sobota 29. septembra 2012

Kým nevyskúšate čo je luxus nezistíte to!


 Priznávam sa, že aj napriek tomu, že mám do tridsiatky ešte pomerne ďaleko nie som v očných krémoch/géloch žiadny nováčik. O svoje očné okolie sa starám už nejaký ten piatok a verím tomu, že to v neskoršom veku ocení. Kým doteraz som používala najmä očné gély proti opuchnutím vačkom a na revitalizáciu teraz ako sa pomaly ochladzuje počasie zachcelo sa mi niečo iné. Tak isto sa mi začali z dôvodu viacerých starostí robiť kruhy pod očami a bolo treba zmeniť zaužívané rituály. Do rúk sa mi dostal očný krém s kaviárom od Ryoru a je to úprimne to, čo moje oči v tomto momente potrebujú.


 Uprimne, môžete si hovoriť, že všetky výrobky sú na jedno kopyto ale opak je pravdou. Očný krém s kaviárom obsahuje okrem extraktu s kaviáru aj niekoľko rôznych olejov ( makadamiový, avokádový), panthenol a vitamín E, ktoré sa krásne starajú o očné okolie. Krém má pomerne veľké balenie 50ml a to mi vystačí podľa mňa aj na rok a pol. Nanášať stačí naozaj máličko a rozdiel ucítite okamžite. Keď si krém nanesiete na prst, má takú klasickú textúru, v podstate Vám hneď nedôjde, že je v niečom iný. No akonáhle ho začnete nanášať pod oči, z obyčajného kréma sa začnú vyplavovať aj tie olejové čiastočky a sami cítite ako to prehydratuje a vyživý Vaše očné okolie. Naozaj klobúk dole. Môžete ho používať ako v zime tak aj v lete a podľa mňa z neho budete určite nadšené. Krémik zakúpite klasicky buď v Tete, Kozmetickom salone Ryor na Heydukovej (pre tých čo sú z BA), alebo na stránke http://www.ryor.cz/sk/uvod/ .

A čo Vy? Používate očné krémiky? Ak áno odkedy? Ktoré?

14 komentárov:

  1. Já se taky o oční okolí docela starám. Protože tam vidím první malé vrásky. Prevence není nikdy dost, říkám si. Hlavně ale nepoužívat různá těžká séra apod. A taky doufám, že se to na stará kolena vyplatí:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam aj ja, že v staršom veku si budem môcť zatlieskať, že ako som dobre urobila:)

      Odstrániť
  2. Výborne! Akurát mám 1/3 do konca očného krémika a vzhľadom na to úžasné balenie 50 ml skočím kuknúť na tú Heydukovu ;)
    Krémikov som tiež už zopár vyskúšala, dobrý bol od Avene, mal však iba 10 ml, zapôsobil na mňa aj od No7 (Lift & Luminate Eye Cream), no a teraz mám z Avonu taký gélový (bolo leto), je z radu Planet Spa s olivovým olejom a kvetom z pomarančovníku. Som s ním spokojná, je taký ľahučký a pekne hydratuje, vyhladzuje a upokojuje.
    Tento s kaviárom ma zaujal, veď kaviár je známy ako zázrak v pleťovej kozmetike ;)Pekný víkend!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som mala doteraz na poličke také ľahšie hydratačné,ale ako prišlo chladnejšie počasie treba obmeniť:) Už som obmenila aj krémiky na tvár, tak čoskoro bude príspevok o tom:) Inak tá veľkosť je neuveriteľná, naozaj netuším v ktorom roku sa minie:)
      Krásny víkend aj tebe!

      Odstrániť
  3. škoda, že jsem ten článek neobjevila včera :D koupila jsem si Loreal Triple Active eye krém, zaujalo mě, že byl od 20let, což jsem jinde zatím neviděla. No, snad bude taky fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že budeš spokojná a stým, Loreal Triple Active som dlho používala na tvár a sú super - super pomer ceny a kvality, čiže verím, že budeš spokojná! Tiež bude trochu hutnejší takže super na chladnejšie počasie!

      Odstrániť
    2. Doufám, že ano ale dívala jsem se (pozdě) na složení a nějak mě to nenadchlo, Ryor na tom bude asi lépe. Já krémy na oči nepoužívala zatím ale když se líčím tak jsem si nedávno všimla, že mám u vnějšího víčka tu pleť povadlejší, jsem se tak lekla!:D Tak už mažu,snad neni pozde.)
      Ryor je jinak moc fajn, měla jsem od něj výživný krém na zimu a byl moc fajn, zase koupím :)

      Odstrániť
  4. Zaumjimave, nepoznala som tuto znacku. Prave sa obzeram po novom kreme, ktory by bol lacnejsi ako moj terajsi, tak asi sa poobzeram po tomto, ked budem zasa na SK.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to zní krásně! Já mám teď krém na oči Palmer's a je moc fajn, brzy o něm něco sepíšu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tento určite skúsim.. teraz som mala garnier roll on a priznám sa, mala som vysušené očné okolie

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som si asi pred mesiacom kúpila svoj prvý očný krém (alverde, link nižšie) a som s ním maximálne spokojná :)
    mám síce len 19 rokov, ale očnú pokožku často zaťažujem korektorom, lebo mávam tmavé kruhy, tak myslím že na primeranú starostivosť nikdy nie je príliš skoro:)

    http://70sukienmala.blogspot.sk/2012/10/ocny-krem-na-mladu-plet-anonie.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Blahopřeji všem, které mažou! Nikdy není dost brzy začít s kvalitní péčí, stejně jako nikdy není ještě úplně pozdě. Ale pokud jste nevyzkoušely oční krémy od Mary Kay (a nejen oční) ještě netušíte co je skutečný luxus a na první pohled viditelný výsledek! Neuvěřitelně funguje např. zpevňující oční krém Time Wise. Pro ženy mladší, ale i velmi pokročilého věku. Pro mladší ročníky doporučuji oční krém proti stárnutí Time Wise. Je lehčí a je určen spíše na mimické vrásky. :-) Hodně štěstí a opečovávejte se, určitě se to později vyplatí!!! Petra

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne