piatok 21. septembra 2012

Bianca testuje: Loreal Sublime Mousse


Ako som už písala veľa veľa krát, vlasy sí farbím +- 3x do roka, najmä kvôli tomu aby chytili opäť krásnu žiarivú farbu a aby som trochu ozdravela končeky. Kupujem si vždy farbu čo najpodobnejšiu tej mojej farbe  a v zásade, to akú farbu si kúpim závisí častokrát aj od DM zľavových knižiek :) Vždy sa tam nájde nejaká kvalitnejšia za cenu +-2,5 eura a tú si zvyčajne kúpim. Dávnejšie tam bola práve Loreal Sumblime Mousse, ktorú som chcela už veľmi dlho vyskúšať čiže nebolo nad čím rozmýšľať. Farba bola mala veľa reklám s Evangeline Lily ( z Lost), a našli ste ju aj všade v časopisoch s linkom na inštruktážne video ako farbu používať. Priznám sa video som si pozrela viackrát, je naozaj príjemné, prehľadné. A teraz k samotnému farbeniu:



1, Moja farba pred - slnko mi toto leto neskutočne vytiahlo vlasy, a kým v lete sme mohli polemizovať nad tým, že je to celkom pekné teraz už nie. Vlasy mi pripadali s prepáčením ako oštislama, a bolo stým treba dačo robiť. 

 

2, Najpodobnejší môjmu odtieňu mi prišiel 53 oslnivý zlatý gaštan. Farbe nemôžem nič vytknúť ono sami nakonci uvidíte, že vyšla naozaj taká ako na obrázku,ale ja si nabudúce kúpim o číslo tmavší odtieň. 


3, Výbava farby: farba, návod, rukavice, tuba na zmiešavanie oxidačného činidla a farby a pumpička s ktorou si budete pumpovať penu. 



4, Zdá sa mi, že pri jednej s týchto penových farieb je potrebné premiešať ju 40x či koľko :)) to musí bolieť aj ruka z toho :) Pri Sublime Mousse stačí trikrát ( ja som to pre istotu urobila as 6x) 

 5, Aj po premiešaní nepocítite žiaden rozdiel, ja som si myslela, že vo fľaštičke sa urobí pena,ale nie. Vnútro  nádobky ostane stále riedka,a penu budete mať až po vypumpnutí.
6. Tadáá pena:) K samotnému nanášaniu je absolútne jednoduché, ak by ste sa báli pozrite si ten návod na youtube: http://www.youtube.com/watch?v=qMC1LVaf38s . Nanášajte najprv tam, kde sa Vám tvoria šediny (ak ich máte) ak nie tak aj tak z praktického hladiska začnite na cestičke, bokoch a zo zadu. Farbu nanášajte ako šampon vmasírujte ju do vlasov. Na čo upozorním je to, že NEŠETRITE FARBOU!!! je jej neskutočne veľa! Ja už som mala sto chutí zavolať susedu nech nafarbím aj ju :DD vážne tá farba je ako never ending story, nie a nie sa minúť a to mám naozaj dlhé vlasy. Takže nie to ešte si nebodaj kupovať dve balenie NIE NIE NIE!!!




A nakoniec výsledok! Ja som bola spokojná! Končeky krásne zocelilo, vlasy pôsobia zdravšie. Ja som niekde čítala, že táto farba je akoby matná - bez zlatých odleskov, ale čo týka odtieňa, ktorý som mala ja 
 43 určite to neplatí. Odlesky sú veľmi silné, farba má na slnku tendenciu odrážať sa akoby do takej zlatavo mahagonovej farby. Určite si farbu kúpim aj nabudúce ak ju nájdem v nejakej zľave. Naozaj extra jednoduchá aplikácia, nepotrebujete nikoho otravovať, veeeľa farby aj na dlhé vlasy. Bola to zábava:)

A čo Vy? Aké farby používate? Máte skúsenosti s penovými? Dajte mi vedieť v komentároch!

9 komentárov:

  1. ja ju pouzivam hlavne kvoli aplikacii, lebo si to proste lahko nafarbim sama doma. Problem mam s odtienmi, stale sa tak uplne netrafim a maju ich velmi vela v hnedej ale farba dobra, len mam pocit, ze mi po nej padaju vlasy strasne

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja používam Perfect mousse,s nou som nadmieru spokojna :) ale kedže si umyvam vlasy kazdy den,na hlave mi vydrží max.mesiac :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. o tom, s tým padaním vlasov, som už počula viackrát.. inak tá farba má veľa pozitív, lenže moje už aj tak dosť padajúce vlasy by to zničilo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skúšala si revalid? ten ževraj výborne pomáha na padajúce vlasy. síce je trochu drahší, ale výsledok stojí za to.

      Odstrániť
  4. Krásne vlasy, ja som ešte nikdy nemala farbu na vlasoch :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tiež som si ešte nefarbila... Počujte, a po akej vlasy takmer nepadaju?? Mam vlnite vlasy, niekde az kucerave, skor suchsie, konceky davam zastrihavat, aby boli zdrave... Inak super prispevok, priam som ho zhltla, palce hore :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne osobne zatiaľ ešte nikdy nepadali našťastie po žiadnej :) Ďakujem, som rada, že sa páčil :)

      Odstrániť
  6. L´orealky sú bezkonkurenčné! jednoznačne sú to hviezdy medzi domácimi farbami. Zároveň ťa pozývam na moju giweaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja si vlasy už asi 5 rokov nefarbím. Mám svoje prirodzene svetlé a stačí ak si raz za týždeň urobím domácu masku z kokosového oleja a vlasy sú pekné lesklé a hlavne sa neničia ale vyživujú. Typ na masku som našla tu http://www.kokosovyolej.net/panensky-kokosovy-olej-pre-ozivenie-farby-vlasov/

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne