nedeľa 14. októbra 2012

3x dobré a lacné

Keď sme sa už rozbehli s dobrými a lacnými výrobkami nedá mi nespomenúť túto trojku, ktorú mám momentálne doma na poličke. Všetky tri výrobky sú od značky Balea a ich cena je do dvoch eúr. Sú to naozaj super pomocníci po ktorých Vám odporúčam sa v drogérii poobhliadnuť :)




 1, Jednotkou a zároveň aj naj výrobok z týchto troch je Balea sprchovací peeling. Keď som si ho ešte pred letom kúpila myslela som si, že je to limitka, ale včera som bola v DM a je tam stále tak neviem. Každopádne tým lepšie pre Vás, stále máte šancu uloviť si ho:) Jeho vôňa je cmar a citron a mne to jednoducho pripomína čistý citronovy cheescake. Neodolatelná vôňa! Naozaj by som ho pomenovala skôr citronový cheescake, a potom by mohla byť Balea na svoj produkt ešte hrdšia, lebo lepšie napodobnenú vôňu som hádam ešte necítila. Peeling má v sebe super čiastočky, nie je ani príliš drsný alebo slabý vážne akurát. Čo mňa trochu mrzí, že po tých drahších peelingoch sa cítite úplne akoby ste sa nakrémovali, tu to tak nie je, pokožka hydratovaná sice je, ale nie nejako extrémne. Ale zase tento stál tuším 1,79 a Body Shop cez 9eur,čo je vážne rozdiel. Každopádne odporúčam!


2, Ďalším super výrobkom za 0,99 centov je Balea sprchový gél s cukrovou vôňou. Naozaj príjemná vôňa, najmä teraz na zimu. Kým v lete mi úplne vyhovovali tie skvostné ovocné sprcháče, teraz mám sviežosti dosť a viac mi vyhovuje tento sprchový gél, ktorý vonia ako sladké pečivo či cukríky. Príde mi aj kvalitnejší ako boli tie ovocné v lete- je akoby hustejší. Z tejto sady je ešte jeden fialový, ale ten mi príliš nevoňal. 


3, Do tretice je super výrobkom mliečno- broskyňová pena na holenie. Ja si často peny na holenie nekupujem, vystačím si zo sprchovým gélom, ale táto vôňa ma zaujala na toľko, že som si ju jednoducho kúpila. Vo všeobecnosti sa podľa mňa Balea penám na holenie nedá nič vytknúť, sú super husté, krásne voňajú - neviem mňa naozaj nič nenapadá. Inak to nie je ani u tejto :) Je super!

Tak toľko z môjho zoznamu momentálnych lacných a super vecí! Čo na neho hovoríte? Používate niečo z toho? Máte aj Vy doma nejaké lacné a dobré výrobky? Dajte mi vedieť v komentároch :)
A ozaj nezabudnite sa zúčastniť mojej 1 giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

26 komentárov:

  1. Ja mam tiež od nich, ale gel na holenie. Super to s ním ide, len tá voňa je trochu divokejšia - taká chemická :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto pěnu na holení mám a je super!
    Já baleu miluju, super ceny, super výrobky.
    Taky jsem včera přidávala post o mých oblíbených produktech z DM :D

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no super idem rovno kuknúť možno sa inšpirujem niečím :)

      Odstrániť
  3. Taky mám tu pěnu na holení a je úžasná! Tak levná a vydrží hodně dlouho! Dřív se mi po holení dělaly pupínky, ale díky té pěně mám úplně hladkou pokožku :-)
    A taky co se týče těl. krému mám ráda ten s kokosem. Je ve velkém kelímku, mmodro - býlí obal a nááádherně voní po vanilce a kokosu a skvěle hydratuje! Je ho tam 500 ml a stojí asi 60 korun, doporučuju!!! :-)

    P.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. * modro-bílí (omlouvám se za hrubky :-D)

      Odstrániť
    2. ano ten som si všimla! ja zbožňujem kombináciu vanilka a kokos čiže najbližšie si ho určite pridám do košíčka!

      Odstrániť
  4. ach Balea. Mne sa inak velmi paci ich design, hlavne ta young linia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vždy sa s tými obalmi krásne vyhrajú:) niekedy mám pocit, že dokonca omnoho viac ako nejaké ,,bohatšie" značky :)

      Odstrániť
  5. Děkuji za tipy, baleu miluji, takže určitě vyzkouším!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Baleu zbožňujem, už len kvôli tým fantastickým limitkám. Tento peeling je jeden z mojich obľúbených. Pred nejakým časom som robila porovnanie peelingov, ktorého sa zúčastnil :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Balea je nejlepší :) Na to, kolik stojí výrobky je fakt kvalitní:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Balea gely na holení kupuju pořád dokola :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja som si tiež vždy vystašila zo sprcháčom na holenie, až kým som neobjavila baleu. pravidelne si kupujem tú ružovú penu na holenie, a teda nič lepšie som zatiaľ ešte nenašla. tak hladko a rýchlo a precízne ako to ide s ňou, to nenapodobní žiaden gél :)

    http://msabigaill.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Balea má dobré výrobky, já jsem si teď koupila od ní pěnu do koupela a jsem spokojená

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ten Zucker Schnute miluju! mam jak ten sprchac, tak telove mleko a sprej, voni nadherne, akorat je strasna skoda, ze ta vune vubec nevydrzi :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som si tiež chcela kúpiť aj telové mlieko ale bolo stále vypredané :(

      Odstrániť
  12. Ja som s Balea kozmetikou viac menej spokojná.Samozrejme ,že sú výrobky ,ktoré ma sklamali ale vždy sa nájde niečo čo si aj tak kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úplne súhlasím, nedá sa povedať, že by všetko bolo terno,ale tie super rada posuniem do sveta :) Čo sa zlých týka :) už cez 3/4 roka mám pri postely taký riedky krém na ruky, a nie a nie ho domíňať :(

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne