hooodně dlouho nikde neviděla

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéé, ty máš štěstí, tohle byla moje věrná letní láska než ji Dermacol přestal vyrábět :-/ V ČR už není k sehnání vůbec :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem na něj koukala před několika lety, když byl i u nás...ale teď už jsem ho hodně dlouho neviděla.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bianka, a pozrela si si datum spotreby, ked tu baby pisu, ze uz sa nevyraba? :D Ja sa chystam na kupu toho kaviaroveho make upu, len cakam na nejaku akciu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak až ste ma vystrašili :) ale je tam 2012, mesiac som sice nenašla,ale moja pleť ho zbožňuje :)Kaviarovy je ževraj užasny, ale zatiaľ nič pre mňa keďže je pre staršiu pleť :)

      Odstrániť
  6. S Dermacolom mam prekvapivo len same dobre skusenosti. Aktualne pouzivam ich dva tonovacie kremy na leto (striedam ich, jeden je lesklejsi a ma drobne trblietky, jaj :-)) a som neskutocne spokojna! A vlastne aj ich miceralku prave pouzivam a podla mna je lepsia ako Bioderma, co sa tyka kvality odlicovania, cize fakt spokojnost :-).

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já ho měla minulý rok jako dárek k časopisu a taky jsem si ho zamilovala :)
    Letos jsem sehnala jeden na Aukru, jinak bohužel nikde není :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som mala asi naozaj veľké šťastie a išlo asi o nejaký dopredaj :(( v akom časopise bol?

      Odstrániť
  8. Tyhlety tuhé kompaktní make upy jsou opravdu dobré! Před několika dny jsem si koupila svůj první a taky nezklamal. :))

    Přídávám si tě do sledování. :)) Skvělý a užitečný blog. :* http://elizabethlore.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Není moc těžký na léto? Osobně používám hlavně ten tónovací krém od Dermacolu a je super (: každopádně díky za tip, sháním nějaký kabelkový makeup:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie práveže aj ja by som povedala, že bude hlavne keď je tuhý, ale je úplne super, som z neho nadšená!

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne