štvrtok 13. septembra 2012

Fantázie


Dnes si môžete prečítať o ďalších produktoch z radu prírodnej kozmetiky Nobilis Tilia. Moja dnešná recenzia bude o prírodných biobalzamoch. Kým začnem hodnotiť tie čo mám, chcela by som najprv povedať, že tieto bio balzamy nebudú to na čo ste vo všeobecnosti zvyknutí. Kým, keď si kúpite v drogérii nejaký telový balzam či maslo, absolútne sa to zvyčajne nelíši od normálneho krému, tu ten rozdiel poznať je.   Produkty sú pomerne hutné, ťažšie sa nanášajú a sú veľmi dobré na premasírovanie tela pretože pracujú s ľudskou teplotou t.j. ako si ich natierate oni śa rozpúšťajú.



Prvým z testovaných balzamov je Čokoládová fantázia. Opäť hneď na začiatok Vám napíšem, aby ste potom neboli prekvapení, že krém vonia reálne ako čokoláda. Nie ako čokoládové krémy, z ktorých máte akútny pocit na zjedenie :) a sú 100x sladšie ako reálna čokoláda. Tento podľa mňa vonia naozaj veľmi hodnoverne ako čokoláda, ktorú si doma varíme na koláč. Krém je opäť pomerne hustý, ale na tele sa naozaj krásne rozpúšťa. Jeho vôňa je podľa mňa jeho najväčšie plus lebo vo Vás vyvolá super náladu. Naozaj dať si ho pred spaním je podľa mňa zaručením krásnych snov :) Ja osobne by som ho odporučila na blížiace sa zimné obdobie, kedy pokožka potrebuje viac premastiť. 




Druhý balzam, ktorý som skúšala je Balzam z bambuckého masla. Ten je naozaj extrémne hutný, osobne si neviem predstaviť natierať s ním celú pokožku. Ako omnoho lepšie využitie mi príde natierať ho lokálne na extra vysušené miesta ako lakte, päty, pery .. Teraz som mala pomerne silnú nádchu a veľmi mi pomohol na suchý nos - čiže by som ho určite používala aj takýmto smerom. Je bezfarebný s takmer žiadnou parfumáciou, čiže Vám určite nebude vadiť ani na tvári. 

Čo na tieto výrobky hovoríte? Páčia sa Vám?

Ak áno, tak bližšie info nájdete na stránke: http://www.navratkprirode.sk/

4 komentáre:

  1. O Nobilis pocuvam len same dobre veci a uprimne, cim je kozmetika prirodnejsia, tym som ochotnejsia ju pouzivat. To, ze sa zle rozotiera a podobne mi vobec nevadi, pretoze tak sa to aj ma spravat, neobsahuje silikony a podobne somariny, tak jasne, ze to nema ten pouzivatelsky 'efekt' ako vacsina ostatnej kozmetiky :-). Kazdopadne, na Nobilis sa chystam len co dorazim na Slovensko... vdaka za recenziu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. VeVe ďakujem za naozaj veľmi milý komentár, ktorý ma veľmi potešil. Súhlasím s tým, že niekedy je potrebné niečo obetovať ako tu napr. našu pohodlnosť za cenu kvalitnejšieho výrobku. Inak ešte sa spätne vrátim k tomu bambuckému maslu - naozaj som mala veľmi veľmi rozodratý nos a Framykoin mi vôbec nepomáhal a toto pomohlo neuveriteľne :) som z toho taká nadšená, že to musím napísať aj druhýkrát :)

      Odstrániť
  2. keď je v tom čokoláda, beriem 8P

    Pozývam ťa na GiveAway 8)
    http://violetwitch-eve.blogspot.sk/2012/09/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Víc takových článků. Ten čokoládový krém mi připomíná krém od Karla Hádka. Děsně voňavá věc. Na ten druhý balzám se teď jdu mrknout, já ty hutné mám nejradši:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne