sobota 15. septembra 2012

Jesenný wishlist


Už dlho sme tu nemali wishlistový článok na tému kozmetika a nebojte sa, nie preto, že by som nič nechcela. Poznáte to, kozmetiky nikdy nie je veľa, vždy sa nájde niečo nové, čo by ste chceli vyskúšať. Inak Vy si zvyknete robievať takéto wishlist zoznamy? Ja si ich robím odkedy si pamätám, pomáha mi to lepšie utriediť si myšlienky a vyseparovať to, čo chcem veľmi a čo chcem menej. Prípadne to, čo potrebujem veľmi a čo menej. Nikdy však nejdem cielene, že urobím si zoznam a potom si podľa neho presne nakupujem. Je to skôr tak, že z neho posúvam námety na darčeky alebo sledujem veci keď sú v zľavách. Inak zaujímavé je, že aj keď to nerobím cielene, vždy sa môj zoznam nejakým šťastím naplní. Tak hádam to tak bude aj teraz.

 
Ak ste si aj Vy robili taký jesenný wishlist budem rada ak mi necháte link v komentároch, ak nie poteší ma Váš názor na ten môj! Ozaj keďže ide o výrobky, ktoré nepoznám, len by som chcela ak nejaký poznáte opäť ma poteší ak mi o ňom napíšete v komentároch!

 
Saloos Bio Karité nosný balzam – počuli ste už niekedy o tomto výrobku? Ja veruže nie a neskutočne ma prekvapilo keď som ho našla v obchode. Vždy keď mám nádchu sa z môjho nosu stane neskutočne bolestivé viac ako do krvy vyšúchané miesto. Nepomáha mi nič – Oriflame hojivý zázrak, vazelína nič nič nič. Keď som videla, že Saloos ponúka špeciálny balzam na nos dosť na to potešilo. Možno aj Vás, lebo predstava jesennej chrípkovej sezóny bohužiaľ mnohé z nás neobíde. Tak, ak by ste na tom boli s Vašim noštekom veľmi zle, viete čo môžete vyskúšať!





 
L´Oréal Paris Nude Magique – opäť saVás musím opýtať, som to len ja alebo je nás viac kto nepočuli o tom, že Loreal má BB krémy? Na internete som o nich čítala samé pozitívne recenzie, a keďže stoja asi o euro viac ako Garnier, za vyskúšanie to podľa mňa stojí. Opäť sa predávajú (aspoň čo ja viem), v dvoch odtieňoch jeden svetlý a tmavší, majú SPF12. Málokedy sa mi stane, že som zo značkou Loreal nespokojná, takže nepredpokladám, že by tak bolo aj teraz. Skúšali ste ho?

 
Avon Planet Spa čistiaca maska s kvetom z thajského lotosu – Planet Spa výrobky sa vo všeobecnosti tešia mojej veľkej obľube. Tešili by sa ešte viac, keby stáli o polovicu menej, ale no, raz za čas za dobrú cenu podľahnem. Čistiacu masku s kvetom z thajského lotosu som ešte neskúšala, ale podľa popisu ma pomerne zaujala – hydratuje pokožku, pôsobí ukľudňujúco, nezlupuje sa, ale zmýva sa. Ešte keď si predstavím tú príjemnú vôňu, môže byť. Ktorá je Vaša obľúbená Planet spa maska?
Tak toľko k môjmu wishlistu, dnes celkom skromný. Tak mi prosím dajte vedieť v komentároch čo na neho hovoríte a ak máte nejaké tipy na super vychytávky sem s nimi .

13 komentárov:

  1. neviem ci si videla SECRET niekedy, ale v podstate sa tam hovori v jednej casti o tom, ze clovek si ma napisat svoje tuzby na papier, precitat si ich vzdy ked moze a oni sa splnia (v skratke) mozno aj s tym tvojim zoznamom to tak funguje, ze sa za tym nezenies velmi len to mas na mysli a sup, vsetko z neho doma na policke :) lotosova maska je fajn, aj ked nebadam na sebe nejake extra ucinky aj ked je pravda ze moja mastna plet je po nej skoro dokonala, ale to po vsetkych avon maskach...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak máš pravdu, takto som si to nikdy neuvedomila. K Secret som sa dostala asi pred 4rokmi, keď som mala také horšie obdobie a verím mu na 100%, snažím sa myslieť pozitívne byť pozitívna a vracia sa mi to naspäť:) Treba sa len naučiť ako na to a mať trpezlivosť:)

      Odstrániť
    2. mne o secrete hovorila kamaratka asi pred 4mi rokmi tiez, ale ona mi to ukazovala ako videa na youtube, vtedy som pozerala na nu co za blbosti mi to ukaze, hovadiny, myslenim dosiahnut co clovek chce...no prislo pred 2ma rokmi obdobie ked som sa dostala k filmu a bola to moja droga pozerala som ho vzdy ked bolo najhorsie :) nieco na tom bude, myslim si, ze to nefunguje na vsetko ale na iste veci ano, pred rokom takto na jesen sa stalo vsetko na co som myslela, co som povedala, celkom sranda :) ale myslim, ze hlavne to ma naucit cloveka pozitivne mysliet a potom sa cely citi fajn ked mu nebehaju hlavou zle veci, udalosti... :)

      Odstrániť
  2. Avon Planet Spa sa da najst na nete za super ceny, ja som mala masku za 2 alebo 2,5 e :) Vejs

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to je naozaj super cena, porovnateľná s Baleou a omnoho lepšia kvalita :)

      Odstrániť
    2. presne :) v poslednej dobe ked objednavam Avon, tak len cez net, je tam jedna A lady, u ktorej sa to fakt oplati ;)

      Odstrániť
  3. Tuto masku som este neskusala, ale skusala som tu s bahnom z Mrtveho mora, shea butter a olivovu a vsetky boli velmi fajn. Maju prijemne vone, zlozenie, plet mam po nich hebku, oddychnutu, hydratovanu, nemam im co vytknut, preto sa tesim na Tvoju recenziu po tom, co vyskusas s tymto lotosovym kvetom ;)
    Saloos je moja oblubena znacka, hlavne ficim na ich masaznych olejoch a mistickach s karite, bez ktorych si len tazko viem predstavit jesenne a zimne obdobie. Nosny balzam som tiez este neskusala, ale mozno si ho zaobstaram pri najblizsej nadche.
    BB kremy su teraz in, ale zatial som skepticka, lebo garnier vytvoril na mojej pleti cudnu lesknucu sa masku, proste taka umela som sa citila. Potom som skusala kamoskin z Yves Rocher a tiez ma nepresvedcil. Niet nad moj klasicky make-up, ktory je lahky, trosku zakryje a na tvari ho nevidiet...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bahenná maska je zatiaľ moja najobľúbenejšia! Môj výber je bohužiaľ obmedzený tým, že nemôžem používať zlupovacie masky na moju pleť sú strašne agresívne :(ale našťastie je veľký výber aj nezlupovacích:)
      Ja na Saloos počúvam samé chváli, ešte som myslím ani negatívny ohlas nepočula tak som celkom zvedavá, domíňam Nobilis bambucké maslo a keď bude niekde v zľave zakúpim. Inak ma od nich zaujala aj Ružová voda - skúšala si?
      A čo sa BB týka, Garnier bola čistá tragédia,pre mňa kvôli nulovému krytiu vyhodených sedem eur do koša, omnoho lepšia bola Bielenda BB, ja som ich v lete používala na bicykel,korčule, z kupka na kupko - tým, že sa nanáša ako krém to bolo super jednoduché:)

      Ďakujem za super komentár:)

      Odstrániť
    2. Tiez si nemozem davat zlupovacie, lebo nejako cudne mi vysusia za par minut tvar a po nich mam taku supinkatu tvar... Z avonu som mala zlupovaciu s tym sake, ale hned som ju posunula mamine. Ak mas suchu plet, v zime Ti istotne ulahodi ta so shea butter z Avonu. Je neskutocna! Z Mrtveho mora pouzivat hlavne v lete, ked chcem zase vycistit, lebo pekne da do poriadku pory na nose.
      Nobilis som neskusala, ale vsimla som si, ze si s nim spokojna, tak ked dominam, co mam, skusim si nieco zaobstarat ;) Bielendu poznam len z Tvojich prispevkov, no cim dalej, tym viac ma laka kupit si aj od tejto znacky nieco!
      Pekny den :)

      Odstrániť
  4. dievcata, aj essence ma nieco ako BB kremy...tusim sa to vola tonovaci krem, je v dvoch odtienoch a nedokazem si ho vynachvalit...oranzova farba sa na pleti krasne vpije (ja mam tmavsi, preto oranzova), davala som trosku aj kryciu tycinku a pekne to prekri/ylo, zjednotilo, stoji to tusim 2,50 a ak nemate velmi problemticku plet tak si myslim ze za vyskusanie nic nedate :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za tip :) Len ja este sem-tam mam co prekryt, hlavne v obdobi tych dni... V lete chodim aj bez make-upu, ale takto mam rada ten lahky penovy od Lorealu, netreba ani puder po nom a dlho sviezo posobi. Zatial som nic lepsie od tohto nenasla a skusala som kadeco, aj z lekarne, aj znackove..

      Odstrániť
  5. mám všetky masky Planet spa, táto s lotosovým kvetom má celkom dobré účiny, ale moja topka je bahnová a s bobuľami goji - škoda, že už ju stiahli z ponuky :( výborná bola aj z marockej ruže, mala skvelé upokojujúce účinky, ale tiež sa už nevyrába :/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mam ten od lorealu... uz druhe balenie, pekne zmatni, zjednoti, tlmi cerven... a je biely a nie hned tonovany, prisposobi sa az na kozi... ja si ho pochvalujem velmi

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne